1 DIVARIN MAALIVAHDEILLA LOISTAVA PELIPÄIVÄ
Lauantai, 23 Helmikuu 2019 15:48

sb hurut

Perjantaina Rantakeitaalla nähtiin 1 Divarin pelejä. Pelit olivat tähän mennessä pelatuista peleistä tasaisimmat ja reiluimmat. Vielä yksi kierros jäljellä ennen 1 Divarin finaaliotteluita ja lopullisia sijoituksia. Sarjataulukossa ei tällä kertaa tapahtunut muutoksia.

3 22.02.2019 18:00 h   Weikkoset  -  Huru-Ukot   0 - 1 Raportti
3 22.02.2019 18:45 h   MPU  -  Weikkoset   4 - 3 (SO) Raportti
3 22.02.2019 19:30 h   Huru-Ukot -  SB Puukädet   3 - 2 (SO) Raportti
3 22.02.2019 20:15 h   Lakeside Hoppers -  MPU   3 - 6 Raportti
3 22.02.2019 21:00 h   SB Puukädet   -  Lakeside Hoppers   8 - 3 Raportti

WEIKKOSET - HURU-UKOT 0-1

Perjantai-illan pelit päästiin aloittamaan varsin tasaisen kaksikon asetellessa pelikentälle. Heti ensimmäisen erän alkuun Weikkosille tarjoutui mahdollisuus siirtyä johtoon, kun Huru-ukot ottivat jäähyn. Palloa ei kuitenkaan onnistuttu pistämään maaliin saakka ja nopeasti joukkueet olivat jo täysilukuisina. Weikkosilla ei vauhti hyytynyt vaikka reilusti yli puolet joukkueesta puuttui. Palloa enimmäkseen pelissä onnistui pitämään Weikkoset mutta vedot eivät uponneet maaliin saakka. Huru-Ukot onnnistuivat maalinteossa toisessa erässä ja siirtyivät johtoon. Paikkoja Weikkosillakin oli mutta maalit eivät tällä kertaa maistuneet. Huru-Ukkojen maalivahti Petteri Seppänen sai olla valppaana ja keräsikin itselleen 24 torjuntaa.

MPU - WEIKKOSET 4-3 (SO)

Weikkoset ottivat ensimmäisessä erässä pelistä hallinnan ja onnistui siirtymään kahdella maalilla johtoon. Pelissä nähtiin MPU:n tuttuja syöttelykuvioita mutta ne eivät maalivahtia hämänneet tarpeeksi. Vasta erän loppuun monien paikkojen jälkeen MPU onnistui kaventamaan lukemat 1-2 Mika Viitikon taitavalla vedolla. Toisessa erässä myös MPU:n peli alkoi pyöriä ja nopeasti peli oli tasan. Weikkoset eivät lannistuneet vaan lisäsivät vauhtia entisestään onnistuen siirtymään jälleen johtoon. Viimeisellä minuutilla Weikkoset rikkoivat maalintekotilanteessa ja tarjosivat MPU:lle paikan tasoittaa rangaistuslaukauksella. Suorittamaan MPU:n joukkueesta lähti itsevarmasti Sami Pekkanen ja onnistui siirtämään joukkueensa tasoihin. Voittaja ratkaistiin siis rankkareilla, kerrasta poikki. Pelin ratkaisuun tarvittiin 3 vetäjää, ennen kuin MPU:n pelaaja Harri Pajunen onnistui ja vei pisteet kotiin. Weikkoset jäivät illan peleistä ilman pisteitä.

HURU-UKOT - SB PUUKÄDET 3-2 (SO)

Pelin alkuun Huru-Ukot hallitsivat peliä varmasti ja siirtyivät nopeasti kahdella maalilla johtoon. Puukäsillä peli ei meinannut lähteä käyntiin. Vasta vastustajan kaksi maalia herätti pelaajat ja peli alkoi sujua. Ensimmäisen erän loppuun Puukädet onnistuivat kaventamaan ja toiseen erään lähdettiin yhden maalin erolla. Toisessa erässä Huru-Ukoilta jäi yksi Puukäsien pelaaja merkaamatta ja Puukädet pääsivät tasoihin. Loppuerä mentiin tasaisissa merkeissä ja tämäkin ottelu oli ratkaistava rankkareilla varsinaisen peliajan päättyessä. Huru-Ukot aloittivat ja Markus Kurki onnistui maalinteossa. Puukäsien epäonnistuessa rankkarissa Huru-Ukot ottivat toisen voiton illan peleistä. Molempien joukkueiden maalivahdit torjuivat todella hyvin.

LAKESIDE HOPPERS - MPU 3-6

Lakeside Hoppers oli lähtenyt illan peleihin paremmalla rosterilla kuin viime kierroksella. Ensimmäisen erän alkuun Ville Karttunen oli liekeissä ja viimeisteli kymmeneen minuuttiin kolme maalia. MPU:lla taas hieman hidas alku mutta peliin mukaan päästyään alkoi maaleja sataa. Toinen erä oli selvästi MPU:n hallinnassa, eikä Lakeside Hoppers meinannut millään päästä palloon. Lopulta peli ratkesi 3-6 lukemiin. MPU:lla oli ottelussa muutama harhasyöttö suoraan vastustajan lapaan mutta virheet kuitattiin ripeästi. Peli oli molemmin puolin erittäin kaukana puhtaasta. MPU:lta onnistunut pelipäivä kahdella voitolla.

SB PUUKÄDET - LAKESIDE HOPPERS 8-3

Ensimmäinen erä alkoi todella tasaisena. Puukäsien kaksi jäähyä erän alkuun kostautui välittömästi, kun Lakeside Hoppers siirtyi 0-2 johtoon. Pallon hallinta pelissä oli Puukäsillä ja Puukädet onnistuivatkin tasoittamaan pelin ennen toiseen erään siirtymistä. Toisen erän alkuun Puukädet siirtyivät 3-2 johtoon hienolla syöttelykuviolla. Muutamaan otteeseen Lakeside Hoppers onnistui pallonriistossa ja pääsi vetopaikoille mutta vedot osuivat tolppiin. Ennen erän loppua Lakeside onnistui vielä kaventamaan mutta Puukädet oli haalinut jo niin monta maalia, että pisteet olivat varmasti Puukäsien. Ottrelun päättyessä tulostaululla oli lukemat 8-3 Puukäsille. Lakeside:n lainamaalivahti torjui tässä pelissä 20 vetoa.