SÄBÄMIMMIT JA UUNO KASVATTAA KARKUMATKAA MUIHIN JOUKKUEISIIN PUUMA LIIGASSA
Lauantai, 12 Tammikuu 2019 14:43

Puumat Heli

 

Puuma Liigan neljäs turnauspäivä on takana ja peli kovenee sijoitusotteluita kohden kulkiessa. SäbäMimmit ja UuNot ovat lähteneet pienimuotoiselle karkumatkalle muilta joukkueilta. Pinkit Puumat, JiiKoo Hurjat ja RiU ajavat kärki kaksikkoa takaa lähes tasapisteissä. Seuraavan kerran Puuma Liigaa pelataan lauantaina 9.2.2019 Mäntyharjun Kisalassa. Tervetuloa seuraamaan Puuma Liigan otteluita Mäntyharjulle!

 

OTTELUT 

 

  22 Rantakeidas 12.01.2019 10:00 h JiiKoo Hurjat - Pinkit Puumat 3 - 2 Raportti
  23 Rantakeidas 12.01.2019 10:40 h Pinkit Puumat - SP 2 - 3 Raportti
  24 Rantakeidas 12.01.2019 11:20 h UuNo - SäbäMimmit 2 - 2 Raportti
  25 Rantakeidas 12.01.2019 12:00 h JiiKoo Hurjat - PeNa 11 - 0 Raportti
  26 Rantakeidas 12.01.2019 12:40 h SäbäMimmit - SP 3 - 1 Raportti
  27 Rantakeidas 12.01.2019 13:20 h UuNo - RiU 5 - 4 Raportti
  28 Rantakeidas 12.01.2019 14:00 h RiU - PeNa 2 - 2 Raportti

 

RAPORTTI

 

SäbäMimmit 14 PTS

Mimmit olivat lähteneet Mikkeliin normaalia pienemmällä rosterilla, mikä hieman näkyi päivän otteluissa. Ensimmäisellä kierroksella Mimmit pelasivat Uunoja vastaan todella vauhdikkaan ottelun, joten jälleen Mimmien ensimmäisestä pelistä Uunoja vastaan odotettavissa oli tiukka ja vauhdikas peli. Tällä kertaa kuitenkin peliin vaikutti varmasti molempien joukueiden kapea rosteri, joten ottelusta tuli kyllä tasainen, mutta ei erityisen vauhdikas. Ensimmäinen erä pelattiin ilman maalin maalia, mutta toisessa erässä molemmat joukkueet saivat maalihanat auki ja peli päättyi lukemiin 2-2. Toinen ottelu SP:tä vastaan alkoi myös tasaisena. Ottelun 12 minuutilla Mimmit siirtyivät kuitenkin 1-0 johtoon Satu Kettusen osumalla, mutta SP kuittasi pelin lukemat nopeasti tasan. Vielä ennen erätaukoa Mimmit onnistuvat siirtämään itsensä 2-1 johtoon Sanni Hassisen osumalla. Toisessa erässä Mimmit onnistuvat vielä kerran maalinteossa ja nappaa itselleen tärkeät 2 pinnaa.

 

UuNo 13 PTS

Uunot aloittivat päivän pelinsä Mimmejä vastaan. Kahden todella tasaväkisen joukkueen kohtaamisesta oli odotettavissa tasainen ottelu. Ensimmäinen erä pelattiin maalittomana ja vasta toisen erän alussa Carina Calenius saa vedon kohdalleen ja siirtää Uunot 1-0 johtoon. Mimmit kuitenkin pääsee tasoittamaan pelin ylivoimalla lukemiin 1-1. Tämän jälkeen myös Uuno pääsee kokeilemaan ylivoimaa ja kasvatattaa jälleen itselleen maalin johtoaseman Hanna Knaappilan huikeella vedolla suoraan ylänurkkaan. Viimeisellä minuutilla Mimmit kuitenkin tasoittaa jälleen pelin ja samalla loppulukemiksi ottelusta jää 2-2. Toinen ottelu RiU:ta vastaan alko Uunolta unisesti ja ensimmäisen erän jälkeen taululla oli 0-2 lukemat Riun hyväksi. Toisessa erässä Uuno pääsee jälleen peliin mukaan ja alkaa kaventamaan pelin lukemia. RiU pääsee kuitenkin Uunolta karkaamaan 2-4 lukemiin, kunnes Uuno leirissä alkaa järjetön takaa-ajo. Viimeisellä peliminuutilla Uuno tekee kolme maalia ja ottaa pelistä itselle täydet kaksi pinnaa. 

 

Pinkit Puumat 8 PTS

Puumat pelasivat päivän ottelunsa JiiKoota ja SP:tä vastaan. Aamun ensimmäinen ottelu JiiKoota vastaan alkoi vauhdikkaan tasaisena. Kentällä hyökkäykset vaihtui vauhdilla päädystä päätyyn ja jännityksellä odotettiin kumpi joukkue saa kunnian aloittaa maalin teon. Tällä kertaa Puumissa ehdittiin ensin ja Miia Paasisalon maalilla Puumat otti 0-1 johdon. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla JiiKoo kuitenkin tasoitti pelin 1-1. Jenni Pippuri oli kuitenkin hereillä erän loppuun asti ja viimeisillä sekunneilla siirti Puumat vielä 1-2 johtoon. Toisessa erässä JiiKoo karvaa astetta kovemmin Puumien päädyssä ja tämä tuottaa tulosta kahden maalin verran ja ottelun loppulukemiksi jää 3-2. Toisessa ottelussa Puumat kohtasivat jälleen pikkusiskonsa SP:n. Ottelua ei montaa minuuttia ehdi kulua kun SP ottaa itselleen jo maalin johtoaseman. Heli Isotalus onnistuu ensimmäisessä erässä tasoittamaan pelin lukemiin 1-1. Toista erää ehditään pelata jo tovi, kunnes SP jälleen ottaa karkumatkaa Puumiin ja tällä kertaa kahden maalin verran. Viimeisillä minuuteilla Puumat onnistuvat vielä kaventamaan peliä, mutta aika loppuu kesken ja pisteitä ei tällä kierroksella kerry. 

