salibandy poyryn pantterit pelaaja

Salibandyillasta oli odotettavissa vauhdikas, kun muutama viikko takaperin jäi A lohkossa AHMA jahti pahasti kesken. Illan peleissä Ahmat onnistuivat ottamaan karkumatkaa MPU:sta, mutta Pantterit väijyvät edelleen pisteen päästä Ahmoista. Perjantaina 14.12. pelataan A lohkon viimeiset tasonmittausottelut ja jännitystä riittää loppuun asti, kuka ottaa liigapaikan ja mikä on muiden kohtalo.

Ensi perjantaina pelit jatkuvat B lohkon otteluilla klo 18.00 Rantakeitaalla.

HOX HOX!

Salibandyn manager sarjaan ehti ilmoittautua mukaan vielä sunnuntaihin asti! Lisätietoja ja ilmoittautumiset TÄÄLTÄ!

Team A-H-M-A 15 PTS

AHMA kohtasi illan peleissään MPU:n ja Aarnikotkat. Ensimmäisestä ottelusta MPU:ta vastaan oli odotettavissa tasainen, mutta toisin kuitenkin kävi. Ensimmäinen erä pelattiin tasaisesti molempiin päätyihin, mutta vain Ahma osasi hyödyntää maalipaikat ja tulosta alkoi syntyä heti. Toiseen erään MPU tipahti kokonaan pelin temmosta pois ja Ahma sai rauhassa paukutella lisää maaleja. Ottelusta 5-0 voitto Ahmalle. Toinen ottelu Aarnikotkia vastaan olikin Ahmoilta perus puuhastelua ja ottelusta voitto lukemin 0-7. Seuraavissa peleissä Ahmat kohtaavat Pantterit, jolloin ratkaistaan kumpi nappaa itselleen varman paikan liigassa.

Pöyryn Pantterit 14 PTS

Pantterit kohtasivat illan ekassa pelissä MPU:n. Peli ei kauaa ehtinyt vanhentua kun tunteet alkoi selvästi hieman kuumentua. Molemmat joukkueet halusivat tästä pelistä voiton itselleen ja pelin lopputuloksesta oltiin varmasti ehditty käydä keskustelua jo kolmen viikon ajan. Tällä kertaa Panttert kuitenkin onnistuivat paremmin. Vauhdikkaasta ottelusta 0-5 voitto Panttereille. Toisessa ottelussa Pantterit kohtasivat X:n. Peli alkoi hyvin tasaisena sähläämisenä kun kumpikaan joukkue ei oikein saanut omasta pelaamisestaan kiinni. Ensimmäisen erän puolivälissä Pantterit onnistuvat löytämään ideaa peliin ja tämän jälkeen maaleja alkoi syntymään yksi toisensa jälkeen. Lopulta ottelusta 9-1 voitto Panttereille. Panttereiden tulee napata ensi kierroksella kaksi voittoa mikäli liigaa paikasta haaveilevat.

MPU 9 PTS

MPU:n ilta piti sisällään pelit Panttereita ja Ahmaa vastaan. Ensimmäisessä pelissä Panttereita vastaan MPU oli ottanut taktiikakseen enemmän rettelöinnin kun pelaamisen. Taktiikka osottautui hyvin pian huonoksi ja lopputuloksena tunteikkaasta pelistä 0-5 häviö MPU:lle. Toisessa ottelussa Ahmoja vastaan MPU oli hyvin mukana ensimmäisen erän ajan. Maalintekopaikkojakin syntyi MPU:lle useampi, mutta kukaan ei tuntunut haluvan ottaa vastuuta maalinteosta. Palloa siirrettiin sitkeästi pelaajalta toiselle ja aina lopulta Ahma pääsi varastamaan pallon. Ahmoille maalinteko ei tuottanut ongelmia ja jälleen MPU joutui tyytymään 5-0 häviöön.

Team X 5 PST

X sai vastustajikseen Pantterit ja Aarnikotkat. Ensimmäisessä ottelussa Panttereita vastaan X onnistuu olemaan pelissä mukana ensimmäisen erän puoleen väliin asti kun Pantterit ei saa omasta pelaamisestaan otetta. Tämän jälkeen Pattereiden peli alkaa X:n harmiksi kulkemaan ja maaleja alkaa ropista yksi toisensa jälkeen. Pantterit vie ottelun pisteet ja X pääsee valmistumaan illan toiseen otteluun Aarnikotkia vastaan. Ottelu Aarnikotkia vastaan alkoi myös hyvin tasaisena. Ensimmäisessä erässä ei nähty yhen yhtäkään maalia, joten jännitys tiivisty toiseen erään. Toisen erän alussa X onnistuu siirtymään 1-0 johtoon Jani Kuosmasen osumalla. X:n johto kesti 27 peliminuutille asti. Aarnikotkien tullessa tasoihin peli muuttui entistä jännemmäksi. Ottelun viimeisen 10 sekunnin aikana jälleen Jani Kuosmanen tekee tärkeää työtä ja varmistaa X:lle ottelusta voiton.

FC Aarnikotkat 2 PST

Aarnikotkien kohdalla monen piti hieraista silmiään, sillä illan pelit olivat aivan eri luokan pelaamista kun normaalisti. Peli näytti hyvältä, todella hyviä maalipaikkoja syntyi yksi toisensa jälkeen ja suurimmat mailaan hakkaamiset oli jätetty kotia. Ensimmäisessä pelissä Ahmoja vastaan hyvä pelaaminen ei silti riittänyt ja vetojen kolistessa Ahmojen tolppiin tai jäädessä maalivahdille, jotuivat Aarnikotkat tyytymään 0-7 tappioon. Toisessa ottelussa X vastaan pelattiin ensimmäinen erä maalittomana. X pääsi kuitenkin toisen erän alkuun karkaamaan maalilla johtoon. Lukuisien tolppien jälkeen Aarnikotkien Tomi Kolhonen näyttää maalinteossa mallia muulle joukkueelle ja tasoittaa pelin lukemiin 1-1. Viimeisillä sekunneilla Aarnikotkat ottavat kuitenkin jäähyn mailaanlyönnistä ja X käyttää tilaisuuden hyväkseen ja nappaa 2-1 voiton ylivoimamaalilla.