SALIBANDYN MANAGERSARJASSA MAALIVAHDIT LIEKEISSÄ!
Torstai, 17 Tammikuu 2019 09:26

MSB winter2018 2019

Saibandyilta tarjoili tasaisia otteluita. Keskiviikkoillan peleissä toisensa kohtasivat Motonet, Metatavu ja Lähi-Tapiola Savo-Karjala. Tällä kertaa maalivahdit tekivät huikeaa työtä maaleilla, ottaessaan yksi toisensa jälkeen mitä upeampia torjuntoja. Seuraavat managerpelit Rantakeitaalla 23.1.2019, jolloin kentällä pelivuorossa ovat Motonet, Carlson ja Metatavu!

6 16 16.01.2019 20:00 h   Metatavu  -  Lähi-Tapiola Savo-Karjala   6 - 4 Raportti

6 17 16.01.2019 20:40 h    Metatavu  -  Motonet   2 - 4 Raportti

6 18 16.01.2019 21:20 h    Motonet  -  Lähi-Tapiola Savo-Karjala   3 - 3 Raportti

Motonet 12 PTS

Motonetin karkumatka kasvoi jälleen muutaman pisteen verran, kun joukkue kohtasi keskiviikkoillassa Metatavun ja Lähi-Tapiolan. Ensimmäisessä pelissä Metatavua vastaan Motonet joutui takaa-ajajan asemaan Metatavun johtaessa peliä toisen erän alussa jo 2-1. Motonet sai kuitenkin äkkiä pelin kulun käännettyä ja nappasi itselleen ottelusta 2-4 voiton. Toisessa ottelussa Lähi-Tapiola karkasi jo ensimmäisen viiden minuutin aikana 0-2 johtoon ja Motonet onnistui kaventamaan peliä vasta ensimmäisen erän viimeisellä peliminuutilla. Toisen erän alussa Motonet hyödynsi Lähi-Tapiolan sekoilut ja tasoitti pelin lukemat 2-2. Jälleen Lähi-Tapiola karkasi maalilla johtoon, kunnes Ari Ronkainen onnistui tasoittamaan pelin lukemat 3-3 ja näin varmistamaan Motonetille yhden pisteen ottelusta. Motonetin illan maalikuninkaaksi kruunattiin Janne Lamberg, joka vastasi Motonetin kuudesta maalista.

Carlson 7 PTS

Huilissa..

Metatavu 7 PTS

Metatavu sai illan ensimmäisessä pelissä vastaansa Lähi-Tapiolan. Joukkueet pääsivät ensimmäiset pari minuuttia pelistä lämmittelemään pienen kello sekaannuksen johdosta.. Sekaannuksen  jälkeen peli saatiin lopulta kunnolla käyntiin ja Metatavu otti heti itselleen pelin pyörittäjän paikan. Ensimmäisessä erässä vetoja syntyi Lähi-Tapiolan päähän puolet enemmän kun Metatavun päätyyn. Hyvistä vedoista huolimatta Metatavu onnistui vain kerran maalinteossa, Lähi-Tapiolan onnistuttua kahdesti. Toiseen erään Metatavulla oli maalin verran kiinni otettavaa. Erä ei ehtinyt vanheta kun 25 sekunttia kun Petro Pulkkinen tuo joukkueen tasoihin. Tämän jälkeen Metatavu saa vauhdin päälle ja maaleja syntyy vielä kolme lisää. Erän viimeisillä minuuteilla Lähitapiola kaventaa jo peliä 5-4, mutta Metatavu onnistuu vielä viimeisellä minuutilla nappaamaan itselleen ottelusta 6-4 voiton. Toisessa pelissä Motonettia vastaan Metatavun alku on jo lupaava ja joukkue nappaa itselleen toisen erän alkuun mennessä jo 2-1 johto aseman. Metatavu kuitenkin hyytyy toisen erän alun jälkeen ja Motonet nappaa ottelusta pisteet kotia 2-4 voitolla.

Bar Dom 6 PTS

Huilissa..

Lähi-Tapiola Savo-Karjala 4PTS

Lähi-Tapiola oli liikenteessä vain muutamalla vaihtopelaajalla, joten kovinkaan vauhdikasta liikkumista kentällä ei ollut odotettavissa. Esimmäinen erä Metatavua vastaan pyörittiin enemmän Lähi-Tapiolan päädyssä ja maalivahti Joni Niemi pääsi hikoilemaan kunnolla pitäessään ottelun lukemat maltillisena. Metatavun tulituksesta huolimatta Lähi-Tapiola onnistui nappaamaan itselleen 1-2 johdon ensimmäisen erän jälkeen. Toisen erän alussa Metatavu karkaa kuitenkin jo 5-2 johtoon, kunnes ottelun viimeisillä minuuteilla Lähi-Tapiola herää jälleen peliin mukaan ja kaventaa lukemat 5-4. Viimeisellä minuutilla Metatavu kasvattaa jälleen johtoa lukemiin 6-2 ja Lähi-Tapiola joutuu katsomoon lepäilemään ilman pisteitä. Lepo auttaa ja toinen ottelu Motonettiä vastaan on huomattavasti tasaisempi taistelu. Vaihtomiesten vähyydestä huolimatta Lähi-Tapiola onnistuu sarjakärkeä vastaan taistelemaan itselleen ottelusta yhden pisteen taspelillä 3-3.