SOHVA 2 DIVARIN KÄRKIPAIKALLE!
Lauantai, 26 Tammikuu 2019 08:24

Salibandy aarnikotkat

2 Divarissa sarjataulukossa kärkipaikat vaihtuivat, kun HaiPro tipahti ykköspaikalta kolmoseksi, Sohva nousi kärkeen ja Team X vaanii kakkosena vain pisteen päässä Sohvasta. Seuraavat 2 Divarin pelit pelataan 15.2. klo 18 alkaen Rantakeitaalla.

 

Ottelut 2 DIVARI 

 

  2 25.01.2019 18:00 h FC Aarnikotkat - SOHVA 2 - 5 Raportti
  2 25.01.2019 18:45 h Mikkelin Mahtiankat - FC Aarnikotkat 2 - 1 Raportti
  2 25.01.2019 19:30 h SOHVA - Team HaiPro 5 - 2 Raportti
  2 25.01.2019 20:15 h Team X - Mikkelin Mahtiankat 5 - 0 Raportti
  2 25.01.2019 21:00 h Team HaiPro -  Team X 2 - 6 Raportti

 

Raportti 

SOHVA 11 PTS

Sohva sai viime viikolla kuulla ikäviä uutisia, kun joukkueen tukipilari maalivahti Aatu Nenonen ilmoitti siirtyvänsä Löysätemmon riveihin ja päätti näin uransa Sohvan maalilla. Kauaa ei Sohvalaiset joutanut asiasta kriisiytymään, kun huhu maalivahdin paikkaa etsivästä Löysätemmon entisestä maalivahdista kantautui korviin. Pari vuotta sairastuvalla ollut maalivahti Juha Laurikainen saatiin siis värvättyä Sohvan maalille ja jo heti ensimäisissä peleissä nähtiin vakuttavaa työtä. Sohva kohtasi ensimmäisessä pelissä sarjataulukon jumbon Aarnikotkat. Ottelu ei juurikaan Sohvalle vaikeuksia tuottanut ja pelistä 2-5 voitto. Toisessa ottelussa Sohva kohtasi HaiPron. Ensimmäinen erä alkoi todella tasaisena ja maaleja ei nähty kun yksi Sohvan toimesta. Toinen erä sai salama alun, kun Ville Kaarna kynäili itsensä koko kentän läpi ja siirti Sohvan 2-0 johtoon. Tasainen ottelu päättyi lopulta Sohvan 5-2 voittoon.

 

Team X 10 PTS

Myös team X oli tehnyt pelaajalisäyksen ensimmäisten 2 Divarin pelien jälkeen. X:n riveihin mukaan astui Eetu Skippari, joka tunnetaan kentällä nopeasta liikkumisesta ja tarkoista vedoista. Ensimmäisessä pelissä X kohtasi Mahtiankat. Eka erä pelattiin todella tasaisena ja ensimmäinen maali nähtiin vasta erän viimeisellä minuutilla, kun X:n Kalle Savolainen laitto maaliverkot tötterölle. Toisessa erässä Mahtiankat hyyty totaalisesti ja X paukutteli itsensä 5-0 voittoon. Toisessa pelissä vastaan asettui HaiPro, josta ei tällä kertaa X:lle ollut antaa vastusta. Team X otti ottelusta selkeän 2-6 voiton. Seuraavissa peleissä nähdään tuleeko Sohvasta ja X kärkipaikan taistelupari, vai vieläkö HaiPro onnistuu pelaamaan itsensä mukaan hämmentämään soppaa.

 

Team HaiPro 6 PTS

HaiProlla edellinen kierros alkoi täydellisesti kahdella voitolla. Perjantai-illan peleihin HaiPro ei kuitenkaan löytänyt enää samaa pelaamista päälle ja joukkue jäi ilman pisteitä illan peleistä. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli HaiProlle uusi joukkue Sohva. Ensimmäinen erä alkoi varovaisesti molempien joukkueiden ihmetellessä toisiaan. Sohva kuitenkin pääsi pelissä vauhtiin ja karkasi 1-0 johtoon. Toisen erän alussa HaiPron puolustus pistettiin aivan kahville, kun Ville Kaarna neppaili maalintekoon. Nopeasti kahvit oli kuitenkin juotu ja HaiPro kavensi pelilukemat 2-1. Sohva teki kuitenkin 3 maalia lisää ja HaiPro vain yhden, joten ottelusta loppulukemat 5-2. Toisessa ottelussa ei HaiPro päässyt yhtään helpommalla kun vastassa oli Team X. HaiPro pääsi ensimmäisen kerran pelissä mukaan vasta ottelun viimeisillä minuuteilla ja teki kaksi maalia, mutta se ei riittänyt kun X oli jo 6 maalia edellä. Ottelusta pisteet X:lle ja HaiProlla riittää juonittavaa ensi kierrokselle jos kärkipaikka taistelut kiinnostaa.

 

Mikkelin Mahtiankat 3 PTS

Mahtiankat saivat perjantain peleissä pistetilinsä auki, kun joukkue nappasi täydet kolme pinnaa voitolla Aarnikotkista. Helpolla pisteet eivät kuitenkaan Mahtiankoille tullut, sillä Aarnikotkat antoivat kovan vastuksen ankoille. Ensimmäinen erä alkoi tasaisena vääntönä ja Aarnikotkat siirtyivän kuuden minuutin pelaamisen jälkeen maalilla johtoon. Mahtiankat jaksoivat kuitenkin tsempata takaa-ajo asemasta huolimatta ja tämä palkittiin Leevi Tirrasen tuodessa mahtiankat tasoihin. Toisen erän alussa Mahtiankat vielä kasvatti johtoaan maalilla ja ottelu päättyi Mahtiankkojen voittoon lukemin 2-1. Toisessa pelissä Mahtiankat sai vastaansa X:n. Jälleen Mahtiankat pystyivät sinnittelemään pelissä mukana ensimmäisen erän ajan, mutta toisessa erässä joukkueella ei ollut enää muuta tarjottavaa X:lle kun pelin pisteet. 

 

FC Aarnikotkat 0 PTS

Aarnikotkat kohtasivat ekassa pelissä Sohvan. Ensimmäinen erä oli Aarnikotkilta hyvää pelaamista ja pelin lukemat olisi ollut voinut olla miten päin vain. Aarnikotkilla riitti hyviä maalipaikkoja, mutta joukkueen vedoista useampi kolisi harmillisesti Sohvan tolppiin, joten ensimmäisen erän jälkeen lukemat oli kuitenkin 1-3 Sohvan hyväksi. Toisessa erässä Sohva pääsi kasvattamaa johtoaan lisää maalilla. Aarnikotkat kuitenkin kaventi peliä 2-4, mutta Sohvan jälleen kasvattaessa etumatkaa jäi ottelusta loppulukemat 2-5. Toisessa ottelussa Aarnikotkat kohtasivat Mahtiankat. Aarnikotkat sai hyvän alun otteluun ja siirtyi maalilla johtoon. Mahtiankat pääsi tasoittamaan pelin 1-1 ja ottelun ratkaisu siirtyi toiseen erään. Toisessa erässä Mahtiankat kasvatti johtoa 1-2 ja nämä jäikin ottelun loppulukemiksi.