FC PROBBA DIVARIN JA LOST CAUSE LIIGAN KÄRJESSÄ TAUOLLE
Keskiviikko, 27 Kesäkuu 2018 12:18

RL probba

Ensimmäinen ja toinen kierros MAHL:n Rautaliigan Divari ja Liiga pelejä takana. Divarissa ensimmäisellä kierroksella KB ja Aarnikotkat aloittivat voitoilla, toisella kierroksella puolestaan Proballa ja Wilmertillä vahvaa pelaamista. Liigassa ensimmäinen kierros oli hyvin tasainen ja toisella kierroksella Lost Cause pääsi muilta pienelle karkumatkalle. Nyt pelit jäävät pienelle kesälomatauolle ja jatkuvat jälleen maanantaina 30.7. Hänskissä.

DIVARI

Divarin tulokset näet täältä.

FC Probba 7 PTS

Probballa Divari pelit lähtivät käyntiin mallikkaasti, kun joukkue onnistui ottamaan vihdoin ensimmäisen voittonsa. Probba ei onnistunut tasomittauspeleissä voittamaan yhtäkään peliä, joten ensimmäistä voittoa oltiin jo odoteltu tovi. Ensimmäisellä kierroksella Probba pelasi Jäntexiä ja Aarnikotkia vastaan. Jäntexiä vastaan Probba pelasi tasaisen pelin ja voitti ottelun maalilla. Toinen ottelu Aarnikotkia vastaan oli myös lupaava, mutta tässä pelissä Probba ei onnistunut maalinteossa ja ottelusta 0-1 voitto Aarnikotkille.

Toisella kierroksella Probba kohtasi Gatherin ja Unohdetut lupaukset. Probba onnistuu parantamaan peliä koko ajan, ja Gatheria vastaan Probba pelasi tasapelin. Unohdettuja vastaan Probba onnistui taistelemaan itselleen voiton pelistä. Kierrokselta neljä pistettä Proballe ja kärkipaikka Divarissa.

Wilmert 6 PTS

Wilmert huilasi ekan kierroksen ja aloitti pelinsä vasta tiistaina. Wilmert sai vastaansa Hoppersin ja Jäntexin.  Ensimmäinen peli Hoppersia vastaan päättyi Wilmerin 2-0 voittoon. Toinen peli Jäntexiä vastaan oli Wilmertin pallonhallintaa ja maalijuhlaa. Ottelusta 1-7 voitto Wilmertille.  Wilmertin Divari pelit lähtivät sujuvasti käyntiin ja tästä on hyvä jatkaa tauon jälkeen.

FC Aarnikotkat 6 PTS

Aarnikotkat avasivat Divari pelinsä kahdella voitolla. Ensimmäisessa pelissä Aarnikotkat sai vastaansa Jäntexin, ja peli oli täysin Aarnikotkien hallinassa. Pallo pyöri hyvin joukkueella ja maalipaikkoja riitti. Ottelusta 5-1 voitto ja kolme pistettä. Toinen peli Probbaa vastaan oli huomattavasti tiukempi ja ottelussa nähtiin vain yksi maali Aarnikotkien Juhani Valkosen toimesta. Myös tästä pelistä kolme pistettä kotkille.

Aarnikotkat huilissa tokalla kierroksella.

AC KB 6 PTS

Myös KB avasi pelinsä kahdella voitolla. KB kohtasi ensimmäisessä pelissä Unohdetut Lupaukset. Peli oli hyvin tiukkaa vääntöä ja ottelu ratkesi vasta 24 peliminuutilla KB:n Olli Ensolan tehdessä ratkaisumaalin. Toisessa pelissä vastassa oli Hoppers. Peli lähti KB:ltä paremmin käyntiin ja joukkue siirtyi johtoon jo heti ottelun alussa. Hoppers onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin. KB:llä paikkoja riitti ja maalinteossa onnistuttiin vielä kahdesti. Myös tästä ottelusta kolme pistettä.

KB huilivuorossa tokalla kierroksella.

FC Gather 4 PTS

Myös Gather huilasi ekan kierroksen ja aloitti Divari pelit vasta tiistaina. Gatheria vastassa oli Probba ja Unohdetut Lupaukset. Heti ensimmäinen peli Probbaa vastaan oli varsin tasaista ja Probba ehti johtamaan peliä pitkään 1-0, kunnes Gather onnistui tasoittamaan pelin ja taistelemaan itselleen pisteen ottelusta. Unohdettuja vastaan Gatherin peli alkoi sujumaan huomattavasti paremmin ja maalipaikkoja riitti. Neljällä maalilla voitto ottelusta ja kolme pistettä Gatherille.

Lakeside Hoppers 3 PTS

Hoppersin Divari pelit eivät lähteneet ihan odotetusti käyntiin. Joukkue ei päässyt pelaamisessa samalle tasolle kuin tasonmittaus sarjassa. Ensimmäisellä kierroksella KB ja Unohetut lupaukset tarjosivat Hoppersille kovan vastuksen ja tiukkoja pelejä. Hoppers joutuikin tyytymään ensimmäiseltä kierrokselta kahteen tappioon.

