SÄBÄN LOPPUHUIPENNUS KÄYNNISTYI
Maanantai, 29 Tammikuu 2018 10:04

salibandy poyryn pantterit pelaaja

Perjantaina aloitettiin pelaamaan MAHL-salibandyn finaali-vaihetta. Pelit alkoi Liiga-tason peleillä, vauhtia ja tunnetta oli mukana yllinkyllin. Pelit olivat odotetun tasaisia. Kierroksen voittajaksi selviytyi Viivelähtö tasaisen varmalla pelillään ja monien ennakkosuosikkina olleen Pöyryn Panttereiden konttaaminen voidaan nähdä kierroksen yllätyksenä. Mutta kaikki on vielä auki. Seuraava liigatason pelipäivä on perjantaina 9.3. Tarkempi aikataulutus julkaistaan myöhempänä ajan kohtana.

MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO, tällä viikolla myös Rantakeitaalla!!

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

Ke 19.30-20.30 | Rantakeidas, 5€ kerta

Viime aikoina on avoimilla vuoroilla ollut lievää pelaajavajausta, innokkaat rohkeasti mukaan mahtuu. Ja tällä viikolla pidetään avoin vuoro myös keskiviikkona Rantakeitaalla.

Perjantai

1 26.01.2018 18:00 h Pöyryn Pantterit  -  RiSaba 1 - 3
1 26.01.2018 18:40 h Team A-H-M-A  -  Pöyryn Pantterit 5 - 2
1 26.01.2018 19:20 h SC Viivelähtö  -  RiSaba 4 - 3
1 26.01.2018 20:00 h Team A-H-M-A  -  SC Viivelähtö 1 - 3

Pöyryn Pantterit - RiSaba 1-3

Liiga-tason finaali-lohko avattiin ehkä suurimpien ennakkosuosikkien kohtaamisella. Peli tarjosikin vauhtia ja jännitystä roppakaupalla. Pantterit selkeästi ottelun hallintaansa ja ahdisti RiSaban puolustuskannalle. RiSaba kuitenkin puolusti tarkkaan ja iski terävästi takaisin, ja RiSaba olikin se joka ensimmäisen maalin sai aikaiseksi. Pantterit saivat tasoitettua vasta toisen erän alussa ylivoiman turvin. Pari minuuttia myöhemmin RiSaba onnistui toistamiseen. Ottelu oli loppuunsaakka Panttereiden pallon hallintaa, mutta tehottomuus vaivasi joukkuetta. Tosin RiSaban maalivahti Jari Muinonen oli todella vahvassa vireessä ja koko joukkue puolusti tiukasti. Viime minuutilla RiSaba sai vielä tuikattua loppunumerot 1-3 taululle ja vei tärkeät pisteet mukanaan.

Team A-H-M-A - Pöyryn Pantterit 5-2

A-H-M-A saapui kentälle haastamaan jo lämmitellyttä Pantteri-laumaa. Pantterit jatkoi kutakuinkin samalla linjalla kuin edellisenkin matsin, pallonhallintaa ja maalinteon vaikeutta, sekä tähän matsiin uutuutena heppoista puolustamista. Ahmat pääsi iskemään ihan liian helposti nopeista vastahyökkäyksistään, vaikka maalivahti Joni Niemi monta tilannetta pystyi pelastamaankin niin kerkesi A-H-M-A karata jo kolmen maalin johtoon ennenkuin Pantterit saivat maalitilinsä auki. Toinen erä jatkui samoissa merkeissä. Antti Pänkäläinen pelasi A-H-M-A maalissa vakuuttavasti eikä Pantterit löytänyt kunnon eväitä häntä ja A-H-M-A puolustusta ohittaakseen. Pisteet siis A-H-M-Alle.

SC Viivelähtö - RiSaba 4-3

Viivelähtö ja RiSaba aloittivat pelinsä vauhdikkaasti. Maaleja syntyi ekassa erässä kutakuinkin tasatahtiin, Viivelähdön kuitenkin voittaessa erän 3-2. Heti toisen erän alkuun Viivelähtö onnistui kasvattamaan johtoaan kahteen maaliin alivoimalla. RiSaba yritti sisukkaasti painaa päälle, muttei onnistunut kuin kerran kaventamaan loppunumeroiksi 4-3. Voisi sanoa että tämä ottelu ratkesi ennenkaikkea kahteen mieheen, Viivelähdön Ville Neuvonen oli mukana jokaisessa Vivielähdön maalissa tehoilla 1+3 ja Jouni Lahtinen Viivelähdön maalissa esitti ison tukun tärkeitä torjuntoja pitäen RiSaban takana loppuun asti.

Team A-H-M-A - SC Viivelähtö 1-3

Viimeisessä ottelussa molemmat osanottajat olivat jo kerenneet avausvoiton nappaamaan. Tämä oli näennäisesti tasainen peli, ottelutapahtumien lainehtiessa päädystä päätyyn, mutta kyllähän se niin meni että Viivelähtö pelasi pirun hyvin. Joukkueen hyökkäykset olivat kokoajan vaarallisemman oloisia ja vastaavasti A-H-M-A ei hyökätessään tahtonut oikein kunnon paikoille päästä millään. Lahtinen jatkoi maalissaan upeita otteita, nollapeli jäi vaan kolmen sekunnin päähän, sekä onnistui hienolla avauksellaan saaman yhden syöttöpisteenkin. Osku Sirviö otti sitten roolia hyökkäyspäässä ja oli mukana jokaisessa Viivelähdön maalissa tehoilla 2+1. A-H-M-A onnistui lopulta saamaan pallon maaliin vasta ottelun loppusekunneilla ylivoiman turvin. Viivelähtö otti siis ekalta pelipäivältä täyden potin ja hyvät asemat mestaruutta ajatellen.