STAR EXPERT VENYI KIEKOSSA!
Perjantai, 02 Marraskuu 2018 08:30

jkiekko star expert pelaaja

Kiekkoviikko päättyi Star Expertin ja Heartsin kohtaamiseen, jossa tähtipaidat onnistuivat lähes kaikessa mitä tekivät. Alla luettavissa raportti tästä ja muista otteluista.

Ottelut

25 Kilpahalli 29.10.2018 21:00 h   HC Dynamite - Bar Dom   0 - 11 Raportti
26 Kilpahalli 30.10.2018 20:30 h   Rattopojat - Shooting Stars   4 - 24 Raportti
27 Kilpahalli 31.10.2018 21:00 h   Mikkelin Golf HT - HC Hämminki   2 - 8 Raportti
28 Kilpahalli 01.11.2018 21:00 h   Star Expert - Hearts   7 - 5 Raportti

MA 29.10

HC Dynamite – BAR DOM 0 – 11 (0-2, 0-7,0 -2)

Viikon kiekkokierros aloitettiin HC Dynamiten ja BAR DOM:n kohtaamisella. Jo ensimmäisistä luistimen piirroista lähtien tuli ottelun juoni selväksi kaikille hallille vaivaantuneille. DOM hallitsi peliä ja Dynamiten paikalle saapunut kuuden kenttäpelaajan iskuryhmä yritti puolustaa parhaimpansa mukaan. BAR DOM siirtyi alle viidessä minuutissa kahden maalin johtoon ja pyöritti tämän jälkeenkin peliä jatkuvasti kohti Jussi Kuokkasen (46/57 torjuntaa) maalia.

Toisessa erässä DOM takoi taululle reippaammat lukemat. Ottelun komeimmasta ja ratkaisevan tuntuisesta 9-0 maalista vastasi DOM:n kiekollinen puolustaja Pasi Pippuri (2+1), jonka soolomaali on varmasti yksi vuoden 2018 sykähdyttävimmistä Etelä- Savolaisista urheiluhetkistä. Kolmannessa erässä suurimmat hampaiden kiristelyt olivat jo takana ja peli vietiin leppoisissa merkeissä loppuun.

Dynamiten hyökkäykset olivat pelissä harvassa, mutta muutamaan kertaan DOM:n lainavahti Aku Kaipainen (12/12 torjuntaa) joutui venymään parhaimpaansa pitääkseen nollan. Kentän tehokkain oli BAR DOM:n Teemu Suokas (1+5).

TI 30.10

Rattopojat – Shooting Stars 4 – 24 (1-6, 3-8, 0-10)

Tiistain pelissä kohtasivat lohko B:n häntä ja kärki. Shooting Stars ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan ratkaisi ottelun edukseen jo ensimmäisessä erässä Olli Linsenin (6+2) johdolla ja kiihdytti tämän jälkeen tahtiaan erä erältä. Syysloman aikana oli Rattopojat hioneet ylivoimansa kuntoon. Kaksi ylivoimaa ja kaksi tehtyä maalia on hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia.

Shooting Starsista Linsenin lisäksi kahdeksaan tehopisteeseen pääsivät Tuomas Miettinen (2+6) ja Tollo (1+7). Rattopoikien tehokkain oli kahden maalin Eetu Hölttä.

KE 31.10

Mikkelin Golf HT – HC Hämminki (2-8) (0-2, 0-4, 2-4)

Keskiviikkona pelattiin Golf HT vastaan Hämminki. Hämminki lähti hakemaan tästä pelistä voittoa ja sen huomasi nuorten vauhdista pelissä. Golf HT joutui jopa ottamaan muutaman jäähyn, kun Hämmingin hyökkääjät meinasivat mennä vauhdilla ohi maalintekoon. Ensimmäinen erä pyöri todella hyvin molemmilla joukkueilla ja vauhtia riitti. Toisessa erässä Hämminki karkasi 4-0 johtoon Oskar Lipiäisen (3+2) kolmella ja Ville-Eerik Venäläisen (1+2) maalilla. Viimeiseen erään Golf HT oli päättänyt kaventaa maalieroa ja teki avausmaalinsa viimeisen erän alkuun. Hämminki ei helpolla päästänyt Golf HT:n pelaajia omalle alueelleen ja Golf HT onnistui viimeistelemään vain kaksi maalia koko peliin.

TO 1.11

Star Expert – Hearts 7 – 2 (3-2, 3-2, 1-1)

Kiekkoviikon huipennuksena nähtiin tiukka taistelu Star Expert:n ja Hearts:n välillä. Ensimmäinen erä oli tasaista ja hyvää peliä. Toiseen erään lähdettiin lukemissa 3-2. Star Expert pelaaja Aki Lahtinen Nappasi ensimmäisessä erässä itselleen kaikki kolme maalia. Toiseen erään Hearts lähti takaa-ajo asemasta ja Hearts:n tasoittaessa pelin, Star Expert kipusi heti perään maalilla johtoon. Erän vaihtuessa Star Expert Johti peliä 6-4. Hearts:n hyökkäys ei luovuttanut kahden maalian tappiolla vaan yritti vieläkin tulisemmin saada kiekkoa verkkoon. Star Expert:n maalivahti Harri Tammiruusu teki kuitenkin loistavaa työtä maalilla ja murskasi haaveet maaleista. Heart:n maalivahdille Jan Lampiselle maininta hyvistä pelastuksista läpiajoissa. Star Expert:n hyökkäyspari Aki Lahtinen (4+2) ja Jarmo Tolvanen (3+1) tekivät loistavaa työtä hyökkäysalueella ja se näkyy tehopisteissä. Hearts:n pelaajat Kim Salo (1+1) ja Kimmo Viljakainen (1+1) ottivat tästä ottelusta itselleen pisteet.