JOT PUHALSI LIIGAAN ELOA
Perjantai, 16 Maaliskuu 2018 08:44

jkiekko jukurit wilmert

Viikon tärkein anti oli että Liigan mestaruustaistelu heräsi henkiin kun JOT onnistui kaatamaan MT:n ja nyt 3 joukkuetta pelaa vielä pytystä. Pitkä kausi alkaa vaatimaan veronsa monellakin rintamalla, ja se alkaa heijastua moneen joukkueeseen. Kaikilla on jäljellä nyt kaksi peliä, ja positiivista on se että mikään sarja ei ole ratkennut, mutta ensi viikolla voidaan saada jo ensimmäiset mestarit. Toivotaan että jännitys säilyisi kaikkialla viimeiselle kierrokselle.

Liiga

Neljäs kierros herätti mestaruus taistelun uudestaan eloon. SuomU ja Shooting pelasivat mestaruushaaveidensa puolesta. Ottelu oli yksi kauden parhaita. Shooting sai otteluun loistavan alun, mutta SuomU nousi rinnalle ja ohi vielä ennen erätaukoa. Ensimmäinen erä oli tarkaa pelaamista ja se heijastui laadukkaana puolustuspelaamisena. Toisen erän alkuun Shooting tulikin aivan uudella ilmeellä.  Ensin YV:llä tasoihin ja sen jälkeen parin minuutin sisään ohi ja karkuun. Shooting otti lopulta voiton 4-3 lukemin ja piti pytty haaveensa elossa.

Illan toisesta pelistä ei paljoa jäänyt jälkipolville kerrottavaa. JOT käytti todella murhaavasti hyödyksi MT:n rosteri vajauden ja se takoi mestaruustaistoon uutta liekkiä murskaamalla MT:n lukemin 11-4. Kovimmat tehot iski yllättäen kolmikko Lehtonen 5+5 Laakso 2+6 Simola 2+4

MT siis jatkaa kärjessä mutta kahden pisteen päässä hengittävät Shooting ja JOT

I-Divari

Huilissa tämän viikon

II-Divari

TOP 10 otti maanantaina etulyönti aseman mestaruus kamppailussa kun se kukisti Karlan tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2. TOP 10 oli varsinkin alussa terävänä ja karkasi parin maalin johtoon jo ottelun alku puoliskolla. Karla onnistui kaventamaan ennen ensimmäisen erän loppua.  TOP 10  kuitenkin iski kesken Karlan painostuksen Ottelun voittomaalin. Asialla oli TOP:n kaikissa maaleissa mukana ollut Mika Viitikko.

Toisesa pelissä Golf otti kauden avausvoittonsa Star Expertin kustannuksella. Peli oli iloista hyökkäämisen juhlaa, jossa Golf oli koko ajan potkun kaksi edellä. Peli ehti revetä jo 6-2 lukemiin, mutta sitten Golf nosti loppuhetkille jalkaa kaasulta ja Star pääsi kaunistelemaan lukemia.

TOP on nyt Karlalta karussa parilla pinnalla, ja näin ollen mestaruuteen riittää kun hoitaa omat pelit alta pois.

III-Divari

Mipro teki aikamoisen tempun Rattopoikia vastaan, kun se tasiteli yhdellä vaihtomiehellä 3-1 lukemin. Tämä voitto piti Mipron haaveet pytystä vielä hengissä. Wilmert ja Keidas taas tarjoilivat vaudikkaan matsin jossa ei paljoa puolustamiseen uhrattu ajatuksia. Wilmert oli maalinteko kilpailussa aina aloiteellisempi osapuoli. Johtaen ensin 2-0 keidas tuli tasoihin sitten Wilmert 3-2 johtoon keidas tasoihin. Tätä jatkui Wilmertin viidenteen maaliin asti, kunnes Keidas ei enää pystynyt vastaamaan, ja Wilmert korjasi pinnat kotiin 5-4 lukemin. Ottelun hahmo oli Teemu Nieminen tehoin 1+3