Uuden vuoden ensimmäiset fudis-pelit tarjosivat kertakaikkisen hienoa jalkapalloa.

07.01.2018 19:30 h  Gucci FC   -  Wilmert 2 - 2 Raportti
07.01.2018 20:15 h  FC Hazard -  Lähemäki Bar 4 - 0 Raportti
07.01.2018 21:00 h  Gucci FC   -  FC Hazard 2 - 4 Raportti
07.01.2018 21:00 h  Wilmert -  Lähemäki Bar 3 - 0 Raportti

Gucci FC - Wilmert 2-2

Vuoden ensimmäisessä pelissä kohtasivat nuoruuden into ja kokemuksen rauhallisuus. Wilmert otti pelissä tuttuun tapaan pallonhallinnan itselleen, mutta Gucci piti huolen ettei Wilmert pääse käyttämään tätä hyväkseen. Gucci puolusti maltillisesti ja iski nopeasti vastaiskuilla, taktiikka tuottikin tulosta ja tauolle mentiin Guccin johtaessa 2-0. Aivan toisen puolikkaan alussa Wilmert sai kavennettua, ehkä hieman onnekkaastikin, kovalla risti pallolla takatolpalle, joka yllätti Guccin totaallisesti. Peli jatkui Wilmertin painostaessa entsitä vahvemmin ja Gucci iski muutamaan kertaan vaarallisesti vastaan. Wilmertin painostus kuitenkin tuotti lopulta tulosta joukkue sai tasoitettua ottelun loppuminuuteilla. Tiukka matsi ja oikeutettu lopputulos.

FC Hazard - Lähemäki Bar 4-0

Seuraavaksi hegemoniaottelu Hazardin ja Lähemäki Barin välillä. Ottelutapahtumat pysyivät kohtalaisen tasaisina läpiottelun. Mutta Hazard otti tukevan niskalenkin jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana kun Lähemäki oli kahdesti unohtanut merkata Jani Kamisen takatolpalta ja Hazard karkasi jo 2-0 johtoon. Palloa sitten pyöriteltiin puolin ja toisin, mutta ekalla puoliajalla ei lisää maaleja nähdä.  Toisen puoliajan alkupuolella Kaminen viimeisteli hattutemppunsa ja kapteni Janne Lamberg onnistui niittaamaan 4-0 tuloksen taululle. Yrityksistä huolimatta nämä lukemat jäi ottelun lopputulokseksi.

Gucci FC - FC Hazard 2-4

Gucci pääsi illassa testaamaan voimansa toistakin sarjan kärkijoukkuetta vastaan. Jälleen Gucci iski pääasiassa suurimmalla vahvuudellaan, nopeudellaan. Hazard lievästi painosti ottelussa. 12 minuutin kohdalla Hazard onnistui maalin teossa ja Gucci joutui takaa-ajajan asemaan. 21 minuutilla Gucci onnistuikin tasoittamaan ottelun Roni Kyllösen toimesta. Iloa ei pitkään riittänyt kun Jani Kaminen iski Hazardin jälleen johtoon. Viimeisen vitosen aikana peli sitten taas avautui Guccin joutuessa hyökkäämään, Hazard osui kahdesti ja Gucci kerran. Valkoiset siis veivät pisteet.

Wilmert - Lähemäki Bar 3 - 0

Wilmertin ja Lähemäen kohtaamisesta muodostui vallan tiukka ja jännittävä peli. Hyökkäys vuoroja vuoroteltiin kuin koripallossa ikään. Yhdeksännellä minuutilla Mikael Lindberg onnistui viemään Wilmertin 1-0 johtoon. Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä, Wilmert ehkä kuitenkin pääsi hiukan enemmän maaliaikoille, mutta Lähemäki välttyi lisätakaiskuilta. Mutta oli Lähemäelläkin paikkoja tasoittaa ottelu, kävi pallo kehikoissa ja pyöri maaliviivallakin, mutta ei niin ei. Viimeisten minuuttien aikana Lähemäen oli lähdettävä rohkeammin hyökkäämään, joukkueen peli avautui ja Wilmert onnistui tästä kahdesti rankaisemaan. Ottelun lopputulos ei kerro tällä kertaa ottelun tasaisuudesta, mutta toinen joukkue osasi käyttää tällä kertaa paikkansa hyväkseen.