MAALIJUHLAA JA TASAISIA TAISTELUJA RAUTALIIGASSA!
Keskiviikko, 08 Elokuu 2018 12:13

Rautaliiga LG

 

Liigassa ja Divarissa kaikki joukkueet ovat nyt kohdanneet kerran toisensa ja matka kohti mestaruutta lyhenee. Liigan puolella kärkipaikkaa hallussa pitää edelleen Lost Cause. Taloasema on laittanut vilkun päälle ja kiilannut Liigan kakkospaikalle. Divarin puolella Wilmert on ottanut hieman etumatkaa kakkospaikalla vaanivasta Aarnikotkien laumasta. Mitä vaan voi vielä tapahtua, kun maanantaina lähdetään uudelle kierrokselle, jolla kaikki joukkueet kohtaavat vielä uudelleen toisensa.

 

LIIGA

 

Liigan tulokset näet täältä.

 

Lost Cause 18 PTS

Lost Cause huilasi maanantai-illan ja lähtikin tiistain peliin Canariaa vastaan pienellä rosterilla ja tuoreilla jaloilla. Kuten arvata saattaa, tiedossa oli hyvin tasainen ottelu. Lost Causen puolustus pelasi todella vahvasti koko ottelun. Yhdeksännellä peliminuutilla Jani Pöyhönen onnistui tekemään ottelun ainoan maalin ja voitto Lost Causelle.

 

Taloasema 15 PTS

Taloaseman maanantain ja tiistain saldo oli 9 pinnaa ja nousu sarjataulukossa kakkoseksi. Maanantain peleissä Taloasema oli liikenteessä laajalla kokoonpanolla, mikä takasi paljon juoksuvoimaa kentälle. Ensin maanantaina kaatui Puujalat 0-5, sitten Lähemäki 2-0 ja tiistaina Hazard 3-0. Myös Taloaseman puolustus pelaaminen oli todella vahvaa ja maalivahti Mikki Berry pelasi upeasti kolme nollapeliä kahteen päivään.

 

FC Hazard 12 PTS

Hazardin maanantain ja tiistain pelit sujuivat maanantain osalta hyvin. Maanantaina Hazard kohtasi RedHorsen ja Pantterit. Molemmat pelit olivat hyvin tasaisia, mutta Hazard onnistui nappaamaan molemmista peleistä Henri Viljakaisen voittomaaleilla pisteet kotiin. Tiistaina vastassa oli koko ajan peliään parantava Taloasema, jota Hazard ei tällä kertaa onnistunut pysäyttämään.

 

Canarian Pallo 11 PTS

Myös Canaria huilasi maanantain, joten tiistain peleihin lähdettiin energiaa täynnä, mutta pienellä kokoonpanolla. Canaria koki viikonloppuna pelaajamenetyksen, kun joukkueen maalivahti Eetu Sviili muutti Ruotsiin pelaamaan jääpalloa (tsemppiä Eetulle peleihin!). Sarjan kärkipaikkaa pitävää Lost Causea vastaan Canaria joutuikin lähtemään hieman vajaalla kokoonpanolla. Canaria pääsi hyvin ajoittain pyörittämään peliä, mutta Lost Causen puolustus oli liian vahva ohitettavaksi ja Canarialle 0-1 tappio ottelusta.

 

Lähemäki Bar 10 PTS

Lähemäen maanantai ja tiistai piti sisällään kaksi voittoa ja yhden tappion. Maanantaina Lähemäki sai ensimmäiseen peliin vastaansa Taloaseman, joka osottautui myös Lähemäelle liian pahaksi vastustajaksi. Ottelu päättyi Lähemäen 0-2 tappioon. Toinen peli Puujalkoja vastaan oli Lähemäelle helpompi ja ottelusta 5-0 voitto Lähemäelle. Tiistaina Lähemäki sai vastaansa RedHorsen, jota vastaan oli odotettavissa tasainen taistelu. Lähemäki onnistui taistelemaan ottelusta itselleen kolme pistettä voittamalla pelin 1-2 Rami Hintikan ratkaisu maalilla.

