KUPLASSA VIETETTIIN MAALIJUHLIA
Maanantai, 05 Maaliskuu 2018 11:10

rautaliiga2008r

-Ilmoittautuminen kesän Rautaliigaan on alkanut täällä-

Eilisellä talvifudis-kierroksella Guccia lukuunottamatta jokainen joukkue kärsi selkeästi pelaajakadosta. Tästä huolimatta, taikka johtuen, ottelut muodostuivat vallan maalirikkaiksi. Yksi vähempimaalisempikin oli mukana, mutta kolmen pelin maalimäärät 11, 12, 10.

Tulokset

04.03.2018 19:30 h Lähemäki Bar  -  FC Hazard 0 - 11 Raportti
04.03.2018 20:15 h Wilmert  -  Gucci FC 1 - 0 Raportti
04.03.2018 21:00 h Lähemäki Bar  -  Wilmert 4 - 8 Raportti
04.03.2018 21:00 h FC Hazard  -  Gucci FC 7 - 3 Raportti

Lähemäki Bar - FC Hazard 0-11

Yleensä isolla porukalla mukana ollut Lähemäkikin oli tällä kertaa liikkeellä HAzardin tavoin vain yhdellä vaihtomiehellä. Positiivisenä asiana kapteeni Heikki Turunen teki paluun keltaiseen paitaan jalkavaivojen jälkeen. Lähemäki aloittikin pirteästi otti pallonhallinnan itselleen ja loi pari vaarallista maalintekopaikkaa. Parin ekan minuutin jälkeen Lähemäen pakka sitten levisikin, ylihyökkääminen sekä pehmeän laiska puolustaminen petasi Hazardille paikan voittaa. Hazard puolusti tarkasti ja fiksuilla pallon siirroilla pääsi jatkuvasti ylivoima hyökkäyksiin ja käytti nämä tehokkaasti hyväkseen. Varsinkin Mikko Turmola oli varmalla viimeistely päällä paukuttaen peräti seitsemän maalia otteluun.

Wilmert - Gucci FC 1-0

Illan ehdottomasti tiukin kamppailu. Wilmert oli tällä kertaa täysin ilman vaihtomiehiä, Guccilla tuttuun tapaan oli reilu rosteri mukana. Molemmat joukkueet pelasivat tarkkaa puolustuspeliä, eikä maalipaikoilla suuresti juhlittu. Ottelun ainokainen tuli kymmenennellä peli minuutilla kun Pasi Pippuri täräytti maalinedestä tukijalallaan pallon maaliin. Matalan kovan keskityksen tähän tarjoili Mikael Lindberg. Muutoin pallot tahtoivat lennellä Kuplan seinille, tai sitten varmasti pelanneiden maalivahtien kouriin.

Lähemäki Bar - Wilmert 4-8

Lähemäki Bar lähti toiseen otteluun hyvin pitkälle samoilla taktiikoilla kuin ekaankin. Tämä sitten jätti korkealla target-miehenä pelanneelle Pippurille tilaa häärätä, ja mainiosti mies pelasikin ja tarjoili paikkoja joukkue kavereilleen. Ekalla puolikkaalla viimeistelyt vain pääosin lenteli hallin kattoa kohti. Mutta ei Lähemäki jäänyt ihan toista viulua soittelemaan, joukkue pystyi useampaan kertaan hyökkäämään vaarallisesti kohti Wilmertin maalia. Ottelu eteni kohtuu tasaisesti n.25 minuuttia, kunnes Wilmertin viimeistely terävöittyi kummasti. Wilmertin herääminen tapahtui tilanteessa jossa Lähemäen Heikki Turunen kaatoi tuomarin huomaamatta Pasi Pippurin boksissa. Sitten alkoikin semmoinen hawai-pallo vaihde jossa Wilmert teki aina kaksi ja lähemäki yhden. Lopulta maali-iloittelu päätyi 4-8 lukemiin.

FC Hazard - Gucci FC 7-3

Ottelu lähti käyntiin Hazardin maltillisesti hallitessa ottelutapahtumia. Melkein jo näytti että Hazard menisi menojaan kun joukkue pääsi 2-0 johtoon, mutta ekan puoliajan loppuun Gucci käytti Hazardin nukahtamisen hyväkseen ja onnistui minuutin sisään iskemään kahdesti tasoittaen pelin 2-2 lukemiin tauolle mentäessä. Tauon jälkeen pelin oli kuitenkin Hazardin, Hazard paukutti peräti viisi maalia toisella puolikkaalla, eikä nuori Guccin joukkue pysynyt perässä. Ottelun hahmona oli Hazardin Jani Kamine, joka pommitti ottelussa neljä maalia.