DIVARI JA LIIGA PAIKAT ALKAVAT HAHMOTTUA
Tiistai, 12 Kesäkuu 2018 09:45

rautaliiga ul

 

Jalkapallon tasonmittaus ottelut jatkuivat jälleen maanantaina. Kaikilla joukkueilla on nyt takana kuusi ottelua ja pikku hiljaa alkaa olla selvillä, mitkä joukkueet ovat matkalla liigaan ja ketkä jäävät taistelemaan divarin mestaruudesta. B lohkossa Liiga ja Divari paikat on selvinnyt, A lohkossa RedHorse ja Pantterit ovat varmistaneet paikkansa Liigassa. Ensi maanantaina kaikki joukkueet pelaavat vielä seitsemännen eli viimeisen tasonmittaus ottelunsa, jonka jälkeen kaikki Liigaan ja Divariin menijät on selvillä.

 

Raportti

4 11.06.2018 18:00 h FC Gather -  FC Probba 4 - 3
4 11.06.2018 18:00 h Lost Cause   -  Lähemäki Bar 1 - 1
4 11.06.2018 18:40 h  FC Probba -  FC Aarnikotkat 3 - 5
4 11.06.2018 18:40 h Lost Cause  -  Unohdetut Lupaukset 5 - 3
4 11.06.2018 19:20 h FC Gather -  FC Aarnikotkat 2 - 1
4 11.06.2018 19:20 h Unohdetut Lupaukset -  Lähemäki Bar 1 - 7
4 11.06.2018 20:00 h Taloasema  -  Pöyyn Pantterit 3 - 5
4 11.06.2018 20:00 h Wilmert  -  AC KB 2 - 2
4 11.06.2018 20:40 h Pöyryn Pantterit -  Lakeside Hoppers 7 - 2
4 11.06.2018 20:40 h AC KB  -  FC Jäntex 3 - 0
4 11.06.2018 21:20 h Lakeside Hoppers  -  Taloasema 1 - 5
4 11.06.2018 21:20 h FC Jäntex -  Wilmert 0 - 0

 

A-lohko 

 

FC RedHorse 14 PTS

FC Redhorse huilasi tämän kierroksen, mutta on jo aiemmin varmistanut paikkansa Liigassa.

 

Pöyryn Pantterit 13 PTS

Pöyryn Pantterit pelasivat illan ottelunsa Taloasemaa ja Lakeside Hoppersia vastaan. Voittamalla molemmat pelinsä Pantterit varmistivat oman paikkansa Liigassa. Ensi maanantaina Pantterit pelaavat vielä viimeisen tasonmittaus ottelunsa Probbaa vastaan.

 

Fc Puujalat 11 PTS

FC Puujalat olivat myös huilissa tällä kierroksella. Ensi maanantaina viimeisessä pelissä Puujalat kohtaavat lohkon kärjen RedHorsen. Puujaloilla vielä Liiga/Divari paikka ratkeaa maanantaina.

 

FC Gather 9 PTS

FC Gather otti eiliseltä täydet 6 pistettä voittamalla Proban ja Aarnikotkat tasaisissa peleissä maalilla. Myös Gatherin kohdalla Liiga/Divari paikka selviää vasta maanantain peleissä, kun vastaa astuu Lakeside Hoppers.

 

Taloasema 8 PTS

Taloasema palasi huilitauon jälkeen takaisin kentälle ja sai vastaansa Pöyryn Pantterit ja Lakeside Hoppersin. Taloasema oli liikkeellä pienellä rosterilla ja ensimmäinen peli päättyikin Panttereita vastaan tappioon. Toinen peli Hoppersia vastaan sujui paremmin ja ottelusta voitto. Myöskin Taloaseman kohdalla Liiga/Divari paikka selviää vasta maanantaina.

 

FC Aarnikotkat 8 PTS

Myös Aarnikotkat huilasivat viime viikon ja maanantain peleihin lähdettiin reippaalla jalalla. Vastassa olivat Probba ja Gather. Ensimmäinen peli Probbaa vastaa suijui hienosti ja pelistä kolme pinnaa Aarnikotkille. Toinen peli Gatheria vastaan oli tasaisempaa taistelua ja Gather oli vain maalin verran parempi. Aarnikotkien Liiga/Divari paikka selviää maanantaina. Viimeisenä vastustaja tasonmittauksessa Aarnikotkilla on taloasema.

