2 DIVARISSA JÄNNITYS TIIVISTYY
Lauantai, 16 Helmikuu 2019 11:27

salibandy haipro

Jälleen on 2 divarissa myllätty sarjataulukkoa, kun Team X syrjäytti SOHVA:n kärkipaikalta kolmossijalle, ja HaiPro kiilasi itsensä kakkos paikalle. Viimeisissä peleissä ratkaistaan, mitkä kaksi joukuetta tulee pelamaan finaaleissa 2 divarin pytystä ja mitkä kolme joukkuetta ratkaisevat loput sijat. Viimeset runkosarjan ottelut 2 divarin osalta pelataan pe 8.3. klo 18 alkaen Rantakeitaalla.

Team X 16 PTS

Team X oli todella hyvä pelipäivä. Joukkue onnistui nousemaan ensimmäistä kertaa 2 divarin kärkeen. Perjantai-illan peleissä Team X sai vastaansa FC Aarnikotkat ja SOHVA:n. Ensimmäinen peli Aarnikotkia vastaan alkoi tasaisen oloisena. Erätauolle mentiin tasalukemissa 1-1. Toisessa erässä X kasvattaa vauhtia, mikä tuotti myös onnistumisia. Pelilukemat kääntyvät äkkiä X:n hyväksi ja lopulta joukkue nappaa ottelusta 6-1 voiton. Toisesta ottelusta Sohvaa vastaan oli myös odotettavissa tasainen, jossa taistellaan lohkonkärkipaikasta. X:n onneksi Sohva joutui kuitenkin lähtemään illan otteluihin todella pienellä kokoonpanolla, eikä Sohvasta ollut haastamaan team X. X hassutteleekin ottelusta helpon 2-9 voiton itselleen. Vielä ei kuitenkaan team X voi huokaista helpotuksesta, sillä joukkueen on onnistuttava saamaan myös viimeisistä peleistä pisteitä, jotta joukkue pääsee finaalissa pelamaan pytystä.

Team HaiPro 12 PTS

HaiPro taisteli itsensä sarjataulukon toiselle sijalle voittamalla illan peleissä Aarnikotkat ja Mahtiankat. Kovin suuria taisteluja ei näiden pisteiden eteen tarvinnut käydä, sillä ensimmäisessä ottelussa Aarnikotkat kaatui lukemin 2-6 ja toisessa pelissä Mahtiankat lyötiin 7-0. Iitu Nironen onnistui Mahtiankkojen pelissä torjumaan kaikki vedot ja nappasi itselleen nollapelin. Seuraavissa peleissä tuskin HaiPro näin helpolla pääsee, kun vastassa on Sohva ja team X. Kaikki kolme joukkuetta tarvitsee joka ikisen pisteen, joten peleistä on odotettavissa tiukkoja ja vauhdikkaita.

SOHVA 11 PTS

Sohvalla oli kaikinpuolin huono pelipäivä. Peleihin lähettiin vain muutamalla vaihtopelaajalla, mikä kostaantui heti. Ensimmäinen ottelu vauhdikasta Team X vastaan oli menettetty peli jo ekassa erässä kun X pääsi erätauolle 1-4 johdossa. Toisessa erässä oli luvassa lisää kylmää kyytiä ja lopulta ottelu päättyi X:n voittoon 2-9. Toisessa pelissä oli vastassa hieman tasaisempi vastustaja Mahtiankat, jolla oli sama vaihtopelaaja pula kuin Sohvallakin. Sohvalaiset eivät kuitenkaan onnistuneet löytämään tähänkään peliin tarpeeksi motivaatiota ja Mahtiankat pääsivät ensimmäisen erän pyörittämään peliä. Mahtiankkojen painostuksesta huolimatta erätauolle mentiin lukemissa 1-1. Toisessa erän alussa Mahtiankat siirtyvät pelissä johtoon. Sohvan ottaessa jäähyn, kasvattivat Mahtinakat johtoa lisää ylivoimalla. Ylivoiman jälkeen Mahtiankat kuittaavat tauluun vielä 4-1 lukemat ja Sohva on kaadettu. Sohvalla on vielä mahdollisuus taistella itsensä finaalipeleihin, mikäli joukkue onnistuu voittamaan molemmat pelinsä viimesellä kierroksella, sekä HaiPron tai Team X epäonnistuessa omissa peleissään.

Mikkelin Mahtiankat 6 PTS

Mahtiankat oli Sohvan tapaan pienellä rosterilla illan otteluissa, mutta ainakaan ekassa pelissä siitä ei ollut haittaa. Joukkue oli liikkeellä hyväntuulisena ja ilman paineita. Joukkue pelasi illan peleissä yhteen paremmin kuin aiemmin ja se toi jälleen yhden voiton lisää ankoille. Ensimmäisessä pelissä Sohva joutui Ankkojen pyöritettäväksi ja Ankat nappasivat tästä ottelusta 4-1 voiton. Heti perään Ankat pelasivat toisen ottelunsa HaiProta vastaan, missä vaihtopelaajien vähyys alkoi näkyä. Väsymys painoi Ankkojen jaloissa, eikä heistä löytynyt enää virtaa haastamaan HaiProta kunnolla. Ottelu päättyi HaiProon voittoon. Myös Mahtiankoilla on vielä pienen pieni mahdollisuus päästä hämmentämään soppaa kärjen osalta.

FC Aarnikotkat 0 PTS

Aarnikotkat eivät vieläkään onnistunut saamaan omaa pistetiliään auki. Ensimmäinen ottelu team X vastaa alkoi lupaavasti ja Aarnikotkat jaksoivat hyvin puolustaa ensimmäisen erän ajan. Toisen erän alkaessa lukemat taululla olikin 1-1. Toisessa erässä Aarnikotkien puolustus alkoi kuitenkin väsähtämään ja X pääsi maalinteossa vauhtiin. Ensimmäinen ottelu päättyikin X:n voittoon 6-1. Toisessa ottelussa vastassa oli toinen vauhdikas joukkue HaiPro ja jälleen Aarnikotkat pysyivät pelissä mukana ensimmäisen erän ajan. Toisessa erässä jälleen Aarnikotkien puolustus hyytyi ja HaiPro pääsi nappaamaan ottelusta voiton itselleen lukemin 2-6.