SÄBÄN YKKÖSESSÄ SUPER-TASAISTA!
Maanantai, 05 Helmikuu 2018 00:08

 

 salibandy huru ukot logo

 

Salibandyn ykkösessä alkoi pelit erittäin tasaisena ja perjantai-illan neljästä pelistä peräti kolme päättyi tasatulokseen.

 

Salibandyn jatkon pelipäivät on nyt selvinnyt ja loput pelit pelataan seuraavina päivinä:

 9.3 LIIGA

16.3 1 DIVARI

23.3 2 DIVARI

30.3 3 DIVARI

7.4 KAIKKI, SUURI FINAALI-PÄIVÄ SAIMAA-STADIUMILLA

 

Eli lauantaina 7.4 pidetään suuri salibandy-kauden päätöspäivä, ajetaan Saimaa Stadiumin fasiliteetit kunnolla sisään, jokaiselle joukkueelle kaksi ottelua Stadiumilla sekä samassa rytinässä pelataan Puumien päätösturnaus. Perjantaiden pelit pelataan tutuissa neljän nipuissa, tarkempia otteluohjelmia vielä hetki pihistellään.

 

 

MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

Viime aikoina on avoimilla vuoroilla ollut lievää pelaajavajausta, innokkaat rohkeasti mukaan mahtuu. 

 

Perjantai

2 02.02.2018 18:00 h Wilmert  -  FC Hazard 2 - 2
2 02.02.2018 18:40 h Lakeside Hoppers  -  Wilmert 4 - 4
2 02.02.2018 19:20 h Huru-Ukot  -  FC Hazard 5 - 5
2 02.02.2018 20:00 h Lakeside Hoppers  -  Huru-Ukot 5 - 1

 

Raportti

Wilmert - FC Hazard 2-2

Wilmert ja Hazard avasivat illan ja pistivät hienon näytöksen pystyyn. Hazard aloitti vauhdikkaasti ja siirtyi Pulkkisen Mikon toimesta johtoon jo 15 sekunnin pelin jälkeen. Sitten ottelu rupesi etenemään tutun kaavan mukaan, Wilmert piti palloa ja Hazard puolusti tarkkaan ja iski nopeasti vastaan. Eka erä oli selvästi Hazardin, joukkue osui toistamiseen eikä päästänyt Wilmertiä oikein missään vaiheessa kunnon paikoille. Toisessa erässä Wilmertin pallon hallintakin tuottaa tulosta ja joukkue pystyy lopulta tasoittamaan ottelun. Erässä nähtiin paljon tiukkoja tilanteita ja hyviä maalipaikkoja oli myös Hazardilla. Myös molemmat joukkueet saivat kokeilla taitojaan rankkareilla, mutta molempien joukkueiden maalivahdit vetivät näissä pisimmät korret. Lopulta oikeutettu tasatulos.

 

Lakeside Hoppers - Wilmert 4-4

Wilmert kävi edellisen ottelun jälkeen vielä kierroksilla ja valtaosan aikaan ottelusta joukkue keskittyi turhaan protestointiin ja mussutukseen. Hoppers taasen tuli terävästi ja iski nopeasti kahteenkin otteseen, saaden hyvän edun otteluun. Ekan erän kääntyessä loppupuolelle Wilmert pelasi myös omaa peliään ja onnistui tasoittamaan ottelun juuri ennen erä taukoa. Toisessa erässä Hoppers onnistuu siirtymään jälleen johtoon ylivoiman turvin. Wilmert kuitenkin onnistuu nopeasti kahdesti peräkkäin, täten siirtyen itse johtoon. Lopunlopuksi Hoppers pääsi kuittaamaan Wilmertin huolimattomuudesta ja onnistui tasoittamaan ottelun kahdeksan sekuntia ennen loppua.  

 

Huru-Ukot - FC Hazard 5-5

Huru-Ukot tuli heti alkuun väkevästi ja iski nopeasti johtomaalin Hazardin verkkoon. Hazard kuitenkin skarppasi ja otti ensimäisen erän haltuunsa tarkasti puolustaen ja tehokkasti viimeistellen. Toisen erän alussa Hazard karkasi jo 1-4 johtoon. Huru-Ukot kuitenkin puski päälle ja Hazard puolustus alkoi vuotaa, puolustuksen keskeltä rupesi löytymään rakoja eikä Huru-Ukot epäillyt käyttää näitä paikkoja hyväkseen. Ottelu päättyi lopulta pistejakoon 5-5 tuloksella. Ottelun tehokkain oli hattutempun tehnyt Hazardin Mikko Pulkkinen.

 

Lakeside Hoppers- Huru-Ukot 5-1

Huru-Ukot aloitti tämänkin ottelun väkevästi ja täräytti heti ottelun alkuun johtomaalin. Sitten Hoppers heräsi pelaamaan. Hoppers pitikin sitten loput ottelussa väkevästi hallussaan, ei päästänyt Huru-Ukkoja oikein kunnon maalipaikoille ja pommitti tasaiseen tahtiin Petteri Seppäsen vartioimaa Huru-Ukko maalia. Kova yritys Huru-Ukoilla kyllä oli ja tekemisen meininki, mutta Hoppers pelasi koko joukkueena erittäin yhtenäisesti ja otti voitollaan divisioonan kärkipaikan ensimmäisen ottelun jälkeen.

 

 

Huom! Raportin oikaisu

23.12 julkaistussa salibandy-raportissa väitettiin virheellisesti Kimmo Himasen syyllistyneen huonoon käytökseen. Oikea syyllinen on Kimmo Hokkanen. Toimitus pahoittelee virhettä ja siitä mahdollisesti aiheutunutta mielipahaa.