KIEKKOVIIKOSTA YLLÄTTÄVÄN TASAINEN
Torstai, 08 Marraskuu 2018 16:34

Jääkiekko Karla

Kiekkoviikolla nähtiin tällä viikolla tasaisiakin kamppailuja. Taistelu liiga- ja divaripaikoista käy kiihkeänä ja joukkueet alkavat hiljalleen vakiinnuttaa asemiaan sarjataulukossa. Etenkin ykkösdivaripaikkojen kohtalo on molemmissa lohkoissa edelleen auki ja tämä taistelu alkaa tiivistymään. Neljä joukkuetta jatkaa sarjassa edelleen puhtaalla pelillä.

Ottelut

29 Kilpahalli 05.11.2018 21:00 h   PHR - Jukurit Old Time   5 - 21 Raportti
30 Kilpahalli 06.11.2018 21:00 h   Mipro - SuoMu   3 - 7 Raportti
31 Kilpahalli 07.11.2018 21:00 h   PoNu - HC Karla   4 - 5 Raportti
32 Kilpahalli 08.11.2018 21:00 h   Sahara - Top 10   8 - 5 Raportti

MA 5.11.2018

PHR – Jukurit Old Time 5 – 21 (1-9, 1-6, 3-6)

Kiekkoviikko alkoi räväkästi, kun Jukurit Old Time pyyhkäisi tulostaululle 0-3 luvut alle kahden minuutin ja vartissa komeili jo tulostaululla 1-9 lukemat. Tämän jälkeen molemmat joukkueet pelasivatkin varsin hyökkäysvoittoista jääkiekkoa parin erän verran.

TI 6.11.2018

MIPRO – SuomU 3 - 7 (1-1, 2-2, 0-4)

Tiistain koitoksessa MIPRO kiusasi varsin halutonta SuomUa kaksi erää. SuomU tasoitti pelin 3-3 toisen erän viimeisellä sekunnilla. Kahden ensimmäisen erän aikana MIPRO loi lukuisia maalipaikkoja, mutta ei onnistunut tekemään enempää maaleja. Kolmannessa erässä SuomU käänsikin pelin väkisin itselleen.

KE 7.11.2018

PoNu – HC Karla 4-5 (1-0, 1-5, 2-0)

Keskiviikon kiekkoiltana kohtasivat kaksi tasaista joukkuetta. Ensimmäisen erän alussa PoNu pääsi ensimmäisenä maalintekoon ja laittoi lukemat 1-0. Maalin jälkeen nähtiin tasaista kamppailua puolin ja toisin. Toiseen erään Karla päätti ottaa uuden taktiikan ja tasoitti pelin. Karlan ottaessa jäähyn Toni Lattunen pääsi alivoimalla PoNun puolustajien ohitse ja varmisti toisen maalin joukkueelleen. Toisessa erässä Karla viimeisteli kaikki viisi maalia koko ottelusta. Viimeisessä erässä nähtiin PoNun kavennusmaalit ja hyviä hyökkäyksiä viime minuuteille asti. Karlan maalivahti Matti Ylönen kuitenkin venyi jokaiseen vetoon ja vei joukkueelleen pisteet kotiin.

TO 8.11.2018

Sahara – TOP 10 8 – 5 (2-0, 3-3, 3-2)

Tämä kamppailu lähti käyntiin rennon letkeästi, kuin Pikku Kakkosen torstai-illat konsanaan. Peli oli vapautunutta ja molemmille joukkueille siunaantui heti alussa paljon maalipaikkoja. Ensimmäinen erä soljui nopeasti kohti loppuaan Saharan onnistuessa kahdesti maalinteossa. Toisessa erässä TOP 10 sai kuitenkin juonen päästä kiinni ja molemmat joukkueet iskivät maaleja vuorotahtiin. Kolmannessa erässä TOP 10 nousi jo tasoihin ja ottelu antoi jo odottaa itsestään vuoden 2015 Stanley Cupin finaalien tasoista trilleriä, mutta sitten Sahara sai jälleen yliotteen ja eteni 8-5 johtoon. Nämä olivat myös ottelun loppulukemat. Saharan tehokkaimmat pelaajat olivat Kai Hämäläinen ja Santtu Summanen, joiden molempien tehot olivat 2+2. Top 10:n tehomiehet olivat Mika Viitikko (0+4), Sami Pekkanen (2+1) ja Akseli Räsänen (1+2).