RAUTALIIGAN KESÄTAUKO OHITSE
Tiistai, 31 Heinäkuu 2018 11:21

RL probba

 

Eilen oli aika päättää MAHL:n kesätauko ja jatkaa Rautaliigan pelejä. Joukkueet pääsivätkin testailemaan tauon jälkeistä kuntoaan hyvin helteisessä säässä Hänskissä. Divarissa Wilmert nappasi itselleen kärkipaikan, Aarnikotkien ollessa heti toisena tasapisteissä Wilmertin kanssa. Liigan puolella kärjessä jatkaa Lost Cause.

DIVARI 

Divarin tulokset näet täältä. 

 

Wilmert 12 PTS

Wilmertin paluu kesätauolta sujui varsin mallikkaasti, kun joukkue onnistui nappaamaan täydet kuusi pinnaa kierrokselta. Wilmert kohtasi illan pelissä KB:n ja Probban. Ensin Wilmert nappasi Probasta selkeän 0-7 voiton ja heti perään seuraavassa ottelussa voitti KB:n 7-2.

 

 

FC Aarnikotkat 12 PTS

Myös Aarnikotkat pelasivat mallikkaasti kesätauon jälkeen ja onnistuivat Wilmertin tapaan nappaamaan kuusi pinnaa illan peleistä.  Aarnikotkia vastassa olivat Gather ja Hoppers, jotka kotkat onnistuivat voittamaan 4-0 ja 1-2. Ensi maanantaina Aarnikotkat kohtaavat eilen Divarin kärkeen nousseen Wilmertin.

 

AC KB 9 PTS

KB kohtasi illan peleissään Proban ja Wilmertin. Ensimmäinen peli Probbaa vastaan oli tasaista ja päättyi KB:n 1-0 voittoon. Toisessa pelissä Wilmerttiä vastaan KB siirtyi jo heti ottelun alussa johtoon, mutta Wilmert kuittasi tilanteen nopeasti. Ottelu päättyikin KB:n 7-2 häviöön.

 

FC Probba 7 PTS

Probba sai illan peleissä vastaansa KB:n ja Wilmertin. Heti ensimmäisessä pelissä KB vastaan Proban maalivahti loukkaantuu ja joutuu jättämään pelin kesken. Lainamaalivahti löytyy nopeasti ja peli saa jatkua. Probba saakin pienen hämmennyksen jälkeen hyvin pelinsä kasaan ja luo paljon hyviä hyökkäyksiä, jotka kuitenkin päättyvät KB:n puolustukseen, eikä maaleja synny. Pelistä 1-0 tappio Proballe. Toisessa pelissä Wilmertiä vastaan Probba ei saa puolustusta toimimaan ja myös tästä pelistä Probba jää ilman pisteitä.

 

FC Gather 5 PTS

Gatherin kesätauolta paluu alkoi tasurilla ja tappiolla. Ensimmäinen peli Hoppersia vastaan oli hyvin tasainen ja Gather saikin mahdollisuuden mennä pelissä johtoon, kun pallo vietiin pilkulle. Rankkari kuitenkin epäonnistui ja peli sai jatkua loppuun asti maalittomana ja pelistä pisteet jakoon. Toinen peli Aarnikotkia vastaan oli vihreiden pallonhallintaan ja Gather joutui tästä pelistä lähtemään kotiin ilman pisteitä.

 

Lakeside Hoppers 4 PTS

Hoppersin ilta meni samalla kaavalla kuin Gatherin eli illan peleistä vain yksi piste. Ensimmäinen peli Gatheria vastaan päättyi tasapeliin. Toisessa pelissä Hoppers kohtasi Aarnikotkat ja peli olikin pitkään tasaista. Toisella puoliajalla Hoppers onnistui siirtymään johtoon, mutta Aarnikotkat onnistuvat menemään vielä lopussa Hoppersin ohi ja Hoppers jää ilman pisteitä.

 

Unohdetut Lupaukset 3 PTS

Huilissa

 

FC Jäntex 0 PTS

Huilissa

 

 

LIIGA

Liigan tulokset näet  täältä.

 

Lost Cause 15 PTS

Lost Cause sai illan peleihin vastustajakseen Hazardin ja Lähemäen. Molemmat pelit sujuivat Lost Causelta mallikkaasti ja varmat kuusi pistettä otteluista Lost Causelle.

 

 

Canarian Pallo 11 PTS 

Canarian ilta sisälti neljä pistettä. Ensimmäinen peli RedHorsea vastaan päättyi tasalukemiin 1-1 ja pisteet pelistä jakoon. Toisessa pelissä Taloasemaa vastaan Canaria onnistui ottamaan itselleen jo 3-0 johdon, mutta Taloasema sai vielä lopussa kavennettua peliä 3-2. Canaria onnistui säilyttämään 3-2 lukemat loppuun asti ja kolme pistettä Canarialle.

 

Taloasema 6 PTS

Taloasema oli keskittynyt kesätauon aikana tekemään pelaajahankintoja. Ensimmäisen pelin Canariaa vastaan Taloasema joutui kuitenkin aloittamaan vajaalla kentällisellä pelaajia. Taloasema jaksoi hyvin taistella pelin loppuun asti ilman vaihtopelaajia, eikä tasatulos ollut kaukana. Ottelu päättyi kuitenkin Canarian voittoon 3-2. Toisessa ottelussa Taloasema kohtasi RedHorsen, joista Taloasema otti varman 4-1 voiton.

 

FC Hazard 6 PTS

Hazardia vastassa illan peleissä olivat Lost Cause ja Lähemäki. Molemmissa peleissä Hazard pysyi hyvin mukana ja sai aikaan hyviä hyökkäyksiä, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Molemmista peleistä tappio ja kotiin ilman pisteitä.

 

FC RedHorse 4 PTS

Kesätauon jälkeiset pelit eivät jatkuneet RedHorsen kohdalla parhaalla mahdollisella tavalla, sillä kierrokselta tarttui mukaan vain yksi piste. Ensimmäinen peli Canariaa vastaan oli tiukka ja lopputuloksen ollessa tasan pisteet jakoon. Toinen peli Taloasemaa vastaan ei sujunut yhtään paremmin ja pelistä pisteet Taloasemalle.

 

 

Lähemäki Bar 4 PTS

Lähemäki onnistui maanantain peleistä ottamaan itselleen kolme pistettä. Lähemäki kohtasi ekassa pelissä Hazardin ja ottelu alkoi hyvin tasaisena. Lähemäki onnistuikin karkaamaan kahden maalin johtoon. Hazard onnistui kaventamaan peliä 1-2, mutta ei tasoittamaan peliä, joten Lähemäelle pisteet. Toinen peli Lost Causea vastaan päättyi Lähemäen tappioon.

 

Pöyryn Pantterit 3 PTS

Huilissa

 

FC Puujalat 3 PTS

Huilissa