TEAM KALU KÄRKEEN C LOHKOSSA!
Sunnuntai, 11 Marraskuu 2018 09:10

Salibandy Kekkonen

Jälleen on yksi kierros salibandyn tasonmittauspelejä takana. Perjantaina pelattiin C lohkon pelejä, joissa KalU nappasi itselleen lohkon kärkipaikan muiden joukkueiden roikkuessa perässä. Salibandyn tasonmittaus pelit jatkuvat perjantaina 16.11. A lohkon peleillä Rantakeitaalla.

HOX HOX!!

Vielä on viikko aikaa ilmoittautua mukaan salibandyn managersarjaan! Manager säbät pelataan keskiviikkoilloissa Rantakeitaalla. Lisää infoa ja ilmoittautumislinkki löytyy TÄÄLTÄ!

Team KalU 11 PTS

KalU kohtasi perjantai-illassa Huru-Ukot ja SOHVA:n. Ensimmäinen peli Huru-Ukkoja vastaan pelattiin hyvin tasaisena ja erätauolle mentiikin tasalukemissa 1-1. Toisen erän alkuun KalU onnistui karkaamaan maalin johtoon Akseli Mastin osumalla. Tämän jälkeen KalU tarjoili kaverille mahdollisuutta tulla tasoihin ylivoimalla, mutta Huru-Ukoille ei maalinteko maistunut. Lopulta KalU ratkaisi pelin 26 peliminuutilla, eikä Huru-Ukkojen kiri enää riittänyt, joten pisteet KalUlle. Toiseen peliin Sohvaa vastaan KalU lähti hieman takki auki ja Sohva pääsikin tekemään ottelun avausmaalin heti neljännellä minuutilla. Montaa sekuntia ei Sohvan johto ehtinyt vanheta kun Kalu paineli jo tasoihin. Ensimmäisen erän viimeisellä viidellä minuutilla riittikin tapahtumia, kun ensin Sohva karkasi kahden maalin johtoon tekemällä molemmat maalit 15 sekunnissa ja tämän jälkeen KalU kiri tasalukemiin minuutissa. Toisessa erässä KalU karkasi kahden maalin johtoon, mikä riitti nappaamaan tästäkin pelistä pisteet kotiin.

SB Puukädet 6 PTS

Puukädet oli illan yllättäjä pesemällä kaksi kovaa ja kokenutta joukkuetta. Ensimmäisen ottelun Puujalat pelasi Huru-Ukkoja vastaan, jossa Puukädet pääsivät nauttimaan pelin pyörittämisestä. Ottelusta selkeä 6-0 voitto Puukäsille ja upea nollapeli lainamaalivahti Joni Niemelle. Toisessa ottelussa Weikkosia vastaan Puukädet eivät saa aivan samanlaista myllyä käyntiin kun ekassa pelissä Huru-Ukkoja vastaan ja Weikkoset pääsevät tekemään ottelun avausmaalin. Tämän jälkeen Puukädet pistivät isompaa vaihetta silmään ja maaleja alkoi syntymään. Ottelusta pisteet Puukäsille ja sarjataulukon kakkospaikka.

Huru-Ukot 5 PTS

Huru-Ukkojen ilta ei mennyt aivan suunnitelmien mukaisesti. Ensimmäisessä ottelussa Puukäsiä vastaan Hurujen peli takkusi pahasti, eikä ukot pääse oikein missään vaiheessa kunnolla peliin mukaan. Kaverin onnistuttua kuudesti maalinteossa ja Hurujen nolla kertaa, ei pelistä jäänyt oikein jossiteltavaa. Toinen ottelu KalU:a vastaan käynnistyy Huru-Ukoilta paremmin ja Hurut karkaavatkin heti maalilla johtoon. Kauaa ei johto kestänyt kun KalU paineli jo tasoihin. Toisen erän alussa KalU karkasi maalilla johtoon ja kohta tämän jälkeen Huruille tarjoutui mahdollisuus tasoittaa peli ylivoimalla. Hurujen ylivoima ei kuitenkaan tuota tulosta ja KalU:n onnistuessa jälleen maalinteossa, oli Huruilla jo kahden maalin matka kirittävänä. Ottelun viimeisellä minuutilla Marko Kurki pääsi vielä rankkarilla kaventamaan pelin lukemat 3-2, mutta aika loppui kesken ja nämä lukemat jäävät loppullisiksi.

Weikkoset 5 PTS

Weikkoset saivat illan vastustajikseen kaksi tämän kauden uutta joukkuetta Puukädet ja Sohvan. Ensimmäinen peli Puukäsiä vastaan alkoi Weikkosilta suunnitelmien mukaisesti, joukkueen siirtyessä heti pelin alussa maalilla johtoon. Erän puolivälissä Puukädet pääsivät kuitenkin tasoittamaan pelin ja tämän jälkeen maaleja nähtiinkin vain yhdessä päädyssä. Puukäsien riistäessä pisteet Weikkosilta, lähtivät Weikkoset tyhjin käsin katsomoon punomaan uusia juonia illan toiseen peliinsä. Toisessa ottelussa Sohvaa vastaan Weikkoset pääsevät pyörittämään peliä, mutta avausmaali nähtiin vasta ensimmäisen erän puolivälissä. Avausmaali syntyi Weikkosten ylivoimalla. Weikkosten pyörittäessä koko ottelun ajan peliä Sohvan päädyssä, ei Weikkosten maalivahti Mikko Suihkoselle pääse kovin kova hiki tulemaan hänen ottaessa pelissä kokonaiset kaksi torjuntaa ja varman nollapelin.

SOHVA 3 PTS

Sohva pelasi omat pelinsä Weikkosia ja KalU:a vastaan. Ensimmäinen peli Weikkosia vastaan oli Sohvalta aikamoista räpiköimistä. Peli ei lähtenyt missään vaiheessa kunnolla käyntiin ja Sohvan ottaessa kolme tarpeetonta jäähyä, ei pelissä ollut enää mitään tehtävissä. Pisteet Weikkosille. Ekan pelin nöyryytyksen jälkeen nopea joukkuepalaveri oli kohdallaan ja toiseen otteluun KalU:a vastaan lähdttiinkin jo vähän eri näkösellä pelaamisella. Sohva pääsi jo karkaamana ottelun alussa maalilla johtoon, mutta KalU kuittasi todella nopeasti pelin tasoihin. Jälleen Sohva onnistui karkaamaan KalU:lta kahden maalin johtoon, mutta jälleen kerran KalU oli nopeasti tasoissa. Toisessa erässä ei Sohva enää maaleja saanut aikaiseksi ja KalU:n onnistuessa kahdesti, jäi Sohva tästäkin pelistä ilman pisteitä. Sohvan maalivahti Aatu Nenonen teki huikeaa työtä maalilla 15 vuoden kokemuksella ja otti illan aikana 52 torjuntaa!