Perjantaina ja lauantaina pelattiin A ja B lohkojen viimeiset tasonmittausottelut. Lohkovoitolla liigaan matkasivat AHMA ja Hazard. Lohkojen kaksi parasta kakkosta saa myös paikan liigassa. Viivelähtö oli B lohkon toinen ja pisteet riittävät varmistamaan jo paikan liigassa. Pöyryn Pantterit jännittävät vielä C lohkon pelit, jonka jälkeen selviää heidän tilanne liigan ja 1 divarin välillä. 1 Divariin omat paikkansa varmistivat MPU ja Lakeside Hoppers. Team X:llä ja Mikkelin mahtiankoilla, Aarnikotkilla ja HaiProlla ei enää jännitettävää ole, sillä kaikki neljä joukkuetta matkaavat 2 Divariin

Perjantaina 21.12. pelataan C lohkon viimeiset tasonmittausottelut, jonka jälkeen tiedetään lopulliset jaot.

Katso A ja B lohkojen pelien tulokset täältä!

MUISTA MYÖS MAHL AVOIN SALIBANDYVUORO TIISTAISIN KLO 19-20 SPORT FORUMIlLLA!

A LOHKO RAPORTTI

Team A-H-M-A 21 PTS

Ahmat aloittivat illan ottelut Pöyryn Panttereita vastaan. Odotettavissa oli kovaa ja tiukkaa taistelua pallosta ja maaleista. Peli alkoi Panttereiden siirtyessä 2-0 johtoon. AHMAT eivät kuitenkaan tästä lannistuneet vaan yrittivät vielä kovemmin takoa maaleja ja onnistuivatkin tasoittamaan pelin. Toinen erä taas todella tiukkaa peliä ja taululla edelleen lukemat 2-2. Toista erää oli mennyt 9 minuuttia, kun AHMAT onnistuivat maalinteossa ja siirtyivät johtoon. Loppuerä puolustettiin varmasti ja hyvin, eikä Pantterit enää onnistuneet maalienteossa. Toinen peli oli Team X:ää vastaan, eli vastassa hieman helpompi vastus. Ensimmäinen erä pallottelua puolelta toiselle. Vasta ensimmäisen erän loppuun taululle saatiin lukemia AHMA:N puolelle. Toiseen erään lähdettiin takomaan maaleja maalien perään ja lopulta ottelu päättyikin 8-0 AHMA:lle. AHMAT siirtyvät liigaan.

Pöyryn Pantterit 17 PTS

Illan peleissä Pantteit pelasivat Aarnikotkia ja AHMAA vastaan. Peli Aarnikotkia vastaan alkoi vauhdikkaasti ja miltein suoraan aloituksesta johtoon siirtyessä Antti Heinikaisen maalilla. Pantteit eivät kauaa ehtineet johdossa olla, kun Aarnikotkat tulivat tasoihin. Siitä lähtikin Panttereiden nousu ja taululla maaliero vain kasvoi. Pelistä käteen jäi Panttereille 7-1 voitto. Toiseen peliin heti perään vastassa oli lohkon kärjessä oleva AHMA. Ensimmäinen ottelu AHMAA vastaan lokakuussa oli päättynyt Panttereiden voittoon ja jännityksellä odotettiin tämän pelin tuloksia. Alussa Pantterit onnistuivat karkaamaan taitavasti 2 maalin johtoon. AHMA:lla oli kuitenkin voitonkiilto silmissä ja onnistui menemään maalilla ohitse. Viimeisen erän loppuun Pantterit yrittivät saada maaleja mutta ei pystynyt murtamaan AHMA:n puolustusta.

MPU 15 PTS

MPU tällä hetkellä kolmantena A lohkossa ja siirtyy pelaamaan 1. Divariin. Illan peleihin lähdettiin muutaman vaihtopelaajan voimin. Peli Aarnikotkia vastaan alkoi varmasti muutaman maalin johdolla. Myös Aarnikotkat onnistuivat kerran maalinteossa. Ottelu oli tasaista eikä jälkipuinteihin jäänyt paljoa. MPU vei pelistä pisteet lukemin 1-3. Toinen peli Team X:ää vastaan sen sijaan oli erittäin tunteikasta. Ensimmäisen maalintekijä oli Team X, MPU kuitenkin onnistui tasoittamaan nopeasti. Muutama maali nähtiin taas vuorotellen Team X:ltä ja MPU:lta. Toista erää voisi kuvailla ehkä jopa hieman raivokkaaksi. MPU:n ottaessa jäähyjä Team X onnistui siirtymään maalilla johtoon. Erän viime minuuteilla MPU takoi itsensä tasoihin ja siitä perään voittoon.

Team X 5 PTS

Team X kohtasi peleissään lohkon kärjessä asustelevan AHMAN sekä kolmatena olevan MPU:n. Vastassa oli ensimmäiseen peliin vastassa kova vastus, Team X kuitenkin lähti peliin varmana ja pelaten hyvää peliä. AHMAT siirtyivät nopeasti johtoon eikä Team X onnistunut pitämään AHMAN taitavia hyökkääjiä kiinni. Peli päättyikin AHMAN 8-0 voittoon. Toinen peli MPU:ta vastaan alkoi hyvin johtoon siirtyessä. MPU:n tasoittaessa pelin Team X onnistui siirtymään jälleen maalilla johtoon. Toiseen erään pelissä tunteet kävivät kuumana ja viimeisteltyjä maaleja nähtiin. Team X:llä oli mahdollisuus voittoon mutta peli ratkesi lopussa niin pahasti, että MPU vei pisteet nenän edestä.

