KIEKOSSA ODOTELLAAN JO JOULUA
Perjantai, 14 Joulukuu 2018 00:00

japiiiiiiiiii

Asetelmat kevätkaudelle alkavat selvitä kiekossa! Tasonmittausta on kokonaisuudessaan jäljellä enää viisi ottelua ja osa joukkueista on jo päättänyt syyskautensa.

48 Kilpahalli 10.12.2018 21:00 h   PHR - HC Dynamite   6 - 2 Raportti
49 Kilpahalli 11.12.2018 21:00 h   Mipro - Rattopojat   4 - 4 Raportti
50 Kilpahalli 12.12.2018 21:00 h   HC Karla - Mikkelin Golf HT   3 - 5 Raportti
51 Kilpahalli 13.12.2018 21:00 h   Sahara - Shooting Stars   4 - 7 Raportti

MA 10.12.2018

PHR - HC Dynamite 6 - 2 (1-2, 2-0, 3-0)

PHR ja HC Dynamite käynnistivät syyskauden osalta viimeisen kierroksen. 0- kerholaisten kohtaamisessa oli jaossa enää mainetta ja kunniaa. HC Dynamite aloitti ottelun terävästi ja siirtyivät alle kolmessa minuutissa kahden maalin johtoon, kun Harri Jokinen (1+0) ja Jonne Palm (1+1) heiluttelivat maaliverkkoa 19 sekunnin sisällä. Pikku hiljaa pelin vanhetessa PHR alkoi saada juonesta kiinni ja painopiste alkoi siirtyä kohti HCD:n päätyä. PHR:n Jouni Hyytiäinen (1+1) vastasi ensimmäisessä erässä kavennuksessa ja toisessa erässä kentän tehokkainen pelaaja Eetu Ripatti (2+2) toi PHR:n ensin tasoihin ja siirsi vielä ennen erän loppua johtoon. Kolmannessa erässä PHR meni menojaan eikä Dynamite saanut enää kunnon kiriä aikaiseksi.

TI 11.12.2018

Mipro - Rattopojat 4 - 4 (1-1, 2-1, 1-2)

Tiistain kiekkohuumassa komposiittimailojaan kolistelivat Mipro ja Rattopojat. Tasaista ottelua leimasi suuri määrä kahden minuutin jäähyjä (yht 18min), joista valtaosa tuli huolimattomasta mailankäytöstä. Ottelussa maaleja tehtiin tasatahtiin ja molemmat joukkueet ehtivät johtaa peliä. Kolme minuuttia ennen pelin loppua Timo Suutarinen (1+1) siirsi Jari Stockuksen (3+1) syötöstä Mipron ylivoimalla 4-3 johtoon. Tämä ei kuitenkaan riittänyt voittoon, vaan Rattopoikien Tuukka Kontisen (1+0) viivakuti tasavajaalla tasoitti ottelun puolitoista minuuttia ennen loppua. Näin pisteet jaettiin sopuisasti.

KE 12.12.2018

HC Karla - Mikkelin Golf HT 3 - 5 (2-1, 0-0, 1-4)

Keskiviikkona yhteen iskivät Karla ja Golf HT. Joukkueet taistelivat suurin piirtein samoista sijoituksista sarjan ylemmässä keskikastissa ja Golf onnistuikin tällä voitolla nousemaan Karlan kanssa tasapisteisiin. Ottelu itsessään oli varsin tasaista vääntämistä ja se ratkesikin vasta viimeisessä erässä kun Golf HT sai maalijyvänsä kohdalleen. Ottelun hahmo oli kypärätempun iskenyt Golf Ht:n Teemu Nieminen.

TO 13.12.2018

Sahara - Shooting Stars 4-7 (0-2, 1-2, 3-3)

Tämä ottelu oli paikoitellen punakonemaista kiekottelua ja paikoitellen taas vahvaa fyysistä vääntämistä. Shooting Stars aloitti maalinteon aikaisin, mutta alkupuolisko mentiin silti tasaisesti. Sahara aloitteli jo viimeisessä erässä hurjaa loppukiriä, mutta se ei kuitenkaan aivan riittänyt. Ottelun tehokkain oli Shooting Starsin Tuomas Miettinen, jonka tehot olivat 3+1.