 

FC RedHorse 7 PTS

Maanantaina RedHorse kohtasi Hazardin ja Pantterit. Ensimmäiseen otteluun Hazardia vastaan RedHorse ei onnistunut löytämään omaa hyvää pelaamistaan ja RedHorse joutui tyytymään 0-2 tappioon. Ennen toista ottelua Panttereita vastaan RedHorse sai hetken aikaa levätä katsomossa ja analysoida vastustajan peliä, mikä tuottaakin tulosta. RedHorse onnistuu pitämään Panttereiden maalintekijät kurissa ja nappaa itselleen 1-3 voiton Valtteri Viitasen onnistuttua kahdesti ja Jimi Haikosen kerran maalinteossa. Tiistaina joukkue sai vastaansa Lähemäen, josta tuloksena RedHorselle 1-2 tappio.

 

Pöyryn Pantterit 6 PTS

Pantterit oli kaivanut maanantain peleihin mukaansa oman ennätysmääränsä pelaajia. Vaihtomiehiä löytyi jokaiselle, mutta silti jalka ei riittänyt kentällä pitämään vastustajia kurissa. Pantterit joutuivatkin palamaan kotiin tyhjin käsin hävittyään Hazardille 1-0 ja RedHorselle 1-3. Tiistaina Pantterit olivatkin Puujalkoja vastassa uudella motivaatiolla. Peli kulki maanantaita paremmin ja Pantterit nappasivat 6-1 voiton Puujaloista Teemu Myyryläisen ja Niko Vilenin tehdessä hattutemput.

 

FC Puujalat 3 PTS

Puujalkojen pelit eivät sujuneet ihan odotetusti. Joukkue joutui lähtemään molempiin pelipäiviin vähäisellä pelaajamäärällä. Maanantaina joukkue kohtasi Taloaseman ja Lähemäen, joista tuloksena oli ensin Taloasemaa vastaan 5-0 tappio ja perään Lähemäkeä vastaan 0-2 tappio. Tiistain pelit jatkuivat samalla kaavalla, kun Puujalat kohatsivat Pantterit. Ilman vaihtopelaajia pelannut Puujalat joutui Pantterilauman jyräämäksi ja pelistä 6-1 häviö Puujaloille. 

 

 

DIVARI

 

Divarin tulokset näet täältä.

 

Wilmert 21 PTS 

Wilmert onnistui nappaamaan maanantain ja tiistain peleistä 9 pistettä ja saa hieman eroa divarin kakkospaikalla viihtyvään Aarnikotkiin. Maanantaina Wilmert pelasi Unohdettuja ja Aarnikotkia vastaan. Ensimmäinen peli Unohdettuja vastaan oli täysin Wilmertin hallintaan ja joukkue ottikin 1-7 voiton, Esa Purasen ja Antti Pöyryn tehdessä hattutemput. Toinen ottelu Aarnikotkia vastaan oli huomattavasti tasaisempi. Wilmert onnistuu kuitenkin myös tästä pelistä ottamaan itselleen voiton tuloksella 3-0. Tiistaina sama kaava jatkuu ja Gather kaatuu tuloksella 3-0.

 

FC Aarnikotkat 16 PTS 

Aarnikotkien maanantain ja tiistain pelit sisälsivät voiton, tasapelin ja tappion. Ensimmäinen peli Wilmertiä vastaan alkoi hyvin tasaisena. Ottelua ehdittiinkin pelaamaan hyvä tovi, kunnes pallo viedään pilkulle ja Wilmert pääsee karkaamaan 1-0 johtoon. Tämän jälkeen Aarnikotkille tulee pieni kommunikaatio virhe, josta Wilmert sakottaa heti. Aarnikotkat eivät saa enää peliänsä kunnolla toimimaan ja ottelusta 3-0 tappio. Toinen peli Unohdettuja vastaan onkin Aarnikotkien pallonhallintaa. Juhani Valkonen onnistuu tekemään hattutempun ja ottelusta 5-1 voitto Aarnikotkille. Tiistaina Aarnikotkat saivat vastaansa KB:n, jota vastaan joukkue pelaa tasapelin lukemin 0-0.

