MOTONETILLE MESTARUUS!
Sunnuntai, 24 Helmikuu 2019 13:36

Salibandy managertalv

 

Sunnuntaina saatiin Salibandyn managersarja päätökseen ja mestaruutta tänä vuonna juhli Motonet! Motonetin managerina toimineelle Tommi Häyriselle mestaruus oli jo toinen. Carlsonilla oli tilaisuus napata mestaaruus omiin nimiin kahdella voitolla, mutta joukkue ei saanut itsestään parasta pelaamista irti ekassa ottelussa Metatvua vastaan ja Metatavu ryösti pisteet itselleen.

 

Hiihtoloma sotki osittain viimeisen pelipäivän pelejä syömällä joukkueesta pelaajia, mutta onneksi kentän laidalta löytyi jälleen innokkaita tuuraajia ja kaikki pelit saatiin pelattua hienosti päätökseen.

 

Kaiken kaikkiaan ensimmäinen talvella pelattu salibandyn managersarja oli onnistunut. Maalivahdit olivat jokaisessa joukkueessa huippuluokkaa ja kentällä nähtiin paljon myös uusia kasvoja salibandyn puolella. Jälleen iso kiitos kaikille mukana olleille pelaajille, tuomareille, managereille ja sponsoreille!

 

Salibandyn manager sarja saa jatkoa jälleen kesällä. Kesän salibandyn managersarjan ilmoittautuminen aukeaa heti maanantaina. Sarja alkaa toukokuussa ja pelit loppuvat Juhannukseen. Pelejä pelataan keskiviikko- ja torstai-illoissa Rantakeitaalla.

 

OTTELUT

  12 36 24.02.2019 12:00 h Motonet -  Bar Dom 7 - 3 Raportti
  12 37 24.02.2019 12:40 h Metatavu  -  Bar Dom 8 - 1 Raportti
  12 38 24.02.2019 13:20 h Motonet  -  LähiTapiola Savo-Karjala 4 - 1 Raportti
  12 39 24.02.2019 14:00 h Metatavu  -  Carlson 7 - 5 Raportti
  12 40 24.02.2019 14:40 h LähiTapiola Savo-Karjala -  Carlson 1 - 10 Raportti

 

RAPORTTI

Motonet 25 PTS

Manager Tommi Häyrinen oli jälleen onnistunut kasaamaan vahvan joukkueen. Motonetin joukkuepeli oli koko sarjan ajan joukkueen suurimpia vahvuuksia ja tsemppiä riitti pelistä toiseen. Myös viimeisenä pelipäivänä nämä riittivät auttamaan joukkueen kahteen voittoon ja sarjan mestaruuteen. Ensimmäisessä pelissä Dom kaatui lukemin 7-3 ja toisessa pelissä LähiTapiola taipui 4-1. 

 

Carlson 23 PTS

Myös Carlsonia manageroinut Pasi Pippuri oli koonnut itselleen vahvan joukkueen. Motonetin tapaan myös Carlsonilla joukkuepeli hitsautui heti hyvin yhteen ja nousi yhdeksi vahvimmaksi vahvuudeksi. Carlsonilla oli myös sarjan paras syöttelypeli, mikä aiheutti päänvaivaa todenteolla muille joukkueille. Sunnuntain ensimmäisessä pelissä joukkue ei kuitenkaan saanut tsempattua itseään parhaaseen pelivireeseen ja kärsi Metatavulle 7-5 tappion. Toisessa pelissä LähiTapiolaa vastaan alkoi jälleen peli kulkea ja joukkue taisteli itselleen vielä viimeisestä pelistä 1-10 voiton.

 

Metatavu 18 PTS

Jere Lauhan manageroiman joukkueen Metatavun parhaimmaksi vahvuudeksi nousi todella vahva puolustuspelaaminen. Joukkue pystyi jo pelkästään vahvalla puolustuspelaamisella laittamaan monen joukkueen todella tekemään töitä. Puolustuksen lisäksi joukkueesta löytyi myös paljon taitoa tehdä huikeita yksilösuorituksia kentällä. Tällä kertaa nämä taidot riittivät kolmanteen sijaan sarjassa. Viimeinen pelipäivä oli Metatavun osalta onnistunut ja joukkue nappasi itselleen kaksi voittoa, ensin Bar Domista ja sitten Carlsonista.

 

Bar Dom 10 PTS

Manager Tuomas Anttonen oli rakentanut Bar Domista nopeiden hyökkäysten joukkueen. Vauhdikkaiden hyökkäysten lisäksi joukkueesta löytyi myös Metatavun tapaan vahvaa pelaamista puolustuksessa. Bar Dom kärsi viimeiset kaksi pelipäivää pelaajapulasta, joten vimeisiin peleihin ei enää joukkueesta kunnon vastusta löytynyt muille. Sunnuntain peleissä ei enää pistepottia kasvatettu, sillä ilman vaihtopelaajia joukkue joutui tyytymään kahteen tappioon.

 

LähiTapiola Savo-Karjala 4 PTS

LähiTapiolan managerina toiminut Ville Karttunen oli satsannut joukkueessa juoksuvoimaisiin pelajiin. Joukkueessa oli useampi taitava pelaaja, jotka kykenivät tekemään nopeita nousuja pallon kanssa vastustajan maalille. Lisäksi joukkueella löytyi nopeutta myös maalilla, sillä joukkue oli saanut itselleen yhden nopeiten liikkuvista maalivahdeista. Viimeiiin peleihin ei LähiTapiola ollut saanut liikkeelle kun maalivahdin ja kolme kenttäpelaajaa. Muutaman lainapelaajan avulla pelit saatiin kuitenkin pelattua, mutta voittoa ei LähiTapiola enää näistä peleistä saanut napattua.