KIEKKOVIIKOLLA JÄNNITTÄVIÄ HETKIÄ!
Perjantai, 16 Marraskuu 2018 10:15

jkiekko star expert mv

Ottelut alkavat hiljalleen tasoittua jääkiekossa. Viikon otteluissa nähtiin ajoittain huikeaa draamaa ja komeita yksilösuorituksia. Myöskin yleisö alkaa hiljalleen löytää halliin.

Ottelut

33 Kilpahalli 12.11.2018 21:00 h   HC Dynamite - Mikkelin Golf HT   2 - 16 Raportti
34 Kilpahalli 13.11.2018 21:00 h   Hearts - SuoMu   7 - 10 Raportti
35 Kilpahalli 14.11.2018 21:00 h   HC Hämminki - Jukurit Old Time   3 - 8 Raportti
36 Kilpahalli 15.11.2018 21:00 h   Rattopojat - Star Expert   5 - 7 Raportti

MA 12.11.2018

HC DYNAMITE – MIKKELIN GOLF HT 2-16 (2-2, 0-7, 0-7)

Tämän viikon kiekkoillat potkaistiin käyntiin Dynamite:n ja Golf HT:n ottelulla. Ensimmäiseen erään Dynamite:lla riitti energiaa ja joukkue onnistuikin ottamaan johtopaikan kahdella maalilla. Ensimmäisen erän loppuun Golf HT tuli ryminällä tasoihin viimeisten kolmen minuutin aikana. Toiseen erään Dynamite oli jo uupunut pelatessaan vain kahdella vaihtomiehellä. Dynamite otti toisessa erässä kaksi jäähyä, jotka kostautuivat Golf HT:n maaleihin. Kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 2-9. Epäselväksi ei jäänyt kumman alueella pyörittiin enimmäkseen toinen ja viimeinen erä tehden maaleja. Tämän pelin maalitykkinä toimi Teemu Nieminen (5+4). Dynamite:n maalivahdille Jussi Kuokkaselle jälleen kerran loistava peli torjunnoin 78/94.

TI 13.11.2018

Hearts – SuomU 7 – 10 (1-3, 5-4, 1-3)

Tiistaina nähtiin tasainen, sekä runsas maalinen kamppailu, kun Hearts ja SuomU mittelivät paremmuudestaan. Ottelun ensimmäisessä erässä SuomU otti kuskinpaikan ja vei erän selvästi nimiinsä. Toisessa erässä SuomU johti peliä jo parhaimmillaan kolmella maalilla, kunnes Hearts sai juonenpäästä kiinni ja alkoi hallita tapahtumia kentällä. Kolmannen erän alussa Hearts tuli jo maalinpäähän ja loi tämän jälkeenkin lukuisia maalipaikkoja onnistumatta. Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannen erän puolivälissä, kun SuomUn Alvar Haidak (3+2) onnistui maalinteossa ja tulostaululla numerot muuttuivat 7-9. Tämän jälkeen Hearts:n vaihtoaitiossa olikin aistittavissa ajatusten kääntyneen jo keskiviikon opiskelijabileisiiin.

Julkaisijan oikaisu: Hearts sanoutuu jyrkästi irti kaikenlaisesta opiskelijabileisiin liittyvästä toiminnasta. Joukkue elää kurinalaista elämää jääkiekon ehdoilla lähes aina.

SuomU tyylitteli vielä pelin lopulla kympin täyteen. Hearts:n tehokkain oli 1+3 tehot tehnyt Mikael Leppänen.

KE 14.11.2018

HC Hämminki – Jukurit Old Time 3 – 8 (1-3, 1-1, 1-4)

Keskiviikkona Jukurit Old Timen kokeneet gubet saivat vastaansa HC Hämmingin nuoret sällit. Ottelu eteni pitkään varsin tasaisissa merkeissä HC Hämmingin ollessa varsin hyvällä jalalla ja aiheuttaessa nimensä mukaista toimintaa Jukurien maalilla. Old Time kuitenkin oli jatkuvasti nerokkaan läpisyötön verran edellä, joten HC Hämminki ei onnistunut yllättämään konkareita. Ottelu oli toki ajoittain myös verkkaista asemasotaa, mutta taito- sekä kokemusero toi voiton Jukurit Old Timelle. Tehokkaimmat pelaajat ottelussa olivat Old Timen Jani Jukarainen (3+1) sekä Petri Lehtonen (0+5).

TO 15.11

Rattopojat – Star Expert 5 – 7 (4-2, 0-3, 1-2)

Parilla vapaalla agentilla vahvistunut Rattopojat pelasi etenkin ottelun alussa todella miehekkäästi ja aiheutti Star Expertille paljonkin ongelmia. Ensimmäisessä ottelussaan pelannut Rattopoikien Ville Laine oli pelipäällä ja naputteli otteluun tehot 2+1. Toisen erän jälkeen Star Expert oli maalin verran johdossa, mutta ottelu alkoi saada todellisia trillerin piirteitä Rattopoikien tasoittaessa pelin. Rattopojat pelasi hetken hurmoksessa kuin Porin Ässät konsanaan keväällä 2013 (ei syksyllä 2018). Tässä vaiheessa varmasti etenkin Veikkauksen pääkonttorilla oltiin tyytyväisiä, että neuvottelut MAHLin pelien asettamisesta live-vedon kohteiksi ovat vielä vireillä. Lopussa Rattopoikien jalka ei kuitenkaan enää riittänyt tarvittavalla tavalla ja Star Expert paineli voittoon Jarmo Tolvasen (2+4) johdolla.