AUTO-KILLALLE MESTARUUS SÄBÄMANAGER SARJASTA!
Torstai, 14 Kesäkuu 2018 08:08

sabamanager2018

 

Salibandyn manager sarja on saatu päätökseen ja mestaruuden itselleen taisteli Auto-Kilta. Heti illan ensimmäisessä pelissä ratkottiin mestaruus Auto-Killan ja Bar Domin välillä. Muut joukkueet taistelivat loppuillan vielä muista sarjan sijoista. SäbäManager sarja on nyt saatu päätökseen ja jälleen ensi kesänä pelataan Salibandyn Manager sarja uusilla kokoonpanoilla.

Kiitos kaikille pelaajille, toimitsijoille, tuomareille ja kannustusjoukoille mahtavasta sarjasta! Säbän osalta jäädään nyt hetkeksi kesätauolle ja syksyllä jatketaan pelejä useammassa sarjassa!

 

KIERROS 4


 

1 13.06.2018 18:00 h    AUTO-KILTA    BAR DOM   4 - 3
1 13.06.2018 18:40 h    MOTONET    AUTO-KILTA   7 - 3
1 13.06.2018 19:20 h    BAR DOM    URHO - Mikkelin saunalautta   4 - 1
1 13.06.2018 20:00 h    LÄHITAPIOLA Savo-Karjala   -   MOTONET   4 - 8
1 13.06.2018 20:40 h    URHO - Mikkelin saunalautta    LÄHITAPIOLA Savo-Karjala   8 - 3

 

autokilta110

AUTO-KILTA 12PTS

Heti illan ensimmäisessä pelissä ratkottiin sarjan mestaruus kun Auto-Kilta sai vastaansa Bar Domin, jolla oli myös saumat mestaruuteen. Tommi Häyrisen manageroimalle Auto-Killalle riitti yksikin piste keskiviikon peleistä varmistamaan mestaruus ja Bar Dom tarvitsi kaksi voittoa. Sanomattakin selvää, että Auto-Killan ja Domin välinen peli oli tiukkaa taistelua, sillä molemmat halusivat pisteet pelistä. Muutaman kerran näytti jo siltä, että pelistä pisteet lähtee Domille, Auto-Killan hieman hyytyessä. Ottelun kahdella viimeisellä minuutilla nähtiin kuitenkin ratkaisuja kun Bar Dom otti maalivahdin pois ja haki tasatilanteesta voittomaalia kuudella kenttäpelaajalla. Auto-Killan nopea vastahyökkäys sai Bar Domin pakan sekasin ja Dom erehtyi ottamaan seitsemännen kenttäpelaajan kentälle, seurauksena jäähy liian monesta pelaajasta kentällä. Auto-Killan maalitykki Eetu Kurri teki jälleen varmaa työtä ylivoimalla ja pelistä voitto, sekä sarjasta mestaruus Auto-Killalle.

Heti perään Auto-Kilta kohtasi Motonetin ja jo mestaruuden varmistanut Auto-Kilta päättikin panna pelipaikat uusiksi tähän peliin. Säätäminen kostaantui Auto-Killalle ja jo ensimmäisen erän jälkeen Motonet johti peliä 3-0. Toiseen erään tilannetta yritettiin korjailla palauttamalla pelaajat oikeille pelipaikoilleen, mutta Motonetin karkumatka oli jo liian suuri ja Auto-Killalle sarjan ensimmäinen tappio.

 

motonet110

MOTONET 8PTS

Pasi Pippurin manageroimalle Motonetille ilta oli onnistunut ja joukkue onnistui pelaamaan itsensä sarjan hänniltä sarjan toiselle sijalle. Motonetin ensimmäinen ottelu Auto-Kiltaa vastaan sujui erinomaisesti, Motonetin hyödyntäessä Auto-Killan pelipaikka sekoilun. Motonet karkasi jo ensimmäisessä erässä kolmen maaliin johtoon ja toisen erän ollessa tiukempi riitti ensimmäisessä erässä otettu etumatka varmistamaan voiton ottelusta.

Toinen peli LähiTapiolaa vastaan sujui myös leikitellen. LähiTapiolan puolustuksen ollessa unessa, sai Motonet rauhassa pyörittää vauhdikasta Häkkinen - Lamberg - Paajanen hyökkäyskolmikkoaan, mikä jälleen tuotti tulosta. Ottelusta pisteet Motonetille ja 8 pisteellä sarjassa 2. sija.

 

Bardom110

BAR DOM 8PTS

Bar Dom kohtasi ensimmäisessä pelissä Auto-Killan ja manager Roni Koskelin oli tsempannut joukkueen hyvin peliin taistelemaan pisteistä. Peli oli todella tiukkaa ja Bar Dom oli monta kertaa Auto-Killan niskan päällä. Kun peliä oli pelattu 28 minuuttia ja ottelun ollessa 3-3, Dom yritti voittomaalia ylivoimalla, ottamalla maalivahdin pois. Auto-Killan päästessä vastahyökkäykseen, Dom tekee kuitenkin virheen vaihdossa ja ottaa liian monta pelaajaa kentälle. Ylivoimalla Auto-Kilta pääsee tekemään voittomaalin ja nappaa pisteet itselleen ottelusta.

Toinen ottelu Urhoa vastaa sujui Domilta paremmin. Dom pääsi pyörittämään peliä ja ottelusta selkeä 4-1 voitto Domille. Manager sarjassa Bar Dom sijoittuu sijalle kolme.

 

urho110

URHO - Mikkelin saunalautta 7PTS

Harto Huikon manageroima Urho sai illan peleissään vastaansa Domin ja LähiTapiolan. Ensimmäinen peli Domia vastaan ei oikein sujunut Urholta. Urho sai aikaseksi paljon vetoja Domin maalille, mutta maaliin asti ei päätynyt kuin yksi. Ottelusta ei siis pisteitä Urholle.

Toinen peli LähiTapiolaa vastaan sujuikin mallikkaammin. Jälleen kerran Urho sai paljon vetoja maalille ja tällä kertaa ne lalkoivat löytää tiensä maaliin. Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta tasaista pelaamista, mutta toisessa erässä Urho laittoi astetta paremman vaihteen päälle ja nappasi itselleen pisteet pelistä 8-3 voitolla.

tapiola110

LÄHITAPIOLA Savo-Karjala 5PTS

LähiTapiola ei päässyt lähtemään sajan viimeisiin otteluihinsa parhaista mahdollisista lähtökohdista. Moni joukkueen pelaaja oli estynyt tulemasta illan peleihin ja manageri Eetu Sviili joutui tekemään viime hetken pelaaja ostoksia katsomon puolelta, jotta joukkue sai edes täyden kentällisen pelaajia ja muutaman vaihtopelaajan. Molemmat illan ottelut olikin LähiTapiolalta hieman hakemista täysin uudella kokoonpanolla, eikä hyökkäyspäädyssä tehdyt onnistumiset riittänyt paikkaamaan puolustuspäädyn virheitä. Molemmista otteluista Motonettia ja Urhoa vastaan tappiot ja LähiTapiola jää ilman pisteitä sarjan viimeisissä peleissä.