Salibandyn 2 divari aloitti lohkovaiheen. Tasaisuus oli tässäkin lohkossa päivän sana, vaikka yhden pelin poikkeus tähänkin sääntöön saatiin.

Viime aikoina on avoimilla vuoroilla ollut lievää pelaajavajausta, innokkaat rohkeasti mukaan mahtuu. Ja tällä viikolla pidetään avoin vuoro myös keskiviikkona Rantakeitaalla.

3 09.02.2018 18:00 h Team MHS  -  Wilttiketju 1 - 8
3 09.02.2018 18:40 h SB Daltons  -  Team MHS 3 - 2
3 09.02.2018 19:20 h Weikkoset  -  Wilttiketju 2 - 0
3 09.02.2018 20:00 h SB Daltons  -  Weikkoset 1 - 2

Team MHS - Wilttiketju 1-8

Illan avasi Team MHSn - Wilttiketjun  välinen kohtaaminen. Joskus sattuu semmoisia pelejä että mikään ei vaan yksinkertaisesti onnistu, vähän tämmöinen meininki leimasi MHSn otteita tässä ottelussa. Joukkueen hyökkäyspeli ei oikein auennut missään vaiheessä, puolustuspeli sitä vastoin oli sitäkin enemmän auki, yli päätään pallo pomppi kokoajan vastustajalle. Wilttiketju taas pelasi vahvasti ja käytti vastustajan alavireen kylmästi hyväkseen.

SB Daltons - Team MHS 3-2

Daltons tuli haastamaan MHSsää seuraavaksi. MHS ei vieläkään onnistunut nousemaan omalle tasolleen ja peli meni MHSän kantilta alavireisesti. Daltons taas jatkoi hyviä otteittaan ja otti ottelun hallintaansa. Ottelun alkupuolella Daltons pääsi jo kahden maalin johtoon, mutta MHS ei luovuttanut. Henry Ukkonen kavensi ekan erän loppupuolella ja Eetu Skippari tasoitti toisen erän alkuun. Ja ottelu oli taas täysin auki. Daltons ei kuitenkaan enempää herpaantunut ja Niki Heinikangas iski Daltonsin uudelleen johtoon. 3-2 lopulta jäi ottelun loppulukemiksi, MHS otti pari jäähyä ottelun loppuun, joka hieman häiritsi loppukirin muodostamista.

Weikkoset - Wilttiketju 2-0

Wilttiketju aikaisemmin osoitti olevansa vireessä, mutta sitten tuli Weikkoset vastaan. Ottelusta tuli äärimmäisen tasainen ja erot tuli hyvin pienillä marginaaleilla. Joukkueet pelasivat tarkasti eivätkä antaneet vastustajiensa maalipaikoilla juhlia. Molemmissä päissä maalivahdit pelasivat hyvin. Tomi Kukkonen onnistui ottelun alussa iskemään Weikkoset 1-0 johtoon. Seuraavaa maalia saatiinkin odotella pitkään, viisitoista sekuntia ennen pelin loppua Jani Björn iski loppulukemat tyhjiin Wilttiketjun hakiessa kuudella kenttä pelaajalla tasoitusta.

SB Daltons - Weikkoset 1-2

Mahottoman tarkka ja vähämaalinen peli tuli illan viimeisestäkin matsista kun Daltons ja Weikkoset iskivät yhteen. Maalia kohden suuntautuneet laukaukset olivat suorastaan ennätys alhaiset, mikä kertoo pelin luonteesta paljon. Reilut yksitoista minuuttia oli pelattu kun Veikko Peltonen onnistui ohittamaan Daltonsin maalilla pelanneen Joona Puolakan. Daltons onnistui lopulta tasoittamaan pelin ajassa 28.56. Hetken jo näytti että pisteet tasataan, mutta niin vain Weikkoset kerkesivät vielä iskemään uudelleen, ajassa 29.19 voittomaalin täräytti Marko Iljinen. Täten Weikkosille kierrokselta tuplavoitto ja lohkon kärkipaikka.