LIIGA TARJOILI JÄNNITTÄVIÄ OTTELUITA
Lauantai, 09 Helmikuu 2019 14:05

salibandy ahmat kalu

Perjantai-illan liigaotteluilla ei sarjataulukkoon muutoksia saatu aikaan. KalU:n irtiotto sarjakärkenä säilyi maltillisena, kun Pantterit onnistuivat laittamaan kapulaa rattaisiin. Liigan osalta pelit jatkuvat perjantaina 1.3.2019. 

 

MUISTA MYÖS PMT FESTIVAL 2019!

PMT Festival 2019 pelataan 29.5.-1.6.2019! Salibandyssa löytyy avoin harrastesarja, johon kaikilla Liiga, 1 Divari ja 2 Divari, sekä naisten joukkueilla pelipaikka sisältyy salibandyn osallistumismaksun hintaan. Oma pelipaikka tulee kuitenkin varmistaa vielä ilmoittautumislomakkeen kautta. Lue lisää Salibandyn PMT ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!  

OTTELUT

  2 08.02.2019 18:00 h SC Viivelähtö - Team A-H-M-A 2 - 5 Raportti
  2 08.02.2019 18:45 h FC Hazard  -  SC Viivelähtö 1 - 6 Raportti
  2 08.02.2019 19:30 h Team A-H-M-A -  Team KalU 3 - 4 Raportti
  2 08.02.2019 20:15 h Pöyryn Pantterit  -  FC Hazard 3 - 4 (SO) Raportti
  2 08.02.2019 21:00 h Team KalU -  Pöyryn Pantterit 4 - 5 (SO) Raportti

 

RAPORTTI

Team KalU 10 PTS

KalU sai ensimmäiseen peliin vastaansa Ahman ja oli sanomattakin selvää, että ottelusta oli tulossa tasainen. Molemmat joukkueet tavoittelevat tosissaan Liigan mestaruutta ja illan ottelu tulisi paljastamaan paljon molempien joukkueiden taistelutahdosta. Ensimmäinen erä meni täysin KalU:n nimiin 0-3 lukemin. Toisen erän Ahmat puolestaan aloittaa paremmin ja kaventaa peliä 1-3. Erän puolivälissä Jyri Paukkunen pääsi rankkarista kasvattamaan KalU:n johdon 1-4. Kahdella viimeisellä pelimiinutilla Ahmat pistää kaiken peliin ja kaventaa lukemat 3-4, mutta jälleen kerran aika loppui kesken ja pisteet KalU:lle. Toisessa pelissä vastassa oli Pantterit, joita vastaan KalU sai salama alun ja siirtyy ensimmäisillä sekunneilla 1-0 johtoon. Erän puolessa välissä johto kasvaa jo 2-0, mutta Pantterit onnistui kaventamaan pelin 2-1. Erän lopulla KalU pääsee kokeilemaan ylivoimaa tuloksetta. Toista erää ehdittiin jo tovi pelata, ennen kun viimeisellä viidellä minuutilla alkoi varsinaiset maalitalkoot. Ensin KalU siirtyi 3-1 johtoon, tämän jälkeen Pantterit tehtaili kaksi maalia ja toi pelin tasoihin 3-3, jonka jälkeen KalU siirtyi jälleen 4-3 johtoon, mutta Pantterit tasoitti pelin vielä lukemiin 4-4. Voittaja päädyttiin siis ratkaisemaan rankkareilla, joissa Pantterit osottautui ovelammaksi. KalU onnistui taistelemaan itselleen pisteen ottelusta ja sen turvin säilyttää kärkipaikkansa sarjassa.

 

Team A-H-M-A 9 PTS

Ahmat kohtasivat ekassa pelissä Viivelähdön. Peli alkoi Ahmoilta huonosti, kun Viivelähtö siirtyi heti alku minuuteilla 1-0 johtoon. Kauaa ei Ahmoilla kuitenkaan kestänyt kerätä itseään ja peli pääsikin pian kunnolla vauhtiin. Ahmoille ei loppu peli vaikeuksia tuottanut ja joukkue nappasi pelistä selkeän 2-5 voiton. Toisessa pelissä vastassa oli KalU, joten tässä pelissä ei virheisiin ollut varaa. KalU onnistui hyvin pitämään Ahmat pois maalipaikoilta ekan erän ajan ja toiseen erään Ahmoilla jäikin kolmen maalin verran kiinni otettavaa. Erätauolla Ahmat saivat kuviot kuntoon ja toisessa erässä alkoi tulosta tulla. Ensin Ahmat kavensivat pelin lukeman 1-3, mutta tämän jälkeen oman pään hölmöily tarjosi KalU:lle kasvattaa johtoa rankkarilla. KalU ei tilaisuutta hukannut ja jälleen Ahmoilla oli kolme maalia kiinni otettavana. Erän viimeiset kaksi minuuttia tuotti jälleen tulosta ja Ahma sai lukemat jo kavennettua 3-4, mutta aika loppui kesken ja nämä jäivät ottelun loppulukemiksi. 

