SHOOTING LIIGAN JA WILMERT III-DIVARIN MESTARIKSI
Perjantai, 06 Huhtikuu 2018 16:46

jkiekko acp

Kiekkokausi on nyt taputeltu päätökseen kun III-Divarin ja Liigan mestaruudet jaettiin. III-Divarissa ei yllätystä nähty, ja Wilmert sai nostaa kannun ilmaan. Liigassa taasen nähtiin pienoinen ylläri, kun Shooting Stars murskasi MT:n ja korjasi pytyn maalieron turvin omiin nimiinsä.

Kiitoksia kiekkokaudesta kaikille mukana olleille ja onnittelut mestareille.

Ottelut Liiga

6 05.04.2018 21:00 h   MT Hockey -   0 - 10 Raportti
6 05.04.2018 22:00 h   -   4 - 6 Raportti

 

Ottelut II-Divari

 

6 04.04.2018 21:00 h   -   2 - 5 Raportti

 

Ottelut III-Divari

 

 

6 11 03.04.2018 20:30 h   -   2 - 2 Raportti
6 12 03.04.2018 21:30 h   -   2 - 2 Raportti

 

 

Raportti

 

Liiga

Sarja huipentui torstai illan avausottelussa, kun MT ja Shooting Stars pelasivat mestaruudesta. MT:lle olisi riittänyt maalin tappio mestaruuteen, ja liekkö se vaikuttanut lopputulokseen, sillä vaikutti siltä että MT lähtipelaamaan 0-0:a. Shootingia taas pytty kiinnosti todella ja he olivatkin heti alusta asti teräviä. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli vielä tasainen ja Shooting johti 2-0. Heti toisen erän alkuun tuli 3-0. Tuon jälkeen MT havahtui, ja se saikin luotua pari vaarallista paikkaa, mutta tulosta ei vain tullut. Kun Jussi Lampinen nosti lukemiksi 4-0 katkesi MT:n selkä ja Shooting paineli menojaan mestaruuteen. 

Toisessa ottelussa kohtasivat JOT ja SuomU. Ottelu oli todellista pelailua, jossa molemmat nautiskelivat kauden viimeisestä pelistä. SuomU oli aktiivisempi, ja hallitsi ottelua, mutta pelin tappaminen ei vain onnistunut missään vaiheessa. JOT roikkui mukana koko pelin ja ottelu säilyikin tasaisena. Loppulukemat olivatkin tasaiset ja SuomU korjasi pinnat 6-4 lukemin.

Liigan pistepörssin vei nimiinsä Petri Lehtonen tehoin 14+11

 

II-Divari

Rästipelinä oli panokseton Star Expertin ja Karlan kohtaaminen. Tämä peli oli pelailua parhaimmillaan, jossa fiilisteltiin oikein urakalla. Ensimmäisessä erässä nähtiin vielä tempoa ja molemmat innostuivatkin maalitalkoisiin. Star teki kaksi ja Karla 4. Toinen erä olikin sitten kunnon surffailua ja Karla onnistui vielä kerran. Karlalle voitokas kauden päätös 5-2 lukemin.

Piatepörssin voitti Karlan Arttu Putkinen 9+3

 

III-Divari 

Ensin jumbofinaalissa kohtasivat Keidas ja Rattopojat. Peli oli tasainen taisto, jossa voiton olisi suonut kummalle tahansa, mutta niin vain taas päädyttiin pistejakoon 2-2 lukemin. Näin ollen Rattojat jäi jumboksi ja pelasi voitottoman kauden.

"Finaalissa kohtasivat Wilmert ja Mipro. Peli oli todella tasainen ja ottelun panos näkyi molempien otteissa tarkkana pelaamisena. Maalejakin myös nähtiin, ja MIpro onnistui kahdesti menemään johtoon, mutta molemmilla kerroilla Wilmert tuli rinnalle. Tämä tasuri riitti varmistamaan Pytyn Wilmertille.

Pistepörssin voitti Teemu Nieminen 8+3 tehoin