Shooting Stars - Bar DOM 11 - 7 (3-2, 6-2, 2-3)

HC Hämminki - Hearts 6 - 4 (1-0, 2-2, 3-2)

Sahara - PoNu 1 - 9 (0-2, 1-2, 0-5)

Maanantai 14.1.2019

Liiga

Shooting Stars - Bar Dom 11 - 7 (3-2, 6-2, 2-3)

Maaleja ei säästelty tälläkään viikolla liigassa, kun Shooting Stars ja Bar DOM kisailivat paremmuudestaan. Ottelu alkoi vauhdikkaasti Shootin Starsin osalta, kun tulostaululla komeili kahden minuutin jälkeen 3-0 lukemat. Erän lopulla Bar DOM tuli peliin mukaan kahdella maalilla. Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, kun SS heilutteli maaliverkkoa ja nykäisi turvallisen kaulan DOMiin. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet tekivät maaleja vuorotahtiin, eikä näin kunnon loppukiriä nähty enää viimeisessä erässä. Shooting Starsin tehokkain oli kuuden maalin Jussi Lampinen (6+0). Bar DOMin Teemu Suokas (2+3) tehoili viidesti

2-Divari

Tiistaina vuorossa oli jo totuttuun tapaan kakkosdivaria, jossa kohtasivat PHR - MIPRO. Tasainen ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä. Maalitonta ensimmäistä erää hallitsi hienokseltaan MIPRO. Toisen erän alussa rävähtikin kunnolla, kun molemmat joukkueet osuivat kahdesti kolmessa minuutissa. Erän loppupuolella molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen ja näin ollen toisenkin erän jälkeen lukemat olivat tasan. Kolmannessa erässä PHR iski neljästi. Ottelun ja ehkä koko kiekkoviikon komeimmasta maalista vastasi PHR:n 6-3 maalin viimeistellyt trio E.Ripatti-Kohonen-Saloranta. "Klap-klap-klap" maali oli kuin vanhaa punakonetta, kun Ripatti pääsi puttaamaan kiekon takatolpilta tyhjään maaliin. MIPROlta Antti Kivelä onnistui maalinteossa kahdesti. PHR:n Eetu Ripatti viimeisteli neljä maalia.

Keskiviikko 16.1.2019

1-Divari

Keskiviikkona kiekkokansaa hemmoteltiin ykkösdivari kamppailulla HC Hämmingin ja Heartsin toimesta. Ensimmäisen erän ainoasta maalista vastasi Hämminki, kun Ville- Eerik Venäläinen (2+0) onnistui maalinteossa. Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat kahdesti ja erätauolle siirryttiin Hämmingin hallitessa hienokseltaan kenttätapahtumia. Kolmannessa erässä Hearts löi pienempää vaihdetta silmään ja hallitsi peliä selvästi maalinteossa kuitenkaan onnistumatta. Ottelun ratkaisu nähtiin viimeisellä minuutilla, kun joukkueet järjestivät todellisen ilotulituksen, jossa syntyivät ottelun 4-2, 5-2, 5-3, 6-3 ja 6-4 maalit. HC Hämmingin tehokkain oli Niko Mustakallio maalilla ja neljällä syötöllä. Heartsin Joonas Kauppinen tehoili syöttöpisteen verran.

Torstai 17.1.2019

1-Divari

Torstai-illan ottelu oli kuuma kuin Pattayan yö. Ottelu ei vastannut tasaisuudellaan Juha Miedon ja Thomas Wassbergin sadasosakamppailua vuonna 1980, eikä edes Schumacherin ja Häkkisen vääntöjä vuosituhannen vaihteen tienoilla. Itse asiassa Kurikan jätillä olisi saattanut jäädä mämmit syömättä, mikäli tällaista lopputulosta olisi etukäteen hänelle povattu. PoNu oli alusta alkaen niskan päällä, eikä Saharan pelissä esiintynyt missään vaiheessa sille tuttua hyvää liikettä. Ottelussa alkoivat puolenvälin tienoilla myös tunteet kuumentua, eikä rangaistuksiltakaan vältytty. PoNu porskutti tasaisesti loppuun saakka ja lukemat taululla lopussa olivat 1-9. PoNun tehokkain oli Olli Karhu tehoilla 2+4.