 

SC Viivelähtö 6 PTS

Viivelähtö avasi perjantai-illan pelinsä Ahmaa vastaan. Viivelähtö sai ottelussa hyvän startin ja siirtyi pelissä jo 1-0 johtoon, mutta kauaa ei johto kestänyt kun Ahmat tuli jo tasoihin. Tämän jälkeen Viivelähdöllä riitti hyviä maalipaikkoja, mutta maaleja ei syntynyt millään. Ahmoilla puolestaan maalinteko sujui ja äkkiä lukemat oli jo 1-3. Toisessa erässä Viivelähtö kaventi lukemat 2-3, mutta jälleen Ahmat otti kahden maalin karkumatkan ja vei ottelun nimiinsä lukemin 2-5. Toinen peli Hazardia vastaan alkoi todella tasaisena ja ensimmäistä erää ehdittiin pelata viimeiselle minuutille asti, kunnes Viivelähtö saa maalihanat auki. Toisessa erässä sama vauhti jatkuu ja lukemat taulussa on erän loppupuolella jo 0-5. Hazard pääsi kaventamaan lukemat 1-5, mutta Viivelähtö viimeisteli heti perään ottelun loppulukemiksi 5-1. 

 

Pöyryn Pantterit 3 PTS

Pantterit sai illan peleissä vastaansa Hazardin ja KalU:n. Ensimmäisessä ottelussa Hazard pääsi yllättämään Pantterit heti aloituksen jälkeen ja siirtymään maalila johtoon. Pantterit eivät ehdi toipumaan edes ensimmäisestä maalista kun Hazard laittoi lukemat jo 0-2. Pienen alku hämmennyksen jälkeen Pantterit pääsivät jo hieman peliin mukaan ja kaventavat ottelun lukemat 1-2. Kauaa ei iloa tästä kavennuksesta riitä kun Hazard siirtyi 1-3 johtoon. Pari sekuntia ennen ekan erän loppua Pantterit onnistui hakkaamaan pallon vielä Hazardin maaliin ja jälleen oli hetken ajan valosammat näkymät. Toisen erän puolivälissä Pantterit tasoitti pelin ja lopulta voittaja ratkaistiin rankeilla. Hazardin ollessa näissä parempi saivat Pantterit tyytyä vain yhteen pisteeseen. Toinen ottelu KalU:a vastaan alkaa täysin samalla tavalla kun edeltävä Hazardia vastaan. Heti erän alussa KalU siirtyy jo kahdella maalilla johtoon ja kohta Pantterit kavensivat pelin lukemat 2-1. Toinen erä pelattiin todella tasaisena ja lopulta ottelu päättyi lukemiin 4-4. Jälleen voittaja ratkottiin rankeilla. Tällä kertaa Pantterit olivat parempia Jussi Loposen osumalla ja nappasivat itselleen kaksi pinnaa.

 

FC Hazard 2 PTS

Hazardin ensimmäinen ottelu Viivelähtöä vastaan ei ollut joukkueen parasta osaamista ja joukkue joutuikin taipumaan ottelusta 1-6 tappioon. Ilman pisteitä ei tästä illasta aiottu jäädä, joten toisessa ottelussa Panttereita vastaan piti laittaa kaikki peliin. Ottelu alkoikin paremmin kuin hyvin kun Hazard siirtyi heti alotuksen jälkeen 0-1 johtoon. Parin minuutin päästä tästä Hazard kasvatti jälleen johtoaan. Pantterit pääsivät kuitenkin yllättämään Hazardin puolustuksen ja kaventamaan pelin lukemat 1-2. Jälleen Hazardin hyökkäys sai hyvän menon päälle ja lukemat kasvatettua 1-3. Vielä ennen erätaukoa Pantterit kuitenkin kavensi lukemat vielä 2-3. Toisessa erässä Pantterit onnistuivat pelin tuomaan tasoihin, joten voittajasta otettiin selvää rankeilla. Muutama kierros ehdittiin rankkeja mennä, kunnes Hazardin Jukka Hokkanen päätti pistää leikin poikki ja napata Hazardille kaksi pistettä.