MOTONET EDELLEEN MANAGERSARJAN KÄRJESSÄ
Torstai, 10 Tammikuu 2019 14:52

MSB winter2018 2019

Joulutauon jälkeen kentällä kohtasivat toisensa Motonet, Carlson ja Bar BOM. Illan otteluiden oletettiin olevan tiukkoja ja jokainen joukkue tuli hakemaan pisteitä. Joulutauko oli osalle tehnyt hallaa ja osa palasi entistä kovempina. Motonetiltä nähtiin sekavaa peliä, Carlson iski jälleen kovaa ja Bar DOM:n pelit saattoivat kaatua vähäiseen pelaajamäärään.

Seuraavat managerpelit Rantakeitaalla 16.1.2019!

5 13 09.01.2019 20:00 h   Carlson  -  Motonet   6 - 1 Raportti

5 14 09.01.2019 20:40 h   Bar DOM  -  Motonet   2 - 5 Raportti

5 15 09.01.2019 21:20 h   Carlson  -  Bar DOM   4 - 4 Raportti

Motonet 9 PTS

Motonet sai ensimmäisessä pelissä vastaansa Carlsonin. Peli alkoi hyvin vastustajan ottaessa kaksi jäähyä, peli ei kuitenkaan tuntunut toimivan edes kahden miehen ylivoimalla. Jäähyjen jälkeen Samu Myyryläinen pääsi kuitenkin iskemään pelin 0-1. Loppu peli pyörikin toivottomasti ilman onnistuneita hyökkäyksiä Motonetin omassa puolustuspäässä. Tämä peli meni Motonetiltä sivusuuhun ja Carlson nappasi pelistä voiton lukemis 6-1. Toinen peli heti perään oli ilmeisesti vain hyväksi, sillä Motonetin peli pyöri huomattavasti paremmin kuin ensimmäinen. Myös maaleja alettiin takomaan heti ensimmäisillä minuuteilla ja puolustus toimi hyvin. Motonet otti ohjat pelistä loppu minuuteille asti, kunnes Bar DOM:n taitava maalintekijä Antti Heinikainen onnistui kahdesti vedoissaan. Pisteet tästä pelistä Motonetille.

Carlson 7PTS

Carlson aloitti pelinsä vahvalla esityksellä ensimmäisessä pelissä murskaten Motonetin lukemin 6-1. Koko pelin ajan palloa liikuteltiin lähinnä Motonetin päässä muutamia epäonnistuneita vastahyökkäyksiä lukuunottamatta. Vahvaa ja hienoa peliä pelaten pisteet ansaitusti kotiin. Toinen peli oli Bar BOM:a vastaan ja ennen ottelua huhuttiin varmasta voitosta. Liian itsevarmasti peliin lähtenyt Carlson saikin nokilleen heti ensimmäisen erän alussa Bar DOM:n siirtyessä kahden maalin johtoon. Kahden maalin johtoa ei ehtinyt kauaa kestää, kun Mika Paajanen paineli lukemat 2-1. Vielä erän loppuun Carlson pääsi kaventamaan. Toiseen erään Bar DOM pääsi taas karkaamaan kahden maalin johtoon. Peli ei vielä kuitenkaan ollut pelattu ja Carlson ylsi lopulta tasoihin.

Bar DOM 6PTS

Illan peleihin lähdettiin vajavaisella joukkueella. Ensimmäisenä vastassa oli sarjataulukon kärjessä lymyilevä Motonet. Hyvin äkkiä tulostaulu näyttikin Bar DOM:n harmiksi 0-5. Pelistä ei Bar DOM:lle jäänyt oikeastaan mitään, tällä kertaa vastustaja pelasi paremmin. Toinen peli oli Carlsonia vastaan, pelin alku alkoi varsin lupaavasti DOM:n siirtyessä kahden maalin karkumatkalle. Maalien jälkeen ote pelistä lipsui muutamaan otteeseen ja Carlson pääsi kaventamaan. Ensimmäiseen erään nähtiin vielä yhdet maalit kummaltakin joukkueelta. Toinen erä ei sujunut yhtä hyvin kuin ensimmäinen, jopa voittoon olisi tällä kertaa ollut mahdollisuus mutta se kuihtui lopulta Carlsonin tullessa raivokkaasti tasoihin.