+40 KIEKKOSSA NÄHTIIN KAUDEN EKAT RANKKARIT

- 18.02.2018 17:00 h -  HiKi 10 - 0 Raportti
- 18.02.2018 18:00 h - 10 - 2 Raportti
- 18.02.2018 19:00 h - 5 - 6 (SO) Raportti

Wilmert OS - Sahara 3-6

Ottelu oli alusta loppuun asti Saharan hallintaa. Wilmert onnistui roikkumaan mukana parhaansa mukaan, mutta se ei riittänyt tätä parempaan. Sahara otti heti kärkeen kunnon keulat, ja peli oli taputeltu jo ensimmäisen erän jälkeen. Tauolla peli oli jo 1-4 ja kun vielä Sahara paukutti toisen erän pari ekaa maalia oli peli selvä. wilmert pääsi lopussa hieman kaunistelemaan lukemia, mutta se ei enää ehtinyt uhkaamaan Saharan voittoa.

Kovin pisteniilo oli Marko Paukku 1+6

Golf HT - HiKi 10-0

Ottelu oli Golfin suvereenia hallintaa alusta loppuun asti. Maaleja syntyi tasaiseen tahtiin monen miehen voimalla. Peräti 6 eri miestä onnistu maalinteossa, ja tehoille pääsivät kaikki 11 kenttäpelaajaa. HiKi yritti parhaansa, ja se saikin luotua järjestelmällisiä hyökkäykisä aina tasaisin väliajin. Mutta Piispaa ei niin vain ohitetakkaan. golfille siis pinnat suvereenin esityksen jälkeen.

Kovimat tehot teki Toni Lillman 2+3

Golf HT - HydO 10-2

Golf jatkoi lentoaan myös HydO:a vastaan. Ensimmäiset minuutit olivat varavaista peliää molempiin suuntiin, mutta sitten alkoi Golfin hurjastelu. Golf ratkaisi pelin  aikavälillä 4.07- 9.47 tykittäen 5 maalia. tästä ei HydO toipunut millään, ja ottelu meni täysin pelailuksi. Golf leikitteli vielä toisen mokoman maaleja. HydOkin sai muutaman onnistumisen, mutta ei siitä ollut kiipeämään Golf kelkkaan mukaan.

Kovat tehot teki Kiiski  4+1

Team 70´s- HydO 5-6 (SO)

Nyt nähtiin kauden ekat rankkarit. Pelissä mentiin pitkään tasatahtia, mutta sitten Tiimi nykäisi itsensä kahden maalin karkumatkalle Timo Kettukankaan ja Mikko Oksasen maaleilla kun viimienen vitonen alkoi. HydO kuitenkin otti pelin hallintaansa ja  kampesi itsensä väkisin tasoihin Kari Kinnusen ja Mika Häkkisen toimesta. Häkkisen tasoitus maali syntyi viimeisen minuutin kunniaksi.

Ottelu huipentui siis rankkarikisaan jossa nähtiin vain yksi kierros. Tiimin Ville Haapanen aloitti kisan , mutta onneton yritys päättyi karmeaan epäonnistumiseen. Hydo:n Olli Linsenin hermot olivat rautaa ja hän veivasi pinnat HydO:lle.