HC Karla - TOP 10 10 - 2

Maanantai 11.3.2019

Liiga

Jukurit Old Time - Bar Dom 4 - 4 (0-0, 3-2, 1-2)

Kiekkoviikko starttasi tuttuun tapaan liigakiekolla, kun Jukurit Old Timen ja Bar DOM:n kohtasivat. Ensimmäistä erää hallitsi suvereenisti Bar DOM, mutta JOT- vahti Kai Tillanen (44/47 torjuntaa) oli pelipäällä ja venyi lukuisiin huippu pelastuksiin erän aikana. Bar Dom:n tehohetki sattui toisessa erässä noin viiden minuutin kohdalla, kun Joonas Uimonen (1+0) ja Teemu Suokas (2+0) soittelivat viulua perä jälkeen. Jos DOM siirtyi nopeasti kahden maalin johtoon, niin yhtä nopeasti JOT tuli rinnalle ja ohi Antti Laakson (1+0), Kai Simolan (1+1) ja Perttu Pullisen (2+0) toimesta saman erän aikana. JOT:lla oli mahdollisuus lisämaaleihinkin, mutta tässä erässä oli DOM- veskari Marko Kauppisen (31/35 torjuntaa) vuoro venyä loistopelastuksiin. Kolmannen erän alussa molemmat joukkueet onnistuivat vielä maalinteossa kertaalleen, kunnes JOT- veskari Tillasen kroppa sanoi sopimuksensa irti ja mies joutui jättämään kentän. Joukkueet päättivät tämän jälkeen herrasmiesmäisesti keskeyttää pelin, tasata tuloksen ja sammuttaa hallista valot.

Tiistai 12.3.2019

2-Divari

Mipro - PHR 6 - 2 (1-1, 1-0, 4-1)

Tiistai tarjosi jääkiekkoa kakkosdivarin muodossa. Tasaisen ottelun ratkaisut nähtiin kolmannessa erässä, jossa Mipro nykäisi erän alussa turvallisen kolmen maalin kaulan ja kaunisteli vielä erän lopulla lukemia kahdella maalilla. Ottelu oli Mipron hallussa kokoajan eikä hengettömästi esiintynyt PHR pystynyt haastamaan fiksusti pelannut vastustajaansa missään vaiheessa. Voiton takuumiehinä Miprolla oli 38 kertaa torjunut Jari Sarja, sekä kahdesti maalinteossa onnistuneet Jari Stockus (2+1) ja Kai Kokko (2+0). PHR:n maalit viimeisteli Jouni Hyytiäinen (1+0) ja Eetu Ripatti (1+1). Viimeisissä otteluissa riittää jännitettävää, kun finaalipaikasta taistelevat Rattopojat, Mipro ja PHR ovat kaikki kahden pisteen sisällä. HC Dynamite on puolestaan jo varmistanut paikkansa pronssiottelussa.

Keskiviikko 13.3.2019

1-Divari

Star Expert - HC Hämminki 7 - 4 (2-4, 4-0, 1-0)

Keskiviikon kamppailussa kohtasivat Star Expert ja HC Hämminki. Hämminki aloitti ottelun vahvasti ja laukoi ensimmäisessä erässä neljä maalia Star Expertin tehdessä kaksi. Tämän jälkeen Hämmingin maalihanat sitten tyrehtyivätkin ja Star Expert alkoi Jarmo Tolvasen (3+2) johdolla ottaa pelistä parempaa otetta. Kahden viimeisen erän yhteismaalit menivätkin Star Expertille luvuin 5-0. Voitolla Star Expert nousi sarjassa viidenneksi ja omaa teoreettiset mahdollisuudet ainakin neljänteen sijaan. Hämminki taistelee sinipaitojen kanssa samasta sijoituksesta ja voitolla päätöspelistä se voi tuon paikan itselleen napata.

Torstai 14.3.2019

1-Divari

HC Karla - TOP 10 10 - 2 (4-2, 3-0, 3-0)

Torstaina ottelu alkoi reippaissa tunnelmissa, kun hetkeä aiemmin päättyneen liigapelin tiimoilta katsomoon jääneet KooKoon vieraskannattajat ottivat HC Karlan omakseen ja alkoivat kannustaa joukkuetta raivokkaasti. Illan ehdoton kokokohta oli, kun fanejaan tervehtimään saapuneen Malte Strömvallin kunniaksi huudetut "kiitos Malte" -huudot vaihtuivat suoraan lennosta Karlan kannustushuutoihin. Itse ottelu etenkinkin sitten varsin rauhallisissa tunnelmissa Karlan mättäessä maaleja hiljalleen. Top 10 onnistui tekemään ottelun kaksi avausmaalia, mutta sitten heidän ketsuppipullonsa hyytyi kiinni kuin karppaajan jääkaapissa konsanaan. Karla naputteli ottelussa lopulta 10 maalia ja sen tehokkain pelaaja oli Janne Myyryläinen tehoilla 3+2.