1 Kilpahalli 02.01.2019 21:00 h   PoNu  -  HC Karla   1 - 17 Raportti
2 Kilpahalli 03.01.2019 21:00 h   Sahara  -  Hearts   13 - 5 Raportti

KE 2.1.2019

PONU - HC KARLA 1-17 (1-5, 0-8, 0-4)

Kiekkovuosi startattiin ykkösdivarin kamppailulla, jossa yhteen iskivät PoNu ja HC Karla. Karla otti otteluun huomattavasti paremman startin kuin kilpakumppaninsa ja karkasi jo ensimmäisessä erässä usean maalin johtoon. Sama laulu jatkui myös kahdessa viimeisessä erässä ja loppulukemat taululla olivat varsin tylyt 1-17. Tämä ottelu tuskin antoi todellista kuvaa PoNun tasosta parhaimmillaan, mutta tällainen ryöpytys oli silti yllätys. Karlan tehokkaimmat pelaajat olivat Arttu Putkinen (9+2), Ilkka Kari (2+6) ja Timo Piskonen (3+2).

TO 3.1.2019

SAHARA - HEARTS 13-5 (3-1, 3-3, 7-1)

Torstain ottelu oli Saharan hallintaa alusta alkaen vajaavaisella kokoonpanolla pelannutta Heartsia vastaan. Toisen erän alussa Hearts kavensi pelin vielä 3-2, mutta tämän lähemmäksi Sahara ei vierasjoukkuetta päästänyt, vaan piti otteen pelistä omissa käsissään. Kolmannessa erässä Heartsin väsymys alkoi näkymään ja Sahara tyylitteli selvään voittoon. Kentän tehokkain oli Saharan Pekka Ruuth (2+3) viidellä tehopisteellään. Kentän maaliahnein oli puolestaan Heartsin Kirill Nikitin (4+0), joka soitteli viulua neljästi.