SALIBANDYN KEVÄTKAUSI KÄYNNISTYI 2 DIVARIN OTTELUILLA
Lauantai, 05 Tammikuu 2019 08:37

Salibandy mahtiankat

Salibandyssä saatiin 2 Divarin pyttyjahti käyntiin perjantaina. Team HaiPro otti kahdella voitolla sarjataulukossa kärkipaikan, SOHVA:n ja Team X:n vaaniessa perässä. 2 Divarin osalta ottelut jatkuvat perjantaina 25.1. klo 18 Rantakeittaalla. Ensi perjantaina saadaan mestaruustaistelut myös 1 Divarissa käyntiin ja Liigan pelit startataan perjantaina 18. tammikuuta.

MANAGER SALIBANDYYN ON TÄYDENNYS DRAFT KÄYNNISSÄ!

Salibandyn managersarjan joukkueita täydennetään muutamalla pelaajalla ja mukaan mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta pelaajaa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: TÄÄLTÄ!

Team HaiPro 6 PTS

HaiPro sai tasonmittauskierroksen viimeisissä otteluissa voittoputken päälle ja loppua sille ei nähty vielä 2 divarin ensimmäisissä otteluissa. HaiPro sai vastaansa Mikkelin Mahtiankat ja Aarnikotkat. Mahtiankat oli HaiProlle jo tuttu vastus tasonmittausotteluista, joissa HaiPro ei onnistunut kertaakaan ankkoja päihittämään. Uusi vuosi ja uudet pelitaktiikat toimi HaiPron salaisena aseena ja ankat kaatuivat 1-6. Toisessa ottelussa vastassa oli uusi tuttavuus Aarnikotkat. Myöskään nämä linnut eivät onnistuneet HaiPron voittoputkea katkaisemaan ja HaiProlle täydet 6 pinnaa ekoista peleistä.

SOHVA 5 PTS

SOHVA oli käyttänyt lyhyen pelitauon hyväksi ja tehnyt rosteriin pelaajahankintoja. Tasonmittausotteluiden viimeiset pelit pelattiin ilman vaihtopelaajia, joten 2 divarin peleissä vaihtopelaajia riitti tasomittausotteluidenkin edestä. Ensimmäinen peli Mahtiankkoja vastaan alkoi hyvin tasaisena molempien joukkueiden ihmetellessä toisiaan. Sohvalle ihmettely kuitenkin riitti 9 minuutin jälkeen kun Minna Kosonen siirti Sohvan johtoon Sonja Hokkasen syötöstä. Sohva ehti johtoa kasvattaa jo neljällä maalilla, kunnes mahtiankat onnistui kaventamaan peliä 4-2 viimeisillä minuuteilla. Aika kuitenkin loppui kesken ja pelin loppulukemat jäi näihin numeroihin. Toisessa pelissä Sohva kohtasi X:n. Pelissä oli alusta asti tunnetta X:n karatessa jo ekalla minuutilla 1-0 johtoon. Ensimmäisen erän lopussa Sohva tarjoili mahdollisuutta kasvattaa johtoa isommaksi, ottamalla kaksi jäähyä. Sohvan onneksi erätauko katkaisi X:n ylivoimapelin sopivasti, joten maaleja ei ylivoimalla nähty. Toisessa erässä Sohva onnistuu kahdesti maalinteossa ja X kerran, joten voittaja ratkotaan rankkareilla. Eetu Höltän kädet eivät tutise X:n maalivahti Harto Huikon edessä ja Hölttä ratkaisee pelin Sohvalle.

Team X 4 PTS

Team X saapui ensimmäisiin 2 Divarin peleihin isolla rosterilla. Ensimmäinen ottelu Sohvaa vastaa alkaa kuin unelma X:n siirtyessä ajassa 0.31 johtoon Jani Kuosmasen maalilla. Tämän jälkeen erä jatkuukin todella tasaisella väännöllä, eikä ekassa erässä enempää maaleja nähdä X:n kahden miehen ylivoimasta huolimatta. Toisessa erässä Sohva tasoittaa pelin lukemiin 1-1. Sohvan tasoitusta ei kauaa ehditä juhlia, kun X ottaa jälleen kerran johtajan paikan. Lopussa Sohva pääsee jälleen tasoihin peleissä ja voittaja ratkaistaan rankkareilla. Sohvan voittaessa nappaa X yhen pisteen pelistä. Toisessa ottelussa vastassa oli tasomittausotteluista tuttu vastustaja Aarnikotkat. Tämä ottelu ei juurikaan X:lle vaikeuksia tuottanut ja ottelusta 0-6 voitto X:lle.

Mikkelin Mahtiankat 0 PTS

Mahtiankat lähtivät illan peleihin itsevarmuutta uhkuen. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Sohva ja peli alkoikin tasaisena. Sohva kuitenkin onnistui ohittamaan mahtiankkojen puolustuksen ja ensimmäisen erän loppu puolella ja karkaamaan kahden maalin johtoon. Takaa-ajo asema sai Mahtiankkojan pelin totaalisen sekaisin ja Sohva onnistui kasvattamaan johtoa vielä kahdella maalilla lisää. Lopussa Ankat kuitenkin osoittivat taistelutahtoaan ja kavensivat pelin 4-2 lukemiin, jotka jäivät pelin loppulukemiksi. Toisessa ottelussa vastassa oli tuttu joukkue HaiPro. Tasonmittausotteluissa Ankat eivät olleen hävinneet kertaakaan HaiProlle, joten odotettavissa oli jännä peli. Ankkojen peli oli kuitenkin alusta asti sekaisin, eikä HaiProlle juurikaan tuottanut ongelmaa napata ottelusta 1-6 voitto.

FC Aarnikotkat 0 PTS

Aarnikotkat eivät vielä ekoissa peleissä esittäneet ihan parasta osaamistaan. Vastassa oli kaksi kovaa joukkuetta HaiPro ja X. HaiPro oli Kotkille ennestään tuntematon joukkue, joten molemmat joukkueet lähtivät hieman varovaisesti liikkeelle. Vasta ensimmäisen erän puolivälin jälkeen HaiPro karkaa Aarnikotkilta kahden maalin johtoon. Kotkat kuitenkin kaventaa peliä toisen erän alussa lukemiin 2-1. Erän lopussa HaiPro tekee vielä yhden maalin ja hautaa Kotkien voittohaaveet. Toisessa ottelussa vastassa oli tutumpi joukkue team X. Aarnikotkat sinnittelee hyvin pelissä mukana ensimmäisen erän puoliväliin asti, jonka jälkeen X:n myllytys alkaa ja ottelusta loppulukemat 0-6 X:n hyväksi.