 

JiiKoo Hurjat 7 PTS

JiiKoolla oli oikein onnistunut Mikkelin reissu, sillä se piti sisällään kaksi voittoa. Koko alkukauden JiiKoon peli on hieman takkuillut ja voitot on ollut vähissä. Tänään vihdoin peli alkoi rullaamaan ja sen riemun kyllä näki ja kuuli JiiKoon vaihtopenkkiä seuratessa. Ensimmäinen peli Puumia vastaan alkoi JiiKoolla takaa-ajo asemassa Puumien siirtyessä erän alkupuolella maalilla johtoon. JiiKoo onnistui tasottamaan pelin jo 1-1, kunnes Puumat jälleen nappasi itselleen maalin johdon hetki ennen erätaukoa. Erätauolla JiiKoon puolella tsemppi pistettiin selkeästi kohdille ja toisessa erässä oli selkeästi isompaa vaihdetta silmässä. Lukuisat vedot tuottavat tulosta kahden maalin verran, mikä JiiKoolle riitti nappaamaan pisteet kotiin. Toisessa pelissä JiiKoota vastassa oli PeNa, joka sai kokea JiiKoon pelin rullaamisen riemun. Maaleja JiiKoo mättää 11 kappaletta, mikä riitti varmistamaan myös tästä ottelusta pisteet JiiKoolle ja nousun sarjataulukossa sijalle 4. 

 

RiU 7 PTS

RiU:lla oli illalla tiedossa saunailta, mutta joukkue malttoi silti pelata pelit todella hyvin. Ensimmäinen ottelu Uunoa vastaan alkaa Riulta paremmin kun hyvin ja joukkue nappaa jo ekassa erässä kahden maalin johdon itselleen Jenni Häkkisen osumilla. Toisessa erässä Uunot onnistuu kaventamaan peliä, mutta Riu onnistuu myös maalinteossa. Ottelun viimeisillä minuuteilla lukemat on jo 2-4 Riun hyväksi, mutta Uunon armoton loppukiri tuottaa peräti kolme maalia ja Riu joutuu jäämään ilman pisteitä. Toisessa ottelussa Riu saa vastaansa Penan ja peli alkaa todella tasaisena. Ekassa erässä ei maaleja nähty, joten jälleen jännitys tiivistyy toisessa erässä. Riu onnistuu heti toisen erän alkuun nappaamaan itselleen kahden maalin johdon. Pena kuitenkin kaventaa pelilukemat 2-1 ja sitten vielä tasoittaa pelin lukemiin 2-2. Maaleja ei enempää synny, joten tästä ottelusta molemmat saavat pisteen. 

 

SP 4 PTS

SP sai lauantain peleissä vastaansa Pinkit Puumat ja SäbäMimmit. Odotettavissa oli kaksi kovaa vastusta, joten SP:n oli pantava parastaan kentällä ja sitähän SP teki. Ensimmäinen peli Puumia vastaan alkoi SP:ltä täydellisesti ja SP nappasi heti ottelun alussa johtajan paikan. Puumat kuitenkin onnistui tasoittamaan pelin 1-1. Toisessa erässä SP onnistui kasvattamaan johtoa kahdella maalilla ja Puumien loppukiri ei enää riittänyt ottamaan SP:n karkumatkaa kiinni, joten SP nappasi itselleen pisteet ottelusta. Toinen peli Mimmejä vastaan oli todella tasainen vääntö. Mimmit onnistuvat ekan erän loppu puolella karkaamaan maalin johtoon, mutta SP kuittaa nopeasti tilanteen lukemiin 1-1. Erän lopussa Mimmit siirtyy vielä maalilla johtoon ja toisessa erässä viimeistelee vielä ottelun loppulukemiksi 3-1.

 

PeNa 3 PTS

Pena pelasi todella huikeat ottelut viime kierroksella Kisalassa, joten jännityksellä odotettiin minkälaista peliä oli tänään tarjolla. Ensimmäinen ottelu JiiKoota vastaan sai kuitenkin todella huonon alun ja JiiKoo pääsee karkaamaan ekassa erässä kahdeksan maalin johtoon. Erätauolla Pena kuitenkin kerää itsensä ja toisessa erässä maaleja ei enää ihan niin helpolla Penan maaliin synny, mutta syntyy kuitenkin vielä viisi lisää. Ottelusta pisteet JiiKoolle. Toinen ottelu Riu:ta vastaan onkin Penalta aivan eri pelaamista, eikä Riu pääse helpolla. Molemmissa päissä tilanteita riittää, mutta ekassa erässä ei maaleja nähdä. Toisen erän alussa Riu siirtyy minuutissa 2-0 johtoon. Pena ei kuitenkaan luovuta ja koko päivän kentällä taidokkaasti uurastanut Penan uusi pelaajahankinta Iida Sauvola onnistuu ensin kaventamaan peliä ja vielä tasoittamaan pelin 2-2 ja nappaamaan Penalle pisteen ottelusta.