JOULUKUU KÄYNNISTYI TALVIFUTIKSELLA
Maanantai, 03 Joulukuu 2018 09:46

Kuplahallilla pelattiin pyhäehtoona tuttuun tyyliin MAHL talvifutista, kun pihamaakin on saanut vihdoin lumipeitteen, olivat olosuhteet tälle perinteiselle sarjalle melkoisen kohdillaan illan kierrokselle.
Hieman illan pelejä ruuvailtiin alkuperäisen ohjelman mukaisesta tuomarien toiveesta, toivelistalla olisikin 2-5 tuomaria, jotta saisimme hieman leveyttä kapeaksi käyvään tuomariryh HUOM! Su 18.11.2018 peruttu pelikierros siirtyy pelattavaksi 24.2.2019!

5 02.12.2018 20:30 h   FC Hazard - Wilmert   9 - 2
5 02.12.2018 20:30 h   FC Alapiha - Gucci FC   3 - 5
5 02.12.2018 21:15 h   Gucci FC - FC Hazard   2 - 3
5 02.12.2018 21:15 h   FC Alapiha - Wilmert   5 - 5

#1 Gucci FC 15 pts - 6 ottelua
Gucci oli jälleen saanut hienosti koko kokoonpanon paikalle kuplaan ja vaikka illan ensimmäisessä pelissä tulikin niukka maalin tappio Hazardille juoksi joukkue jalat alta Alapihalta ja otti illan kierrokselta tarvittavat pisteet säilyttääkseen sarjan kärkipaikan. Well done!

#2 FC Alapiha 11 pts - 6 ottelua
Alapihan kokoonpano huusi tänään vaihtomiehiä, ikämiehet jaksoivat vielä pelata illan ensimmäisen ottelun ensimmäisen puoliajan, mutta tämän jälkeen futisillasta tulikin sitten enemmän selviytymistaistelua. Ensimmäisestä ottelusta tuloksena tasapeli Wilmertin kanssa. Illan jälkimmäinen matsi sarjakärkeä vastaan oli melko hyvin hallussa, mutta kun ei vaihtomiehiä ollut, ei kentänlaidalta tullut sitä viimeistä napsua jolla olisi voinut tasapäin taistella iltamyöhällä pisteistä.

#3 FC Hazard 10 pts - 4 ottelua
Sarjassa ainoana ilman tappioita mutta kärkijoukkuita pari ottelua vähemmän pelanneena oleva FC Hazard avasi tänään joulukalenterin luukun joka sisälsi täyden pistepotin. Molemmat illan pelit tuli hoidettua melko helpon oloisesti vaikka ensimmäisessä pelissä Gucci hieman vastusta tarjosikin. Ilman suurempia muutoksia tai ilman muutoksia kokoonpanossa edellisvuosien talvisarjan kestomenestyjä jatkaa menestymistä.

#4 FC Gather 6 pts - 4 ottelua
Huilivuorossa.

#5 Lakeside Hoppers 3 pts - 4 ottelua

#6 Wilmert 1 pts - 4 ottelua
Alapihan tapaan Wilmert olisi tarvinnut tänään muutaman pelaajan kokoonpanoonsa lisää. Otteluohjelma ei ilman vaihtomiehiä Talvifutis-illoissa tarjoa jatkossakaan helppoja hetkiä ja näin kävi tälläkin kertaa. Vaikka illan ensimmäinen matsi toi viime minuutin 5-5 tasoituksella kauden avauspisteen, ei seuravaassa matsissa kokenut Hazard jättänyt mahdollisuuksia. 2-9 lopputulos kertoo miten Wilmert jaksoi taistella päivän päätöskamppailussa.