Pe 11.1. pelaa 1 Divari (MPU, Lakeside Hoppers, Weikkoset, SB Puukädet ja Huru-Ukot)

Pe 18.1. pelaa Liiga (Team A-H-M-A, Pöyryn Pantterit, FC Hazard, SC Viivelähtö ja Team KalU)

Otteluohjelmat tulee näkyviin mahlin sivuille to 27.12.2018.

Salibandyn managersarjan joukkueita täydennetään muutamalla pelaajalla ja mukaan mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta pelaajaa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: TÄÄLTÄ!

12 21.12.2018 18:00 h SOHVA -  Weikkoset 0 - 5 Raportti
  12 21.12.2018 18:45 h SB Puukädet -  Weikkoset 4 - 5 Raportti
  12 21.12.2018 19:30 h Team KalU - SOHVA 9 - 2 Raportti
  12 21.12.2018 20:15 h Huru-Ukot - SB Puukädet 4 - 5 (SO) Raportti
  12 21.12.2018 21:00 h Huru-Ukot -  Team KalU 1 - 9 Raportti

Team KalU 20 PTS

Kalu varmisti oman paikkansa liigassa C lohkon voitolla. Illan ottelut Kalu pelasi Sohvaa ja Huru-Ukkoja vastaan. C lohkon jumbo joukkueista ei Kalulle ollut vastusta ja joukkue nappasi molemmista peleistä reilut voitot lukemin 9-2 ja 1-9. Nyt Kalu saa keskittää ajatukset Liigan pelihin, missä vastassa on varmasti vauhdikkaita ja tiukkoja otteluita.

Weikkoset 15 PTS

Weikkoset onnistui vielä viimeisellä kierroksella kirimään C lohkon toiselle sijalle, mutta pisteet eivät riittäneet enää viemään liigaan asti, joten Weikkosten pelit jatkuvat 1 divarissa. Viimeisissä tasonmittausotteluissa Weikkoset kohtasivat voitokkaasti Sohvan ja Puukädet. Sohvaa vastaan weikkoset saivat hyvää lämmittelyä ennen ottelua Puukäsiä vastaan, jossa ratkottiin c lohkon kakkossija. Peli oli odotetusti tasainen ja Weikkoset karkasivat jo toisen erän puolivälissä kolmen maalin johtoon. Puukädet onnistuivat kaventamaan pelin lukemat 4-5, mutta tasoitusmaalia ei enää nähty ja pisteet Weikkosille.

SB Puukädet 13 PTS

Puukädet pelasivat illan aikana kaksi tasaista peliä Weikkosia ja Huru-ukkoja vastaan. Ensimmäinen ottelu Weikkosia vastaan alkoi tasaisena. Ensimmäisen erän jälkeen taulussa oli lukemat 2-2. Toisen erän alussa weikkoset onnistuu karkaamaan kolmen maalin johtoon, mutta Puukädet taistelevat itselleen kaksi maalia. Enempää maaleja ei nähty, joten ottelu päätty lukemiin 4-5. Toinen peli Huruja vastaan pelataan kissa ja hiiri teemalla, eli maaleja syntyy lähes vuorotellen molempiin päätyihin. Ottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen lukemiin 4-4, joten voittaja ratkottiin rankkareilla. Tommi Kekäläinen tekee varmaa työtä ja nappaa kaksi pinnaa Puukäsille.

Huru-Ukot 9 PTS

Huru-Ukot eivät enää viimeisissä peleissä onnistu pisteitä nappaamaan, mutta edeltävien kierrosten pisteet riittävät viemään Hurut 1 Divariin. Hurujen illan ensimmäinen ottelu Puukäsiä vastaan päättyy tasaisen taistelun jälkeen Hurujen harmiksi Puukäsien voittoon rankkareilla. Toinen ottelu C lohkon kärkijoukkue Kalua vastaan oli Huruille melkoista pyöritystä ja ottelu päättyy 1-9 Kalun voittoon.

SOHVA 3 PTS

Sohva varmisti oman paikkansa 2 divarissa kahdella häviöllä. Illan otteluissa vastassa oli Weikkoset ja Kalu. Ensimmäinen peli Weikkosia vastaan alkoi tasaisena ja ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa erässä Sohvan vaihtomiesten ja -naisten puuttuminen alkaa näkyä ja Weikkoset ottavat voiton 0-5. Toisessa pelissä Kalua vastaan sohvalla ensimminen erä meni aivan pipariksi Kalu karkaa 6-0 johtoon. Toisessa erässä Sohva pääsi peliin jo vähän paremmin mukaan, mutta ottelusta pisteet Kalulle 9-2 voitolla. Sohvalle erikoismaininta siitä, ettei joukkueella näytä hymy hyytyvän vaikka taululla olisi minkälaiset lukemat!