Toisella kierroksella Hoppers sai vastaansa Wilmertin ja Jäntexin. Ensimmäinen peli Wilmerttiä vastaan jatkui samalla tavalla kuin maanantain pelit, eikä Hoppers vielä tästäkään pelistä onnistunut pelaamaan itselleen voittoa. Toinen ottelu Jäntexiä vastaan oli hieman helpompi ja Hoppers pääsi vihdoin maalinteossa vauhtiin. Hoppers paukutteli pelissä seitsemän maalia ja sai vihdoin Divarissa pistetilinsä auki.

Unohdetut Lupaukset 3 PTS

Unohdetut Lupaukset onnistuivat nappaamaan itselleen kolme pistettä ensimmäisen kierroksen peleistä. Ekassa, hyvin tasaisessa pelissä vastassa oli KB ja peli päättyikin vain maalilla KB:n voittoon. Toisessa pelissä Unohdetut kohtasivat Hoppersin, joista Unohdetut onnistui taistelemaan voiton.

Tiistaina Unohdetut kohtasivat Gatherin ja Proban. Ensimmäinen peli Gatheria vastaan pienellä kokoonpanolla ei oikein sujunut, ja ottelusta tappio Unohdetuille. Toiseen peliin Probbaa vastaan Unohdetut saivat hankittua muutaman vaihtomiehen ja uutta energiaa. Maalilla pelannut Hanna Kokko teki upeita torjuntoja ja onnistui pitämään joukkueen mukana pelissä ja ottelu päättyikin vain niukasti maalin tappioon. Unohdetut jäivät siis toiselta kierrokselta ilman pisteitä.

FC Jäntex 0 PTS

Jäntexin osalta myös divari käynnistyi heikosti. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Aarnikotkat, jotka pääsivät pyörittämään hyvin peliä, eikä Jäntexillä ollut tyytyminen kun tappioon. Toinen peli Probbaa vastaan sujui jo paremmin. Probba pääsi hetkeksi karkaamaan 0-1 johtoon, mutta Jäntex onnistui tasoittamaan pelin 1-1. Ottelun viimeisillä minuuteilla Probba tekee kuitenkin ottelun voittomaalin ja vie pisteet Jäntexiltä.

Toinen kierros ei myöskään sujunut Jäntexiltä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Jäntex pelasi illan ottelunsa Wilmerttiä ja Hoppersia vastaan. Jäntex oli peleissä liikkeellä pienellä kokoonpanolla ja kaksi putkeen pelattua peliä oli liikaa. Jäntexillä oli molemmissa peleissä muutamia hyviä paikkoja, mutta kaverin tehdessä rutkasti enemmän maaleja, joutui Jäntex tyytymään kahteen tappioon.

LIIGA

Liigan tulokset näet  täältä.

Lost Cause 9 PTS

Lost Cause sai ensimmäisessä pelissä vastaansa tasonmittaus otteluissa A lohkossa pelanneen FC Puujalat. Heti ensimmäisellä peliminuutilla Lost Cause siirtyi Timo Sariolan maalilla 1-0 johtoon, mutta Puujalat onnistui tasoittamaan pelin jo viidennellä peliminuutilla. Puujalkojen tehdessä ottelun voittomaalin jo 14 peliminuutilla, ottelu päättyi Lost Causen tappioon. Toisessa pelissä vastassa oli RedHorse. Ottelu sujui paremmin Lost Causelta ja Liigan pistetiliauki kolmella pisteellä.

Toisella kierroksella Lost Cause nappasi itselleen kuusi pistettä kahdella voitolla. Ensimmäinen ottelu maanantaina levännyttä Taloasemaa vastaan oli erittäin tasainen ja molemmilla joukkueilla riitti paikkoja. Pelin viimeisillä minuuteilla Lost Cause onnistui kuitenkin maalinteossa ja pelistä 0-1 voitto Lost Causelle. Toinen peli Panttereita vastaan oli myös tasainen ja pelissä riitti paikkoja molemmilla joukkueilla. Lost Causen maalivahti Saku Romppainen teki huikeaa työtä maalilla ja Lostille pelistä 3-1 voitto.

Canarian Pallo 7 PTS

Canarian liiga pelit ei lähtenyt käyntiin ihan odotetulla tavalla. Joukkue oli tasonmittaus peleissä tottunut hallitsemaan palloa koko ajan, mutta liigan avauskierroksella tähän tuli muutos. Pantterit ja Lähemäki tarjosi Canarialle hyvää vastusta peleissä, eikä kumpikaan peli ollut helppo. Panttereita vastaan Canaria onnistui ottamaan voiton, mutta Lähemäen kanssa taistelu päättyi tasan.

Toisella kierroksella Canarian pelaaminen ei juurikaan parantunut. Ensimmäinen peli Puujalkoja vastaan oli tasaista, ja peli päättyi Canarian voittoon 3-1. Toinen peli Hazardia vastaan oli vielä tasaisempaa ja ottelun ratkaisu maali nähtiin vasta 33. peliminuutilla Hazardin onnistuessa maalinteossa. Toiselta kierrokselta Canarialle vain kolme pistettä.

