52 Kilpahalli 17.12.2018 21:00 h   HC Hämminki  -  PoNu   8 - 7 Raportti
53 Kilpahalli 18.12.2018 21:00 h   TOP 10  -  Star Expert   14 - 2 Raportti
54 Kilpahalli 19.12.2018 21:00 h   Shooting Stars  -  SuomU   9 - 6 Raportti
55 Kilpahalli 20.12.2018 21:00 h   Hearts  -  Sahara   6 - 10 Raportti
56 Kilpahalli 21.12.2018 19:30 h   BAR DOM  -  Jukurit Old Time   3 - 13 Raportti

MA 17.12.2018

HC HÄMMINKI - PONU 8 - 7 (2-2, 3-3, 3-2)

Kiekkoviikon avasi tasapisteissä viimeiselle kierrokselle lähteneet HC Hämminki ja PoNu. Ottelu oli alusta alkaen tasainen. Ratkaisut nähtiin kolmannessa erässä, kun Hämmingin kolme maalia siirsivät lukemat taululla 8-5. PoNu intoutui vielä viimeisellä vitosella loppukiriin, mutta aika loppui kesken ja tasoitus jäi tekemättä. Kentän tehokkaimmat löytyivät PoNun puolelta, kun Olli Karhu (3+2) intoutui painamaan hatullisen ja syöttämään pari maalia päälle. Myös Aleksi Kakriainen (1+4) saalisti viisi tehopistettä. Hämmingin tehokkain oli Ville- Eerik Venäläinen (1+2)

TI 18.12.2018

TOP 10 – STAR EXPERT 14 - 2 (3-1, 3-1, 8-0)

Tiistain kiekko-ottelusta ei varsinaisesti muodostunut klassikkojen klassikkoa. Top 10 oli alusta asti paremmalla jalalla liikkeellä ja pian olikin nähtävissä että vihreät tulevat tämän ottelun voittamaan. Suuret loppulukemat olivat toki yllätys, mutta Mika Viitikon (1+8), Esa Nissisen (4+2) ja Sami Pekkasen (2+4) huippuillat eivät niinkään. Ottelun ylivoimaisesti parasta antia oli se, että se oli vähäisine pelikatkoineen todennäköisesti koko kauden lyhytkestoisin ottelu.

KE 19.12.2018

SHOOTING STARS - SUOMU 9 - 6 (3-2, 2-2, 4-2)

Tässä ottelussa oli alusta saakka nähtävissä selvää tekemisen meininkiä. Ottelun tempo oli kohdallaan ja molemmat joukkueet iskivät maaleja tasaiseen tahtiin. Toisen erän lopulle asti maaleja tehtiinkin lähestulkoon vuorotellen. Kolmannessa erässä Shooting Stars pääsi hiukan niskan päälle, eikä SuomUn rypistys riittänyt enää tuomaan peliä tasoihin. Viimeisen eli yhdeksännen maalin Shooting Stars iski vain sekuntia ennen pelin loppua. Tämä ottelu oli todella siisti, eikä turhaa suunsoittoa kuulunut puolelta eikä toiselta. Shooting Starsin Jussi Lampinen tykitti tehot 3+0 ja Olli Linsen säesti viidellä syöttöpisteellä.

TO 20.12.2018

HEARTS - SAHARA 6 - 10 (3-4, 1-4, 2-2)

Heartsin ja Saharan kohtaaminen sisälsi vauhtia, maaleja ja muutaman komea torjunnan. Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, kun Sahara paukautti 4 maalia reilussa kahdessa minuutissa ja pääsivät näin viiden maalin karkumatkalle. Kolmannessa erässä Heartsista ei ollu enää uhkaamaan Saharan johtoa. Tehokkaimpina kentällä häärivät joulukalenterista tuttu Saharan Eemeli Hämäläinen (3+1) ja Jere Helmola (2+2), myös Heartsin Artturi Foudila (2+2) saalista neljä tehopistettä.

PE 21.12.2018

BAR DOM - JUKURIT OLD TIME 3 - 13 (2-4, 1-4, 0-5)

Syksyn viimeisessä ottelussa oli panoksena LOHKO A:n herruus. Ottelussa ei kauaa tarvinnut odotella maalia, kun 18 sekunnin jälkeen Kai Simola (3+5) siirsi JOT:n johtoon. Bar Dom jaksoi rimpuilla toisen erän alkuun asti, kunnes pelipäällä ollut tehovitja Simola- Petri Lehtonen- Antti Laakso ratkaisivat ottelun. Herrat nakuttivat yhteensä 9 maalia ja 26 tehopistettä. Bar Domin viimeistely tökki pahemman kerran, eikä lukuisista ylivoimahyökkäyksistä tullut apua päästä peliin mukaan. Näin JOT otti ottelusta helpot pisteet ja veivät LOHKO A:n nimiinsä. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Bar Domin Pasi Pippuri (0+1) ja JOT:n Lasse Kanerva (0+1)