SALIBANDYN TASONMITTAUS JATKUI C LOHKON PELEILLÄ
Sunnuntai, 14 Lokakuu 2018 09:01

Salibandy KalU

Perjantaina salibandy jatkui C lohkon peleillä. Kaikissa lohkoissa on nyt saatu pelit käyntiin. C lohkossa kärkipaikan otti Team KalU ja Huru-Ukot ovat heti perässä tasapisteissä KalU:n kanssa.

Perjantaina 19.10.2018 klo 18:00 tasonmittaus jatkuu A lohkon peleillä Rantakeitaalla.

Team KalU 5 PTS

KalU teki vuoden tauon jälkeen paluun MAHL:n salibandysarjaan. Ensimmäisissä tasonmittauspeleissä joukkue sai vastaansa Weikkoset ja Puukädet. Eka peli  Weikkosia vastaan pyöri lähes koko ottelun ajan Weikkosten päädyssä, eikä ensimmäisessä erässä useista vedoista huolimatta KalU saanut aikaiseksi yhtäkään maalia. Heti toisen erän alkuun Weikkoset siirtyy maalilla johtoon, mikä lisää KalU:n tuskaa entisestään. Ajassa 25:09 KalU lopulta onnistuu maalinteossa ja tasoittaa pelin 1-1. Ottelun päätyttyä tasalukemiin, nähtiin illan ensimmäiset rankkarit. Rankkareissa Olli Matilainen tekee varmaa jälkeä ja nappaa voiton KalU:lle. Toinen peli Puukäsiä vastaan on KalU:lta parempaa pelaamista ja maaleja nähdään ensimmäisenkin pelin edestä. KalU nappaa ottelusta varmat 3 pinnaa ja ottaa sarjataulukon kärkipaikan.

Huru-Ukot 5 PTS

Huru-Ukot saivat illan peleissä vastaansa Weikkoset ja Sohvan. Ensimmäinen peli Weikkosia vastaan oli todella tiukka ja tasainen. Huru-Ukot siirtyy ekassa erässä 1-3 johtoon. Toisessa erässä Huru-Ukot onnistuu säilyttämään johtonsa viimeiselle peliminuutille asti, kunnes tulee reilu puolen minuutin synkkä hetki ja weikkoset tulevat tasoihin. Jälleen voittaja ratkottiin rankkareilla. Markus Häkkinen tekee nättiä työtä ja varmistaa voiton Huru-Ukoille. Toinen peli Sohvaa vastaa sai Huru-Ukkojen kannalta aivan vääränlaisen alun kun Sohva karkasi jo ekassa erässä 2-3 johtoon. Toiseen erään Huru-Ukot tiukensi puolustusta ja laitto isomman vaihteen hyökkäykseen, mikä tuotti tulosta kahden maalin verran. Tämä riitti Huru-Ukoille ja ottelusta kolme pinnaa.

SOHVA 3 PTS

Sohva on yksi kauden uusista joukkueista salibandysarjassa ja joukkueessa onkin mukana paljon tuttuja naamoja MAHL:n eri toiminnoista (Sohva -hanke, Pinkit Puumat, sarjatoiminta, avoimet vuorot, korttelikerhot). Sohva sai ekassa pelissä vastaansa Huru-Ukot. Ottelu alkoi Sohvalta upeasti ja joukkue karkasi heti ekassa erässä 2-3 johtoon. Toisessa erässä Huru-Ukot kuitenkin hyökkäsi astetta kovemmin, mille Sohvan puolustus ei enää mahtanut mitään. Pelistä 4-3 tappio Sohvalle. Toisessa ottelussa Sohva kohtasi Puukädet. Jälleen kerran Sohva aloitti vahvasti ottelun ja siirtyi heti 2-0 johtoon. Puukädet onnistui kuitenkin kaventaa pelin vielä ennen erätaukoa 2-1 ja heti toisen erän alkuun tasoitti pelin lukemiin 2-2. Alivoimalla Sohva kuitenkin onnistuu siirtymään 3-2 johtoon ja jälleen Puukädet tasoittaa lukemat 3-3. Erän loppuun Sohva neppailee vielä kaksi maalia ja nappaa itselleen pelistä kolme pinnaa.

Weikkoset 2 PTS

Weikkoset kohtasi ekoissa peleissä kaksi kovaa joukkuetta KalU:n ja Huru-Ukot. Weikkoset pelasi illan aikana kaksi todella tasaväkistä ottelua. Ensimmäisessä ottelussa KalUa vastaan Weikkosilla oli hyvät saumat napata itsellee pelistä kolme pistettä. Varsinainen peliaika kuitenkin loppui tasalukemiin ja Weikkoset taipui rankkareilla KalU:lle, joten Weikkoset saa vain yhden pisteeseen. Toinen ottelu Huru-Ukkoja vastaan oli Weikkosilta hyvää taistelua. Huru-Ukot johti jo peliä 1-3, mutta aivan ottelun viimeisellä minuutilla Weikkoset paukuttaa kaksi maalia ja jälleen mentiin rankkareille. Rankkareilla Huru-ukot oli kuitenkin parempi ja Weikkosille jälleen vain yksi piste.

SB Puukädet 0 PTS

Myös Puukädet on yksi sarjan uusista joukkueista. Puukäsissä on tuttuja pelaajia MAHL:n sarjatoiminnoista, sekä puolustuksessa häärää kukas muukaan kun Tollo. Puukädet aloitti kautensa KalU:a ja Sohvaa vastaan. Ensimmäinen ottelu KalU:a vastaan ei sujunut Puukäsiltä aivan nappiin. KalU piti ottelussa vauhtia yllä ja Puukädet eivät ihan pystyneet vastaamaan tähän vauhtiin. Peli päättyi Puukäsien tappioksi lukemin 3-9. Toinen peli Sohvaa vastaa onkin Puukäsille jo hieman tasaväkisempi. Maaleja syntyy puolin ja toisin ja aina ottelun 24 minuutille asti peliä pelataan tasalukemissa 3-3. Tämän jälkeen Sohva karkaa Puukäsiltä ja joukkue jää ekalta peli-illalta ilman pisteitä.