HAZARD B LOHKON KÄRKIPAIKALLE!
Lauantai, 03 Marraskuu 2018 13:35

Salibandy Viivelähtö2

Salibandyssa syyslomaviikko levättiin ja perjantaina palattiin takaisin parketille. Pelit jatkuivat B lohkon peleillä, jossa illan jännittävin ottelu nähtiin heti ensimmäisenä, kun vastakkain asettuivat kaksi kokenutta ja kovaa joukkuetta Hazard ja Viivelähtö.

Ensi perjantaina pelit jatkuvat Rantakeitaalla C lohkon otteluilla klo 18:00.

Mikäli parin viikon odottelu pelipäivien välissä tympii, kannattaa ilmoittautua mukaan Salibandyn Manager sarjaan. Ilmoittautuminen on käynnissä vain parin viikon ajan, joten nopeat syövät hitaat! Salibandyn managerissa pelipäivät ovat keskiviikoisin klo 20-22 Rantakeitaalla. Sarjassa ei ole lisenssirajoitteita.

FC Hazard 12 PTS

Perjantai-illan ensimmäisessä ottelussa nähtiin kun B Lohkon kaksi kovinta joukkuetta asettuivat vastakkain ja oli aika ratkaista Hazardin ja Viivelähdön kesken kumpi nappaa tasonmittauksen ensimmäisen kierroksen jälkeen lohkon kärkipaikan. Jälleen kerran luvassa oli tasainen ottelu ja peliä mentiinkin viimeiselle minuutille asti lukemissa 3-3. Ajassa 29:01 Tommi Häyrinen laittaa maaliverkot tötterölle Toni Hokkasen syötöstä ja pisteet Hazardille. Toinen ottelu HaiProta vastaan oli Hazardille peruskauraa ja ottelusta 2-7 voitto.

SC Viivelähtö 9 PTS

Viivelähtö pelasi illan ottelut Hazardia ja Mahtiankkoja vastaan. Ensimmäinen peli Hazardia vastaan oli tasainen ja Viivelähtö pääosin pääsi pitämään pelissä pallonhallinnan itsellään. Toisen erän puoleen väliin asti Viivelähtö onnistui ottamaan itselleen jo kahden maalin johdon, jonka jälkeen Hazard aloitti loppukirin, ensin kaventamalla pelin lukemiin 2-3, sitten tasoittamalla ja päättämällä pelin lukemiin 4-3. Toisessa ottelussa Mahtiankkoja vastaan kulutettiin Rantakeitaan parkettia vain yhdestä päädystä ja ottelusta voitto Viivelähdölle lukemin 8-1.

Lakeside Hoppers 6 PTS

Hoppers kohtasi illa aikana Mahtiankat ja HaiPron. Ensimmäisessä ottelussa Mahtiankkoja vastaan joutui parketti, sekä mailat jälleen kerran kovalle kulutukselle Mahtiankkojen päädyssä. Hoppers pääsi pyörittämään peliä niin hyvin kun peliä voi vaan pyörittää pelissä joka muistutti enemmän halonhakkuuta kuin salibandya. Hoppersin pallonhallinnasta huolimatta, pääsi Mahtiankat jo ottelun ensimmäisillä minuuteilla karkaamaan maalilla johtoon ja Hoppers saikin pelin tasoitettua vasta ensimmäisen erän viimeisillä sekunneilla Juhani Kortelaisen johdosta. Toisessa erässä Hoppesin lukuisat vedot alkoivatkin tuottamaan jo tulosta ja maaleja alkoi syntymään. Hoppersille voitto lukemin 2-5. Toinen ottelu HaiProta vastaan muistutti jo vähän enemmän salibandya. Ensimmäinen erä alkoi jälleen kerran tasaisena ja erätauolle mentiin 1-1 lukemissa. Toisessa erässä Hoppers jälleen saa maalinteosta kiinni ja paukuttaa taululle lukemat 7-1.

Mikkelin Mahtiankat 3 PTS

Mahtiankat oli jälleen lähtenyt illan otteluihin intoa täynnä. Ensimmäisessä ottelussa Viivelähtöä vastaan, sai Mahtiankat vuorostaan kokea millaista on olla Viivelähdön vietävänä. Pää pyörällä pyörityksestä Mahtiankat jäävät pelistä ilman pisteitä. Toiseen otteluun Hoppersia vastaan Mahtiankat saavat askeleista kiinni ja pysyvät halonhakkuu talkoissa ja pelissä mukana hyvin ensimmäisen erän ajan. Toisessa erässä Mahtiankkoja jälleen viedään ja lukemat taululla pelin lopussa 2-5 Hoppersin hyväksi.

Team HaiPro 0 PTS

HaiProlla vastassa oli kaksi kokenutta joukkuetta Hazard ja Hoppers. Hazardia vastaan HaiPro pysyi hyvin pelissä mukana, mutta Hazardin ollessa parempi maalinteossa ei HaiPro saanut pistetiliä avattua. Toisessa ottelussa Hoppersia vastaan HaiPro sinnittelee hyvin pelissä mukana ensimmäisen erän ajan. Toista erää pelattiin lukemissa 1-1 aina puoliväliin asti, jonka jälkeen Hoppers laitto vaihdetta isommalle ja HaiProo jäi matkasta. Ottelusta voitto Hoppersille lukemin 7-1 ja HaiPron pistetili jäi edelleen nolliin.