HERRASMIESLAJI STARTTASI HÄNSKISSÄ
Maanantai, 19 Marraskuu 2018 20:04

 

 

MAHL jääpallokausi starttasi hänskin upealla tekojäällä. Harrastelajina jääpallo toimii loistavana kuntoiluna aikuisille MAHL pelureille. Raitis ulkoilma, iso kenttä ja rento tunnelma tarjoaa loistavan alustan sunnuntai-illan huumalle.

Ensimmäisellä kierroksella tuli selväksi, että yksi asia on kuitenkin vielä korjattava. Maalivahdeista on iso pula joukkueilla. Maalivahdin rooli ei koskaan ole helppo, etenkään jääpallossa. Useampi joukkue kaipaankin innokkaita maalivahteja, jalkapallon, salibandyn ja jääkiekon puolelta kokeilemaan upeaa lajia.


Illan ottelut

 

 

WHL - Canarian Pallo 10-2

Ola Oy - Littarit 4-2

MPU - WHL 5-5

Canarian Pallo - Ola Oy 4-10

Littarit - MAKS-91 3-5

 

Illan otteluissa oli havaittavissa opettelun makua. Ison kentän luistelu vei mehut monesta pelaajasta, myös niistä jotka ovat alkukauden kiertäneet pienempää rinkiä kaukalossa. Joukkueiden kokoonpanot olivat pysyneet hyvinkin samanlaisina, kuin viime kaudella. WHL oli kokenut muutoksen kesän aikana, sekä Littarit tulivat uutena joukkueena mukaan sarjaan.

Littarit ovatkin mielenkiintoinen tulokas, ryhmää yhdistää sininen sydän, eli joukkue on pääsääntöisesti koottu MP taustajoukoista sekä entisistä seuralegendoista. Todella hienoa nähdä nämä miehet mukana myös perinteikkään jääpallon parissa.

MPU jatkoi samalla tutulla taktiikallaan, bussi maalin eteen ja isketään kovaan vastahyökkäyksissä. Joukkueessa riittää kurinalaisuutta sekä kliinistä viimeistelyä hyökkäyspäässä.

Canarian Pallolla on kaikki eväät olla tämän sarjan vauhtijoukkue, joka pistää vanhemmat pelurit jalalla nurin. Hieman vielä joukkueelle taktista yhteispeliä mukaan taitavaan hyökkäykseen niin tulosta alkaa syntyä ihan urakalla. Tämä joukkue on matkalla kohti sarjan kärkeä ja on selvä tulevaisuuden joukkue.

MAKS-91 jaksaa painaa, tuloksena tänään illan ainoasta pelistään voitto. Marko "Hörö" Hänninen oli voiton takuumies ja nyt joukkueen tuleekin laittaa sormet ristiin, että saisivat kiinnitettyä miehen myös kauden loppu peleihin.

WHL oli menettänyt muutaman jääpallotähden ryhmästään, mutta taitoa tuli paluupostina takaisin. Tero Kettunen sekä Olli Linsen antoivat kovat näytöt itsestään ensimmäisellä kierroksella. Saa nähdä mihin tämä kaksikko vielä pystyy jatkossa.

 

Hieno ja varmasti tasainen kausi on edessä MAHL jääpallossa. Kaikki rohkeasti mukaan seuraamaan jääpallosarjaa hänskiin. Pelipäivät ovat sunnuntaisin klo 18-20, noin kahden viikon välein.