Perjantaina pelattiin ensimmäiset 1 Divarin pelit. Kärjestä paikkansa otti SB Puukädet ja toisena muutaman pisteen jäljessä Weikkoset. Illan pelit olivat tasaisia ja miellyttäviä seurata.

1 11.01.2019 18:00 h   MPU  -  Lakeside Hoppers   5 - 3 Raportti
1 11.01.2019 18:45 h   Lakeside Hoppers  -  SB Puukädet   2 - 4 Raportti
1 11.01.2019 19:30 h   Weikkoset  -  MPU   6 - 2 Raportti
1 11.01.2019 20:15 h   SB Puukädet   -  Huru-Ukot   5 - 1 Raportti
1 11.01.2019 21:00 h   Huru Ukot  -  Weikkoset   4 - 3 (SO) Raportti

SB Puukädet 6 PTS

Ensimmäisessä pelissä vastakkain olivat SB Puukädet ja Lakeside Hoppers. Peli oli alkuun hyvin tasainen ja vauhdikkaat pelaajat pitivät hyvin vastustajat kiinni. Toisen erän Puukädet pääsivät aloittamaan yhden maalin etumatkalla. Pian peli oli jo 3-1 ja tilanne pysyi samana tovin. Vastustaja onnistui kaventamaan peliä hetkellisesti mutta heti perään otettu jäähy ratkaisi lopulta pelin, kun Puukädet pääsivät laukomaan lukemat 4-2 ja veivät pisteet kotiin. Toinen peli oli Huru-Ukkoja vastaan. Myös tämän vastustajan kanssa pelissä lähdettiin tasaisisesti liikkeelle. Ensimmäisen erän loppuun Puukädet onnistuivat toistamiseen siirtymään johtoon. Toinen erä oli Puukäsille parempi ja maaleja alkoi sataa toinen toisensa jälkeen ja lopulta tulos olikin 5-1. Vielä tässäkään peli-illassa ei Puukäsien omaa maalivahtia Tuomas Anttosta nähty, vaan turvauduttiin taitavaan Joonas Ruhaseen. Ehkäpä sitten seuraavissa peleissä?

Weikkoset 4 PTS

Weikkoset lähtivät peleihin tuttuun tapaan isolla rosterilla. Ensimmäinen peli oli MPU:ta vastaan ja erän alkuun Weikkoset joutuivat heti pelaamaan alivoimalla. Weikkosten jäähy kostautui samantien vastustajan tehdessä maalin. Seuraavaksi olikin Weikkosten aika pelata ylivoimaa ja ei mennyt kauaa, kun pallo oli jo maalissa. Toisessa erässä peli repesi täysin Weikkosten maalijuhlan seurauksena ja pisteet pelistä lukemin 6-2.  Toinen peli oli tiukka ja heti pelin alkaessa molemmilta joukkueilta alkoi huutokonsertti. Pelin alkutunnelmasta olisi voinut kuvitella kovempaakin peliä mutta joukkueet pelasivat siistiä ja reilua peliä. Ottelu ratkottiin lopulta rankkareille vastustajan hyväksi 4-3.

MPU 3 PTS

MPU pyöritti illan ensimmäisessä ottelussa vastustajaansa Lakeside Hoppersia. Peli alkoi lupaavasti molempien joukkueiden osalta ja ensimmäinen erä meni tasaisesti maaleja tehden puolin ja toisin. Toinen erä oli ratkaiseva ja monista paikoista kaksi maalia upposi vastustajan verkkoon. Toisessa ottelussa Weikkoset antoivat kovan vastuksen MPU:lle. Maaleja pelissä oli tällä kertaa enemmän vastustajan hyväksi ja MPU joutui tyytymään 6-2 häviöön.

Huru-Ukot 2 PTS

Huru-Ukot lähtivät peleihin totuttuun tapaan itsevarmasti. Ensimmäinen vastus olivat Puukädet. Peli lähti vauhdikkaasti ja Puukädet onnistuivat ensimmäisenä maalinteossa. Tämä ei pelaajia paljoa hätkähdyttänyt vaan nopeasti tultiin tasoihin. Ennen erän loppua viime minuuteilla vastustaja näki tyhjän paikan maalilla ja pisti pallon sisään. Ensimmäisen erän maali jäikin ainoaksi tästä ottelusta ja pisteet jäivät saamatta. Toisen pelin vastustaja Weikkoset olivat jo tuttuja samasta lohkosta ja odotettavissa todella tiukka peli. Peliin lähdettiin kovaa ja maalipaikkoja oli vaikea saada. Jälleen vastustaja pääsi ensin johtoon ja Huru-Ukot tasoittivat pelin. Voittaja ratkottiin rankkareilla ja Huru-Ukkojen pelaaja Marko Kurki saatteli joukkueen voittoon.

Lakeside Hoppers 0 PTS

Lakeside Hoppers pääsi ensimmäisessä pelissä pelaamaan MPU:ta vastaan. Maaleja onnistuttiin tekemään ensimmäiseen erään kolme, kun MPU:n maalivahti oli vielä hieman kohmeessa. Toiseen erään vastustajan maalivahti oli skarpannut eikä vedot enää uponneet. Sen sijaan MPU onnistui vedoissaan ja peli päättyi MPU:n voittoon. Toisessa pelissä Lakeside kohtasi Puukädet. Lakeside:n pelaajat tekivät selvästi parhaansa ja onnistuivat pääsemään maalintekopaikoille, vedot eivät vain uponneet Puukäsien maaliin. Lakeside:n maalivahti Iiro Laukas pelasi molemmissa peleissä hienosti ja otti monia torjuntoja.