KUPLASSA VÄÄNETTIIN TIUKASTI JA TARKASTI
Maanantai, 26 Maaliskuu 2018 09:41

KESÄ2008MAINOS

MAHlin verkkokaupassa on kesäilmoittautumiset käynnistyneet salibandy Managerin ja fudiksen Rautaliigan osalta, käykäähän ilmoittautumassa mukaan!

Sunnuntain ottelut olivat todella vähämaalisia. Kaikki joukkueet puolustivat tarkasti ja mikään eli ei päässyt repsahtamaan. Kärsivällisyys oli eilisen valtti ja se oli avain voittoihin. Lähemäen kausi päättyi eilisiin taistoihin. Kiitos LB kuluneesta talvesta.

Tulokset

25.03.2018 19:30 h Cucci FC  -   1 - 0 Raportti
25.03.2018 20:15 h Cucci FC  - Canarian Pallo   2 - 1 Raportti
25.03.2018 21:00 h Canarian Pallo  -   2 - 0 Raportti

Cucci Fc- Lähemäki Bar 1-0

Todella tiukka vääntö jossa ei olisi ollut vääryys vaikka lukemat olisivat olleet toisinkin päin. Peli oli molempiin suuntiin todella tarkkaa pulustamista ja se näkyi paikkojen vähyydessä molemmissa päissä. Cucci toki oli enemmän pallossa ja sitä kautta se määräsi pelin tahdin, mutta Lähemäki pystyi vastaamaan haasteeseen hyvin. Lopulta yksi uinahdus johti maaliin ja näin Cucci korjasi pisteet 1-0 voitolla.

Cucci Fc - Canarian Pallo 2-1

Cucci jatkoi siitä mihin jäi Lähemäkeä vastaan. Tarkka puolustaminen jatkui nyt Canariaa vastaan. Toki pallon hallinta meni nyt enemmän yksiin kun Canarikin palloa halusi pitää. Cucci siirtyi nopeasti 1-0 johtoon, mutta Canaria kuittasi tuon maalin ja peli jatkui jälleen tasaisena. Lopulta jälleen yksi nukahdus Canarialle liikaa ja Cucci päsi yllättämän toistamiseen. Viimeiset minuutit Canaria haki vimmalla tasoitusta, mutta Cucci kesti ja otti näin pisteet mukaansa 2-1 voitolla.

Canarian Pallo - Lähemäki Bar 2-0

Canaria lähti otteluun hallitsemaan palloa ja Lähemäki keskittyi puolustamaan ja iskemään vastaan. Tämä taktiikki toimi pitkälle ottelussa. Canaria hakkasi päätään seinään ja Lähemäki saikin luotua useamman vaarallisen paikan, mutta viimeistely takkusi toden teolla. Canaria piti palloa pitkiä jaksoja etsien aukkoja LB:n puolustuksesta. Lopulta ne aukot löytyivät ja Canaria korjasi potin 2-0 voitolla