 

Lakeside Hoppers 3 PTS

Hoppers sai illan peleissä vastaansa Pantterit ja Taloaseman. Molemmat pelit päättyivät Hoppersin kohdalla tappioon. Hoppers on varmistanut oman paikkansa Divarissa ja pelaa vielä ensi maanantaina viimeisen tasonmittausottelun Gatheria vastaan.

 

FC Probba 1 PTS

Proban tälle kaudelle uudistunut joukkue alkaa pikku hiljaa löytää omaa pelaamistaan. Illan ensimmäinen peli Gatheria vastaan oli Probalta hyvää pelaamista ja peli oli tasainen, pelin päättyessä kuitenkin maalilla Gatherin voittoon, jäi Probba ilman pisteitä. Toinen peli Aarnikotkia vastaan päättyi myös tappioon, eikä tästäkään pisteitä. Probba jatkaa matkaansa Divariin, mutta ennen sitä pelaavat he vielä maanantaina viimeisen tasonmittaus pelin Panttereita vastaan.

 

B-Lohko

 

Canarian Pallo 18 PTS

Canarian Pallo huilasi maanantain pelit ja on jo varmistanut oman paikkansa Liigassa. Ensi maanantaina Canaria pelaa vielä viimeisen pelinsä Hazardia vastaan.

 

Lost Cause 13 PTS

Lost Cause sai ensimmäisessä pelissään vastaansa Lähemäki Barin. Ottelu oli todella tasainen ja paikkoja oli puolin ja toisin. Peli päättyi kuitenkin tasan ja pisteet jakoon. Toinen peli Unohdettuja Lupauksia vastaan sujui paremmin ja ottelusta voitto Lost Causelle. Lost Cause on varmistanut paikkansa Liigassa. Maanantaina viimeisessä ottelussa vastassa on vielä Jäntex. 

 

Lähemäki Bar 11 PTS

Lähemäki on pelannut todella hyvää peliä tasonmittaus otteluissa, eikä eilinenkään tuonut poikkeusta. Ensimmäinen ottelu Lost Causea vastaan päättyi tasalukemiin 1-1 ja toinen peli Unohdettuja Lupauksia vastaan selkeään 1-7 voittoon. Myös Lähemäki on varmistanut jo paikkansa Liigassa. Lähemäki pelaa vielä maanantaina viimeisen tasonmittaus ottelun Wilmerttiä vastaan. 

 

FC Hazard 10 PTS

Hazard huilasi tämän kierroksen, mutta on varmistanut jo paikan Liigassa. Maanantaina vastassa on vielä Canarian pallo.

 

Wilmert 5 PTS

Wilmertin ilta piti sisällään kaksi tasapeliä. Ensimmäinen peli KB:tä vastaan päättyi lukemiin 2-2 ja toinen peli Jäntexiä vastaan päättyi 0-0. Wilmertille Divari paikka ja viimeisessä tasonmittaus pelissä vastassa Lähemäki Bar.

 

AC KB 4 PTS

KB parantaa koko ajan peliään, mutta aika loppuu hieman kesken. Maanantaina KB sai vihdoin pistetilin auki pelaamalla ensimmäisen pelin Wilmertin kanssa tasan ja toisesta pelistä ottamalla voiton Jäntexistä. KB varmistaa siis paikkansa Divarissa ja kohtaa vielä maanantaina viimeisessä pelissä Unohdetut Lupaukset.

 

Unohdetut Lupaukset 4 PTS

Unohdetut lupaukset sai vastaansa maanantai-iltana kaksi kovaa joukkuetta Lost Causen ja Lähemäki Barin. Molemmat ottelut päättyivät Unohdettujen kohdalla tappioon. Divari kutsuu Unohdettuja Lupauksia, mutta ennen sitä vielä maanantaina pelattava viimeinen peli KB:tä vastaan.

 

FC Jäntex 1 PTS

 Jäntexin ilta oli hyvä, vaikka vaihtomiehiä ei juurikaan ollut. Vastassa oli KB ja Wilmert. KB:n parantaessa koko ajan peliään, ei Jäntexillä ollut tässä pelissä asiaa pisteille. Toinen peli Wilmerttiä vastaan oli kuitenkin taistelua ja pelin päättyessä 0-0, sai Jäntexikin pistetilin auki. Jäntex on myös varmistanut paikkansa Divarissa. Ensi maanantaina viimeisessä tasonmittaus pelissä vastassa Lost Cause.

 

Viimeiset tasonmittaus ottelut Hänskissä ma 18.6. klo 18:00.