 

AC KB 14 PTS

KB:n pelit jatkuivat hyvin tasaiseen malliin. Maanantaina KB kohtasi Jäntexin ja Gatherin. Ensimmäisessä pelissä Jäntexiä vastaan molemmat joukkueet puolustavat hyvin oman kenttäpuolikkaan. KB:n maalivahti Eero-Pekka Ilmanen taipuu moneen todella hyvään torjuntaan ja pelistä pisteet jakoon tuloksella 0-0. Toisessa ottelussa Gatheria vastaan KB onnistuu löytämään Gatherin puolustuksessa aukkoja ja nappaa pelistä pisteet 1-4 voitolla. Tiistaina vastassa oli Aarnikotkat ja jälleen erittäin tasainen peli. Myös tästä pelistä pisteet jakoon tuloksella 0-0.

 

FC Gather 8 PTS

Gatherin maanantai oli hieman vaisua pelaamista. KB:ta vastaan Gather ei saanut pelaamista ihan omalle tasolleen ja KB nappasi pisteet itselleen tuloksella 4-1. Toinen peli Jäntexiä vastaan onnistui jo vähän paremmin ja Gather voittaa pelin 3-1. Tiistaina Gather kohtasi kärkipaikalla viihtyvän Wilmertin. Gatherin maalivahti Harto Huikko onnistui tekemään paljon hyviä torjuntoja pelissä, mutta pallo pääsi kuitenkin livahtamaan kolmesti maaliin Gatherin puolustukselta, joten pelistä 3-0 tappio.

 

Lakeside Hoppers 7 PTS

Hoppersilla oli huilivuoro maanantaina, joten tiistain peleihin Probbaa vastaan löytyi useampi reipas pelaaja. Hoppers jatkoi tiistaina omaa tasaisen vahvaa pelaamistaan Probbaa vastaan. Peli oli hyvin tasainen ja Probba tarjosi kovan vastuksen Hoppersille, mutta Hoppers onnistui Mikko Toivasen maalilla ottamaan itselleen 3-4 voiton Probasta.

 

FC Probba 7 PTS

Myös Probba oli huilissa maanantaina, joten tiistain peliin Hoppersia vastaan löytyi myös Probalta tuoretta jalkaa. Peli oli tasainen ja molemmat joukkueet johtivat vuorotellen peliä. Pelin ollessa 2-3, Proban Joel Hellsten tasoitti pelin lukemiin 3-3 ottelun 34. peliminuutilla. Hetken näytti jo siltä, että ottelun pisteet jaetaan, mutta Proban epäonneksi Hoppers tekee voittomaalin viimeisellä peliminuutilla.

 

Unohdetut Lupaukset 6 PTS

Unohdettuja ei päästetty maanantaina helpolla, sillä vastassa oli divarin kaksi kovaa kärkijoukkuetta Wilmert ja Aarnikotkat. Unohdetuilla takkusi illan peleissä puolustus, mikä avasi vastustajille maalipaikkoja. Maanantain saldola kaksi tappiota, ensin Wilmertille 1-7 ja tämän jälkeen Aarnikotkille 5-1. Tiistaihin Unohdetut lähtivät uudella asenteella ja taisteli itselleen 0-1 voiton Jäntexistä Alexi Hurrin maalilla.

 

FC Jäntex 1 PTS

Jäntexin maanantai-illan ensimmäinen peli KB:ta vastaan oli todella tasainen taistelu. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin omalla kenttäpuolikkaalla ja maalipaikkoja oli puolin ja toisin, mutta tulosta ei tullut. Pelin päättyessä tulokseen 0-0, sain Jäntex vihdoin pistetilinsä auki divarissa! Myös toinen peli Gatheria vastaan oli Jäntexiltä hyvää pelaamista, mutta tällä kertaa se ei riittänyt viemään voittoa Gatherista. Tiistain peli Unohdettuja vastaan jatkui samalla tasaisella kaavalla ja joukkue taisteli pisteistä loppuun asti. Unohdetut kuitenkin onnistuivat ohittamaan Jäntexin puolustuksen kerran ja Jäntex jäi ilman pisteitä. Jäntex oli kesätauon aikana tehnyt maalivahti hankinnan ja Jäntexin maalivahdiksi tullut Sami Stolt osoitti heti varmoja otteita. Joukkeu tulee varmasti olemaan vielä haastava vastus muille.