FC Hazard 6 PTS

FC Hazard huilasi ensimmäisen kierroksen ja aloitti omat Liiga pelinsä tiistaina. Hazard sai vastaansa Puujalat ja Canarian. Ensimmäinen peli Puujalkoja vastaan oli Hazardilta mallikasta pelaamista ja joukkue nappasi itselleen varmat kolme pistettä ottelusta. Toinen peli Canariaa vastaan oli huomattavasti tiukempi. Hazard onnistui kuitenkin ottelun viimeisillä peliminuuteilla ratkaisemaan pelin Juuso Neuvosen maalilla ja otti myös tästä pelistä kolme pistettä. Hazard sai liiga pelit käyntiin kuudella pisteellä.

Taloasema 3 PTS

Taloasemalla huilivuoro ekalla kierroksella, joten myös Taloasemalla Liiga pelit starttasivat vasta tiistaina. Vastassa Taloasemalla oli Lost Cause ja Pantterit. Lost Causea vastaan joukkue pelasi hyvin, mutta joutui tyytymään ottelusta maalin tappioon. Toinen peli Panttereita vastaan meni paremmin ja joukkue sai pyörittää peliä rauhassa. Maalinteko paikkoja riitti molemmissa päissä, mutta tästä pelistä Taloasema onnistui ottamaan voiton maalilla. Kolme pistettä Taloasemalle tältä kierrokselta ja pelit jatkuvat tauon jälkeen.

FC RedHorse 3 PTS

RedHorsen pelit liigassa alkoivat maanantaina voitolla ja tappiolla. Ensimmäisesta pelistä Puujalkoja vastaan RedHorse onnistui taistelemaan itselleen kolme pistettä. Toisessa pelissä Lost Causea vastaan RedHorse ei päässyt hyvistä yrityksistä huolimatta maaleja tekemään ja ottelusta pisteet Lost Causelle.

RedHorse huilivuorossa toisella kierroksella.

Pöyryn Pantterit 3 PTS

Pantterit aloittivat Liiga pelinsä Lähemäkeä ja Canariaa vastaan. Lähemäkeä vastaan Panttereiden peli alkoi mallikkaasti Panttereiden karatessa jo alussa kahden maalin johtoon. Ottelun toisella puoliajalla Lähemäelle tarjoiltiin mahdollisuutta kaventaa ottelua, Panttereiden ottaessa punaisen kortin omassa päädyssä rankkari alueen sisällä ja pallo pilkulle. Mika Paajasen torjuessa rankkarin, Pantterit onnistuu taistelemaan ottelusta voiton ja kolme pistettä. Toinen ottelu Canariaa vastaan alkoi tasaisena ja Pantterit pääsivätkin jo ottelussa 2-1 johtoon, kunnes Panttereille tuli synkkä 5 minuuttinen ja Canaria ensin tasoitti ja heti perään teki voittomaalin.

Toiselle kierrokselle Pantterit olivat lähteneet pienellä kokoonpanolla. Vastassa oli Lost Cause ja Taloasema. Lost Causea vastaan Panttereiden peli ei lähtenyt sujumaan ja pelistä tappio. Taloasemaa vastaan Pantterit pääsivät jo paremmin peliin mukaan, mutta sekään ei vielä riittänyt. Panttereille myös tästä pelistä häviö ja toiselta kierrokselta ei pisteitä.

FC Puujalat 3 PTS

Puujalkojen pelit alkoivat tappiolla ja voitolla. Ensimmäinen peli RedHorsea vastaan oli hyvin tiukka ja tasainen. Peli oli pitkälle ottelun toista puoliaikaa asti tasan 1-1, mutta viimeisillä minuuteilla Puujaloille sattui pikku kömmähdys, ja RedHorse tekee voittomaalin. Toinen peli Lost Causea vastaan alkoi samalla kaavalla kuin RedHorsen peli ja ottelu alkaa tasaisena. Heti pelin ekoilla minuuteilla lukemat on jo 1-1 ja ottelun 14 peliminuutilla Puujalkojen Iivo Hokkanen ratkaisee pelin. Ottelusta kolme pistettä Puujaloille.

Puujalat sai toisella kierroksella vastaansa Hazardin ja Canarian. Hazardia vastaan Puujalat eivät saaneet peliään kunnolla sujumaan ja joutuivat tyytymään 1-5 tappioon. Toinen peli Canariaa vastaan sujui Puujaloilta hetkittäin paremmin, mutta joutuivat tästäkin pelistä lähtemään kotiin ilman pisteitä.

Lähemäki Bar 1 PTS

Lähemäki Bar kohtasi ekassa pelissä Pöyryn Pantterit. Peli oli vauhdikas ja molemmilla joukkueilla paikkoja riitti. Pantterit onnistuivat jo ekalla puoliajalla karkaamaan kahden maalin johtoon, eikä toisella puoliajalla Lähemäki onnistunut edes pilkulta kaventamaan peliä, joten ottelusta pisteet Panttereille. Toinen peli Canariaa vastaan oli enimmäkseen Lähemäen pallonhallintaa. Molempien joukkueiden onnistuessa kahdesti maalinteossa, pelistä piste molemmille.