SÄBÄSSÄ ALKAA LOPPUPELIT
Maanantai, 22 Tammikuu 2018 13:17

Salibandyslidejokuveska

Viikonloppuna saatiin loppuun salibandyn välisarjat myös alajatkosarjan osalta. Täten meillä on selvillä loppusijoituslohkot. Pelit aloitetaan nyt tällä viikolla perjantaina Liiga-tason joukkueiden kanssa. Kaikkien lohkojen otteluohjelma on julkaistu ekojen pelien osalta Salibandy-sivulla, loppujen pelien osalta on ilmassa vielä pari muuttujaa, jotka pitäisi selvitä nyt tämän viikon aikana.

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO (ei ole ollut liian täyttä viimeaikoina)

Team MHS

Nappasi viimeisistä välisarjan peleistä voiton ja tasurin. Ensin Aarnikotkia vastaan peli sujui ja maaleja syntyi helpon näköisesti. Pieni tauko ja sitten Bouncersia vastaan oltiinkin ihmeissään, homma ei oikein lähtenyt sujumaan ja maalinteko oli kuin tervanjuontia. Viimeisillä sekunneilla joukkue sai vielä rankkarin, jolla olisi voinut voiton ottaa, mutta maali jäi syntymättä. Kuitenkin alajatkosarjan voitto ja paikka 2 Divarista.

Wilttiketju

Wilttiketju oli yllättävän kovissa hankaluuksissa Daltonsia vastaan perjantaina ja joukkue joutui tyytymään tasuriin. Darras Taasia vastaan peli taasen sujui kuin unelma ja voitto tuli murska lukemin. Rautiaisen veljekset olivat aivan liekeissa, Timo takoi 4+3 ja Heikki 3+3 tehot. Pistemenetys kuitenkin maksoi alajatkosarjan voiton. Joukkue on nimivahva ja parhaimmillaan peli sujuu loistavasti, mutta välillä on havaittavissa pientä ailahtelevuutta. 2 Divarin toiseksi ennakkosuosikiksi MHSn ohella

SB Daltons

Daltonit on parantanut kokoajan peliään, vaikka perjantaina oli tyytyminen vain yhteen pisteeseen. Team Xää vastaan Daltons hienosti hallitsi palloa ja kenttätapahtumia oikeastaan koko pelin ajan, mutta tehottomuus kostautui ja vastustaja iski maalit. Wilttiketjua vastaan että peli oli hävitty ekassa erässä, mutta upea nousu kolmen maalin takaa antoi palkinnoksi tasurin.

Weikkoset

Weikkoset otti viimeiseltä kierrokselta kaksi selkeää voittoa, mikä nosti lopulta joukkueen kahdeksaan pisteeseen, tasoihin Team Xn kanssa. Ratkaisevaksi tekijäksi jäi siis perjantaina pelattu peli Xää vastaan, minkä vei Weikkoset selkein selkein 5-1 luvuin. Eli Weikkoset siis kakkosdivariin. Toisessa perjantain ottelussa vastassa oli Darras Taas, joka kaatui 8-0 näytöstyyliin. Illan Weikkonen oli Pasi Pappila joka tehtaili kolme tehopistettä molemmissa otteluissa.

Team X

Daltonsia vastaan hieno taisteluvoitto, X puolusti kurinalaisesti ja kesti Daltonsin paineen alla sekä onnistui hyvällä prosentilla vastaiskuissaan. Sitten tulivastaan Weikkoset, tämä ottelu lopulta osoittautui lopulta sarjatason ratkaisevaksi otteluksi, sillä molemmat joukkueet päätyivät 8 pisteeseen. Weikkosia vastaan puolustustaktiikka ei pitänyt kuin erän verran, toisessa erässä Weikkoset menivät menojaan. Täten X jumbolohkoon ennakkosuosikin viitta harteillaan.

Jälkipeli Bouncers

Otteiltaan runsaasti ailahteleva Bouncers oli viimeisellä kierroksella peli päällä Aarnikotkilta tiukka voitto ja sarjakärjeltä napattu tasuripiste. Aarnikotkia vastaan voisi jopa sanoa että Bouncers hallitsi peliä, mutta ottelussa viimeistely ei koko aikaa ollut hyvällä tasolla, vaikka Tuomas Torikka pääsi upean maalin verran väläyttämäänkin. Teemu Outisen viimeisen minuutin voitto maalilla pisteet Bouncersille. MHSaa vastaan Bouncers jatkoi hyvää peliään, puolustus pysyi tarkkana ja aggressiiviset hyökkäykset aiheutti vastustajalle ongelmia. Lopulta tasuri sarja kärjeltä on vallan hyvä tulos. Mihin kuntopuntari sitten heilahtaa? Loppulohkossa yhtätodennäköinen tulos on jumbosija kuin ylivoimainen voitto.

FC Aarnikotkat

Aarnikotkat jäi lauantaina pahasti MHSän jyrän alle. MHS painoi päälle, eikä Aarnikotkilta löytynyt avaimia haastamaan joukkuetta hyökkäys- eikä puolustuspäässä. Bouncersiakin vastaan oli ongelmia, mutta Aarnikotkat selkeästi alkoi saada juonen päästä kiinni, ottelu pysyikin erittäin tasaisena ja Pekka Ruuth tasoitti ottelun 2-2 lukemiin viimeisellä minuutilla, valitettavasti Bouncers vielä kerkesi iskemään voittomaalin ennen ottelun loppua.