JÄÄKIEKOSSA JAETTIIN TAAS PISTEITÄ
Perjantai, 08 Helmikuu 2019 00:00

 

 jkiekko star expert pelaaja

OTTELUT

Bar DOM - SuomU 3 - 6

Mipro - HC Dynamite 9 - 2

TOP 10 - Star Expert 4 - 2

HC Karla - Mikkelin Golf HT 5 - 7

RAPORTTI

 

Maanantai 4.2.2019

Liiga

Bar DOM - SuomU 3 - 6 (1-2, 1-1, 1-3)

Maanantain kiekkojännärissä kohtasivat kahden tappion Bar Dom, sekä viime kierroksella avauspisteensä Old Timeltä niistänyt SuomU. DOM yrittikin herätellä joukkuetta jättämällä rivimiehet pois kokoonpanosta, mutta tämäkään ei riittänyt vielä avausvoittoon. Joukkueet tarjoilivat avauserästä lähtien harvalukuiselle yleisölle vauhdikasta jääkiekko, jossa mentiin päästä päähän. Tasaisen avauserän jälkeen siirryttiin toiseen erään SuomUn maalin johdossa. Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen. Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä, kun Antti Heinikainen (1+2) onnistui siirtämään SuomUn kahden maalin johtoon. Hetkeä myöhemmin Janne Lappalainen (1+1) lisäsi SuomUn johtoa. Bar DOM:n Red Bull läpimurtopelaaja Aki- Petteri Pöyry (1+0) loi usko vielä joukkueeseensa kaventamalla lukemat 3-5. SuomUn Lauri Pulliainen (3+0) viimeisteli tyhjään maaliin loppulukemat. Bar DOMin tehokkain oli vähemmän yllättäen Kimmo Himanen (0+3). SuomU:lta kolmeen tehopisteeseen ylsi myös Heinikaisen ja Pulliaisen lisäksi Jussi Paasonen kolmella syötöllä. 

 

Tiistai 5.2.2019

2-Divari

Mipro - HC Dynamite 9 - 2 (2-1, 3-1, 4-0)

Tiistaina tarjolla oli kakkosdivaria, kun Mipro ja HC Dynamite lähtivät hakemaan tämän kalenterivuoden avauspisteitään. Mipro marssitti otteluun kuuden kenttäpelaajan iskuryhmän, joka ottikin pelin hallintaan heti alusta alkaen. Kolmen minuutin jälkeen numerot olivat jo 2-0 Miprolle. Erän puolivälissä HCD onnistui vielä kaventamaan pelin, mutta tämän lähemmäksi ei enää päässyt. Toisessa erässä Mipro lisäsi johtonsa jo kolmeen maaliin ja vei viimeisen erän näytöstyyliin. Kolmannessa erässä pelin jo ratkettua alkoi myös kypärin visiirit huurtua ja rangaistuksia jaettiinkin erässä yhteensä 22min. Mipron yhdeksän tehtyä maalia kirjattiin ainoastaan kolmelle pelaajalle, kun Timo Suutarinen (5+0), Jari Stockus (3+3) ja Pasi Parkkinen (1+2) onnistuivat maalinteossa. HCD:n tehokkain oli Iiro Peuha (1+1).

 

Keskiviikko 6.2.2019

1-Divari

TOP 10 - Star Expert 4-2 (3-0, 1-1, 0-1)

55 minuuttia, pitkä tuijotus kattoon ja nukkumaan. Sitä oli keskiviikon kiekkoelämys harkkahallissa. Ottelussa Top 10 eteni avauserässä kolmen maalin johtoon ja siitä eteenpäin ottelu olikin rentoa suorittamista. Star Expert viritteli päätöserässä jonkinlaista loppukiriä ja tuuletti jo maalin päähän nousuaan, mutta maali hylättiin kuitenkin lyöntilaukauksena. Tämän lähemmäs sininen joukkue ei vihreää joukkuetta päässyt ja ottelun loppulukemat 4-2. Top 10:n tehomies oli Marko Tuhkalainen tehoilla 3+0.

 

Torstai 7.2.2019

1-Divari

HC Karla - Mikkelin Golf HT 5-7 (3-4, 1-0, 1-2)

Torstaina tahkottiin jälleen ykkösdivisioonaa. Ottelun avauserässä nähtiin maaleja kuin miliisejä Punaisella torilla. Tämän jälkeen ottelu rauhottui maalien suhteen, mutta sen sijaan tunteet alkoivat kuumeta ja jäähyaitioiden ovet alkoivat käydä tiuhaan. Ottelun lopussa Golf siirtyi johtoon ja sitten keskityttiinkin taas pelaamiseen. Ottelu saatiin kunnialla loppuun ja Golf HT viimeisteli seitsemännen maalin tyhjiin.