FC Aarnikotkat 2 PTS

Aarnikotkat pelasivat lohkon toiseksi ja kolmanneksi parasta joukkuetta vastaan. Ensimmäinen peli Pöyryn Panttereita vastaan alkoi Panttereiden heti onnistuessa maalinteossa. Minuutin jälkeen Aarnikotkat siirtyivät tasoihin. Tämä maali jäikin ainoaksi tässä pelissä Aarnikotka:n osalta. Panttereiden onnistumiset maalienteossa jatkui ja taululla pelin loppuessa lukemat 7-1. MPU:ta vastaan MPU onnistui nappaamaan muutaman maalin johtopaikan. Ensimmäiseen erään Aarnikotkat viimeistelivät yhden maalin. Toisessa erässä onnistumisia nähtiin vain MPU:n osalta. Jälleen kerran pisteet jäivät vastustajalle. Aarnikotkien matka jatkuu 2. Divariin.

B LOHKO RAPORTTI

FC Hazard 21 PTS

Hazard ei päässyt viimeistä kierrosta helpolla. Ensimmäinen ottelu lohkon jumboa HaiProta vastaan oli todellinen jännitys näytelmä. Hazard sai jo heti ottelun kolmannella minuutilla kylmää kyytiä HaiPron siirtyessä 0-1 johtoon. Vielä ennen ensimmäisen erän loppua Hazard onnistui tasoittamaan pelin 1-1. Toisessa erässä kaksi jäähyä kostaantui Hazardille ja HaiPro nappasi ottelusta lopulta 2-3 voiton. Toinen peli Viivelähtöä vastaan oli tunnetta täynnä, sillä ottelussa ratkottiin lohkon voittaja. Tasainen ja vauhdikas ottelu päättyi Hazardin 4-5 voittoon ja varma paikka liigassa Hazardille.

SC Viivelähtö 18 PTS

Myös Viivelähtö varmisti oman paikkansa liigassa. Ensimmäinen ottelu Mahtiankkoja vastaan oli Viivelähdölle hyvää lämmittelyä ennen varsinaista trilleriä Hazardia vastaan. Mahtiankat kaatui 2-8 Viivelähdön käsittelyssä. Toisessa ottelussa Viivelähdöllä oli panoksena lohkovoitto ja joukkue taisteli siitä loppuun asti. Tällä kertaa kuitenkin Hazard oli maalilla parempi ja nappasi voiton itselleen. Viivelähtö on onnistunut kuitenkin keräämään sen verran hyvän pistesaldon tasonmittaus otteluissa, että se riittää viemään myös Viivelähdön varmasti liigaan.

Lakeside Hoppers 9 PTS

Hoppers sai lauantain peleissä vastaansa Mahtiankat ja HaiPron. Ensimmäisessä ottelussa Mahtiankkoja vastaan Hoppers joutui heti takaa-ajo asemaan kun Mahtiankat paineli johtoon seitsemän minuutin pelaamisen jälkeen. Takaa-ajo ei kauaa kestänyt kun Hoppers onnistui tasoittamaan pelin 1-1. Vielä ennen ekan erän loppua Hoppers siirtyi 2-1 johtoon. Toisessa erässä maaleja syntyy vaan yhteen päätyyn ja Hoppers nappaa ottelusta 5-1 voiton. Toisessa ottelussa HaiProta vastaan Hoppersin kunto loppuu täysin ja HaiPro hassuttelee itselleen 6-2 voiton. Hoppers sijoittuu lohkon kolmoiseksi ja varmistaa paikkansa 1 Divarissa.

Mikkelin Mahtiankat 6 PTS

Mahtiankat pelasivat päivän ottelunsa Hoppersia ja Viivelähtöä vastaan. Ekassa pelissä Hoppersia vastaan joukkue pysyy hyvin mukana ensimmäisen erän ajan. Mahtiankat karkaavat jo erän puolivälissä 0-1 johtoon, mutta tämä karkumatka loppuu lyhyeen, Hoppersin painellessa tasoihin ja ohi. Lopulta Hoppers nappaa ottelusta 5-1 voiton ja jättää Mahtiankat ilman pisteitä. Toinen ottelu Viivelähtöä vastaan alkaa myös hyvin Mahtiankkojen näkökulmasta. Jälleen ensimmäisen erän noin puoleen väliin asti ankat onnistuu olemaan pelissä mukana. Tämän jälkeen tapahtuu taas väsähtäminen ja Viivelähtö ottaa ottelusta 2-8 voiton. Mahtiankkojen pisteet eivät riitä taistelemaan paikasta 1 divarissa, vaan joukkue matkaa kohti 2 divaria.

Team HaiPro 6 PTS

HaiPro pääsi vauhtiin vasta tasonmittausotteluiden viimeisellä kierroksella. Joukkue onnistui nappaamaan itselleen kaksi voittoa! Ensin kaatui Hoppers lukemin 6-2 ja perään Hazard lukemin 2-3. Pistetilin avaus kuudella pisteellä ja kevyt loppukiri ei kuitenkaan riittänyt nostamaan joukkuetta 1 Divariin, mutta HaiPro voi lähteä todella hyvinmielin 2 Divarin taisteluun pytystä.