PUUMA LIIGASSA TAAS VAUHDIKAS TURNAUSPÄIVÄ TAKANA | SÄBÄMIMMIT VARMISTI PAIKKANSA FINAALEISSA
Maanantai, 12 Helmikuu 2018 09:16

Puumat uutinen

 

Lauantaina pelattiin toiseksi viimeinen turnauspäivä runkosarjan otteluita. Sarjataulukko pysyy edelleen muuttumattomana. SäbäMimmit ovat varmistaneet jo oman paikkansa Finaaleissa, mutta kakkospaikasta käydään edelleen taistelua. Runkosarjan viimeiset ottelut pelataan 10.3. Mäntyharjulla ja Finaalikierros pelataan 7.4. Saimaa Stadiumilla yhdessä MAHL:n miesten salibandysarjojen kanssa.

 

OTTELUT

 

  19 Rantakeidas 10.02.2018 10:00 h RiU:n Sählääjät  -  SäbäMimmit 1 - 6 Raportti
 
  20 Rantakeidas 10.02.2018 10:40 h MAHL SP  -  RiU:n Sählääjät 3 - 2 Raportti
 
  21 Rantakeidas 10.02.2018 11:20 h SäbäMimmit  -  MAHL Pinkit Puumat 6 - 0 Raportti
 
  22 Rantakeidas 10.02.2018 12:00 h MAHL SP  -  PeNa 3 - 0 Raportti
 
  23 Rantakeidas 10.02.2018 12:40 h JiiKoo Hurjat  -  PeNa 5 - 0 Raportti
 
  24 Rantakeidas 10.02.2018 13:20 h MAHL Pinkit Puumat  -  JiiKoo Hurjat 5 - 1 Raportti

 

 

RAPORTTI

 

SäbäMimmit 16 PTS

SäbäMimmit olivat hieman normaalia pienemmällä rosterilla liikenteessä, mutta se ei tekemisessä näkynyt. Vahva ja taidokas pelaaminen jatkui edelleen. SäbäMimmit kohtasivat peleissään RiU:n ja Puumat, joista hyvästä yrityksestä huolimatta ei kummastakaan ollut pysäyttäjää SäbäMimmien voittoputkelle.  Kahdella voitolla SäbäMimmit varmistivat tiensä Finaaliin.

 

JiiKoo Hurjat 12 PTS

Hurjilla oli hieman vaikeampi Mikkelin reissu. Ensimmäinen peli sarjan häntäpään paikkaa pitävää PeNaa vastaan takkuili pahasti. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli maaliton. Toisessa erässä Hurjat saivat kuitenkin maalihanat auki ja nappasi itselleen kaksi pistettä ottelusta. Toisessa pelissä Puumia vastaan Hurjien vaikeudet edelleen jatkuivat. Jo edellisissä turnauksissa super vahvaksi todettu Hurjien puolustus rakoili ja Puumat pääsivät maalinteossa vauhtiin. Hurjille tarjoiltiin mahdollisuutta tulla pelissä mukaan kaksi kertaa ylivoimalla, mutta ilman tulosta. Hurjien ottelun ainut maali nähtiin Anu Kukkosen upeasta rankkarista. Pelin päättyessä kuitenkin 5-1 Puumille, joutuivat Hurjat palamaan Juvalle kahden pisteen voimin.

Saako Hurjat pelin kuntoon kahteen viimeiseen otteluun vai karkaako finaalipaikka viime metreillä?

 

MAHL Pinkit Puumat 9 PTS

Puumat onnistuivat ottamaan Hurjilta tärkeät kaksi pistettä ja pysyvät vielä mukana sarjan kakkospaikan taistelussa vain kolme pistettä Hurjia perässä. Puumat lähtivät hakemaan päivän otteluista neljää pistettä, mutta SäbäMimmit osoittautuvat edelleen todella kovaksi vastustajaksi, eikä hyvästä taistelusta huolimatta ottelusta irronnut pistettäkään. Toiseen peliin Hurjia vastaan lähdettiin uudella motivaatiolla ja hyvällä fiiliksellä, mikä tuotti tulosta ja Puumille ottelusta kaksi pistettä.

 

MAHL SP 7 PTS

SP kohtasi otteluissaan RiU:n ja PeNan. Ensimmäisessä ottelussa RiU tarjosi hyvän vastuksen SP:lle, mutta SP pystyi taistelemaan ottelusta voiton itselleen yhden maalin erolla. Toisessa ottelussa vastassa oli PeNa. Myös tässä ottelussa nähtiin upea suoritus rankkarissa Jenna Vesalaisen johdosta. Ottelusta SP otti varmat kaksi pistettä 0-3 voitolla ja jatkaa matkaa kohti viimeisiä runkosarjan otteluita seitsemällä pisteellä.

 

RiU:n sählääjät 2 PTS

RiU pelasi ensimmäisen ottelun SäbäMimmejä vastaan. Ensimmäisen erän RiU jaksoi taistella hyvin mukana, mutta toisen erän kahden naisen alivoima koitui RiU:n kohtaloksi ja SäbäMimmit pääsivät karkaamaan RiU:lta. Toisessa pelissä vastassa oli SP. Tämän ottelun RiU jaksoi taistella hyvin mukana ja yritti saada edes pisteen ottelusta. Tällä kertaa hyvä pelaaminen ei kuitenkaan riittänyt ja Ristiinan naiset palasivat kotiin ilman pisteitä.

 

PeNa 2 PTS

PeNa kohtasi peleissään SP:n ja Hurjat. SP:tä vastaan PeNa yritti pysyä pelissä mukana, mutta joutui tunnustamaan SP:n ottelussa paremmaksi. Toisessa pelissä Hurjia vastaan PeNan puolustus oli tiukkaakin tiukempi ensimmäisen erän ajan, eikä maaleja nähty koko erässä. Toisessa erässä PeNalle kävi myös monelle muulle joukkueelle tuttu väsähtäminen ja Hurjat pääsivät maalinteossa vauhtiin ja nappasivat PeNalta pisteet. PeNan maalivahdit tekivät jälleen hyvää työtä maalilla. 

 

Runkosarjan viimeiset ottelut pelataan lauantaina 10.3. Mäntyharjulla.