MAHLin jääkiekkosarja on nyt kokonaisuudessaan pyörähtänyt käyntiin. Kaikki joukkueet ovat pelanneet avausottelunsa ja kilpajuoksu kohti menestystä on alkanut.

5 Kilpahalli 24.09.2018 21:00 h   HC Hämminki - HC Karla   2 - 3 Raportti
6 Kilpahalli 25.09.2018 21:00 h   Hearts - Top 10   5 - 1 Raportti
7 Kilpahalli 26.09.2018 21:00 h   PoNu - HC Dynamite   13 - 1 Raportti
8 Kilpahalli 27.09.2018 21:00 h   Sahara - Rattopojat   21 - 0 Raportti

24.9.2018

HC Hämminki – HC Karla 2-3
Maanantai-illan huumassa HC Hämminki ja HC Karla pelasivat tasaisen ottelun. Hienokseltaan ottelua hallinnut Hämminki, joutui jokaisessa erässä takaa-ajajaksi, kun erien ensimmäiset maalit kirjattiin Karlan nimiin. Ottelun voittomaali syntyi ajassa 34.53, kun Janne Myyryläisen (1+1) 100-0 hyökkäyspään aloitusvoiton jälkeen Arttu Putkinen (1+1) pääsi tekopaikkaan ja laukoi vastustamattomasti ohi Hämmingin maalivahti Teemu Luukkosen (24/27 torjuntaa). Ottelun suureksi sankariksi nousi Karlan maalivahti Matti Ylönen (41/43 torjuntaa). Maalivahti- Matti venyi peräti 17 torjuntaan viimeisessä erässä tylsyttäen viimeisenkin terän Hämmingin hyökkäyksiltä.

Illan leijona
Matti Ylönen pelasi elämänsä parhaan(?) pelin!

Illan lammas
HC Hämmingin tehottomuus maalipaikoissa

25.9.2018

Hearts – TOP10 5 – 1
Hearts ja TOP10 nyhjäsivät tiistaina puuduttavan kamppailun, josta Hearts nappasi helpon voiton ja kaksi pistettä.  Ensimmäisen erän merkittävimmät tapahtumat olivat Juuso Viljakaisen (1+0) ja Kirill Nikitinin (1+1) tekemät maalit. Toisessa erässä Hearts:n Alexi Hurrin (1+0) iskemä 3-0 maali ratkaisi viimeistään pelin voittajan. Kolmannessa erässä Hearts:n Mikael Leppänen (1+0) ja Mikael Hallbäck (1+1) iskivät tulostaululle lukemat 5-0. Muutamaan huipputorjuntaan venynyt Hearts- vahti Jan Lampisen (27/28 torjuntaa) nollapeli meni reilu minuutti ennen pelin loppua, kun TOP10:n Akseli Räsänen (1+0) punnersi maalintekoon.

Pelikatkojen vähyys

TOP10:n esitys illan kamppailussa

26.9.2018

PONU - HC DYNAMITE 13-1
Ensimmäinen erä oli tasainen ja vasta erän lopussa PoNu:lta nähtiin ottelun kaksi ensimmäistä maalia samalla minuutilla. Dynamite oli toisen erän alussa väsähtänyt, johtuen yhdestä vaihtopelaajasta. Toisessa erässä PoNu huomasi vastustajansa väsyneen ja vei itsensä 8-0 johtoon. Kolmannessa erässä Dynamite pääsi kerran karkaamaan PoNu:n puolustajilta ja Jalmari Ahonen laittoi kiekon sisään. PoNu:n maalivahdilla Tommi Pitkäsellä ei ollut ottelussa paljon työtä ja hän ottikin koko ottelussa 13/14 torjuntaa. Loistavan torjuntasuorituksen ottelussa teki Dynamite:n maalivahti Jussi Kuokkanen (111/124 torjuntaa). Parhaimmat pisteet itselleen haalivat Aleksi Kakriainen (2+2), Juuso Liutu (3+0), Jesse Matiskainen (3+0) ja Olli Auvinen (1+2).

Illan leijona:
Dynamiten Jussi Kuokkanen ja huikea torjuntamäärä!

27.9.2018

SAHARA – RATTOPOJAT 21 – 0
Torstai-illan ottelu kertoi omaa kieltään siitä, millaisia tasonmittaussarjan ottelut voivat silloin tällöin olla. Rattopoikien maalivahti Roope Parkkinen torjui ottelussa peräti 57 kertaa, mutta joutui silti kaivamaan kiekon selkänsä takaa 21 kertaa. Sahara tehtaili maaleja tasaiseen tahtiin ottelun alusta loppuun ja ottelun lopussa taululla oli täysi ventti, 21-0. Saharan tehokkaimpina pelaajina häärivät Kai Hämäläinen (4+3) sekä Jere Helmola (6+1).