LAUANTAINA KEITAAN VALTASI SÄBÄMANAGER PELIT
Lauantai, 26 Tammikuu 2019 18:10

MSB winter2018 2019

Lauantain peleissä ei sarjataulukossa muutoksia nähty. Motonet pitää edelleen sarjataulukon kärkipaikkaa. Metatavulla ja Motonetilla on nyt pelejä takana 12, Carlsonilla ja LähiTapiolla 10, kun Bar Dom on pelannut vasta 8 ottelua. Ensi keskiviikkona pelaamassa ovat LähiTapiola, Bar Dom ja Metatavu. Lauantaina puolestaan kaikki joukkueet ovat jälleen Keitaan parketilla.

8 22 26.01.2019 12:00 h Motonet -  Bar Dom 4 - 2 Raportti
  8 23 26.01.2019 12:40 h LähiTapiola Savo-Karjala -  Motonet 3 - 4 Raportti
  8 24 26.01.2019 13:20 h Metatavu -  Bar Dom 6 - 4 Raportti
  8 25 26.01.2019 14:00 h LähiTapiola Savo-Karjala -  Carlson 1 - 8 Raportti
  8 26 26.01.2019 14:40 h Metatavu -  Carlson 4 - 4 Raportti

Motonet 19 PTS

Motonet kohtasi ensimmäisessä pelissä Bar Domin. Ottelu oli tiukka heti alusta alkaen, Motonetin voittaessa ensimmäisen erän vain 1-0. Toisen erän alkupuoliskolla Motonet siirtyi 2-0 johtoon, mutta vain hetki tämän jälkeen Bar Dom kavensi peliä 2-1. Toisen erän loppupuoliskolla Bar Domin jalat väsähtävät ja Motonet pistää myllyn käyntiin. Ensin syntyi 3-1 maali ja Bar Dom onnistui jälleen kaventamaan taululle lukemat 3-2, jonka jälkeen Motonetin Ari Ronkainen pääsi iskemään tyhjäänmaaliin lopullisen niitin ja ottelu päättyi täten 4-2. Myös toisesta ottelusta tuli tasainen taisto, kun Motonet sai vastaansa LähiTapiolan. Ensimäisen erän LähiTapiola voitti 2-1, joten toiseen erään Motonet lähti takaa-ajo asemasta. Heti toisen erän alussa Motonet tasoittaa pelin ja erän loppupuolella siirtyy 2-3 johtoon. Janne Lamberg pistää vielä Motonetin neljännen maalin tyhjään maaliin, josta lopulta tulee ottelun voittomaali, LähiTapiolan vielä kaventaessa peliä viimeisellä minuutilla 3-4 lukemiin, mitkä jää ottelun loppulukemiksi.

Carlson 13 PTS

Carlson sai lauantain peleissä vastaansa LähiTapiolan ja Metatavun. Manager Pasi Pippuri on onnistunut haalimaan joukkueeseen nopea liikkeisiä hyökkääjiä, joilla pallo ja jalat liikkuvat vauhdikkaasti kentällä. Ensimäisessä pelissä LähiTapiolaa vastaan tämä toimi varsin purevana taktiikkana LähiTapiolan kärsiessä vaihtomiehettömyydestä. Ottelusta selkeä 1-8 voitto Carlsonille. Toisessa ottelussa Metatavua vastaan Carlson ei enää päässyt liikkumaan yhtä kepeästi maalipaikoille. Metatavu puolusti tiiviisti ja pisti myös Carlsonin puolustuksen koville nopeilla vastahyökkäyksillä. Molemmissa päissä pelasi kaksi kovaa lainamaalivahtia vastakkkain, Metatavulla Antti Tiilikka ja Carlsonilla Joni Niemi. Tasainen ottelu päättyi oikeutetusti lukemiin 4-4 ja molemmille joukkueille piste pelistä.

Metatavu 10 PTS

Metatavulla oli vaihtomiehissä vajausta, joten joukkue oli päättänyt laittaa maalivahti Joonas Ruhasen kentälle ja ottaa lainamaalivahdiksi Antti Tiilikan. Jos keskiviikon peleissä Metatavun ongelmana oli nukkuva puolustus, niin lauantaina aamukahvit oli selvästi juotu ja koko joukkue oli hereillä kentällä. Ensimäisessä pelissä Metatavu kohtasi Bar Domin, joka heti ekan erän alussa siirtyi kahden maalin johtoon. Vielä ennen erätaukoa Metatavun manager Jere Lauha kavensi pelin lukemat 1-2. Toisessa erässä Metatavu pistää myllytyksen käyntiin ja nappaa ottelusta 6-4 voiton. Toinen ottelu Carlsonia vastaan muodostui tasaiseksi väännöksi ja Metatavu teki kaikkensa pitäkseen Carlsonin vauhdikkaat hyökkääjät kurissa. Metatavun Jere Liukkoselle maalinteko alkoi maistua viimeisessä erässä ja Jeti heitti vaivattomasti hattutempun. Tasainen ottelu päättyi lukemiin 4-4.

Bar Dom 6 PTS

Bar Domilla oli pitkä tauko manager peleistä alla, joten lauantain peleissä kone lähti vähän yskähdellen käyntiin. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Motonet, jolla on alla eniten pelejä ja joukkueen peli on hitsautunut hyvin yhteen. Ensimmäisessä erässä Dom jäi ilman maaleja, vaikka vetoja syntyi peräti 13 Motonetin maalille. Toiseen erään lähdettiin Motonetin johtaessa 1-0. Toisessa erässä Dom on hyvin mukana ja maaleja syntyy puolin ja toisin. Viimeisillä minuuteilla Dom haki vielä tasoitusmaalia ottamalla maalivahdin pois ottelun ollessa 3-2 lukemissa. Ajassa 29:48 Motonet kuitenkin viimeisteli voittonsa tyhjään maaliin. Toisessa ottelussa Dom kohtasi Metatavun joka tällä kertaa oli astetta parempi ja nappasi itselleen 6-4 voiton.

Lähi-Tapiola Savo-Karjala 4PTS

LähiTapiolalla oli vaikea kierros, sillä ensimmäisen pelin alkuun paikalle oli tullut maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa. Kentälle lainattiin viides pelaaja muista joukkueista ja peli saatiin alkuun. Ensimmäisen erän aikana LähiTapiolan onneksi muutama joukkueen pelaaja hipsi peleihin mukaan. Ensimmäinen ottelu Motonettia vastaan sai hyvän alun ja LähiTapiola siirtyi Lasse Siiskosen osumalla johtoon. Motonetin tasoittaessa pelin erän puolivälissä, oli erän viimeisellä minuutilla Lasse Siiskosen toinen osuma tervetullut. Toiseen erään LähiTapiola ei kuitenkaan enää maalipaikoille päässyt helpolla ja omassa päädyssä puolustus tökki, joten Motonet pääsi pistämään lukemat 2-4. Vielä erän viimeisellä minuutilla LähiTapiola kavensi pelin loppulukemiksi 3-4. Toisessa ottelussa Carlsonia vastaan LähiTapiola oli jälleen menettänyt yhden vaihtomiehen, joten joukkueessa ei voimat riittänyt haastamaan Carlsonia ja Carlson nappasi 1-8 voiton.