Sahara - HC Hämminki 10 - 4

Maanantai 14.1.2019

Liiga

Bar Dom - Jukurit Old Time 5 - 6 (0-2, 4-2, 1-2)

Liiga käynnistyi maanantaina myös Bar Domin ja  Jukurit Old Timen osalta. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tasonmittaus otteluissa kuukauden päivät sitten ja tuolloin joukkueiden ero oli kymmenen maalia Old Timen hyväksi. Tuo ottelu oli kuitenkin pyyhitty mielestä ja kaukalossa nähtiinkin viihdyttävä ja tasainen kamppailu. Ensimmäistä erää hallitsi Bar Dom, mutta maalit iski Old Time siirtyen kahden maalin johdossa huikkatauolle. Toiseen erään Bar Dom lisäsi vauhtia ja tuli peliin mukaan tehden heti erän alkuun kavennuksen. Toisen erän puolivälissä lukemat olivatkin vaihtuneet taululla Domin 4-2 johtoon. Erän lopulla Old Time pääsi paremmin peliin mukaan ja tasoitti ottelun. Kolmatta eräänkin mentiin käsi kädessä yli puolen välin ennen kuin alkoi taas tapahtua. Old Time iski nopeaan tahtiin siirtyen kahden maalin johtoon. Dom onnistui kaventaa viimeisellä minuutilla ja haki vielä lopussa kuudella kenttäpelaajalla tasoitusta siinä kuitenkaan onnistumatta.

Tiistai 15.1.2019

2-Divari

Mipro - Rattopojat 2 - 6 (0-2, 1-4, 1-0)

Tiistaina kohtasivat Mipro ja joulutauolla joukkojaan vahvistanut Rattopojat. Kahdessa ensimmäisessä erässä Rattopojat hallitsivat kenttätapahtumia, Mipron tyytyen puolustamaan ja pyrkimään vastahyökkäyksiin. Kolmannessa erässä peli tasoittui kenttätapahtumien osalta ja erän ainoasta maalista vastasikin Mipro. Rattopoikien tahtipuikkoa heiluttivat viimeisimpinä joukkueeseen kiinnitetyt Artut, Hietala (2+1) ja Viitanen (1+2). Mipron maalit viimeisteli Heikki Isotalus ja Jyrki Lasonpalo.

Keskiviikko 16.1.2019

1-Divari

Hearts - TOP 10 9 - 7 (3-1, 2-4, 4-2)

Heartsin ja TOP 10 ottelusta muodostui maalijuhlat. Tasaisessa ensimmäisessä erässä maalipaikkansa paremmin hyödynsi Hearts, joka siirtyi kahden maalin johdossa erätauolle. Toisessa erässä hallinta siirtyi selkeämmin Heartsille, mutta TOP 10 viimeisteli maalipaikoistaan varmemmin. Kolmanteen erään lähdettiin tasatuloksesta 5-5. Ottelun viimeisestä kuusi minuuttisesta tuli varsin värikäs, kun joukkueet viimeistelivät yhteensä kuusi maalia. TOP 10 siirtyi kahdesti johtoon Hearts:n tullessa nopeasti tasoihin ja voittomaalikin syntyi vain 6 sekunttia siitä, kun joukkue oli tasoittanut pelin 7-7. Viimeisen maalin Hearts viimeisteli tyhjään maaliin. TOP 10:n tehokkain oli Kari Kinnunen neljällä syöttöpisteellä. Hearts:n tehokkain oli Artturi Foudila (2+4) kuudella tehopisteellä.

Torstai 17.1.2019

1-Divari

Sahara - HC Hämminki 10-4 (3-1, 3-1, 4-2)

Molemmilla torstai-illan joukkueilla oli kokoonpanoissaan jonkun verran vajavaisuutta. Saharan järki ja kiekollinen pelaaminen osoittautui kuitenkin paremmaksi ja se naputteli koko ottelun ajan tasaiseen tahtiin maaleja. Hämminki ei päässyt kunnon takaa-ajoasemiin missään vaiheessa ottelua, kun taas oranssipaitainen joukkue paineli maaleja tasaiseen tahtiin. Saharan tehokkain oli Jere Helmola tehoila 3+3, kun taas nuorempi Helmola oli alati vaarallinen kuin Kim Jong Un, keräten tehot 3+1. Hämmingin tehokkain pelaaja oli Oskar Lipiäinen tehoilla 1+3.