Kiekkoviikolla oli taas vauhtia säpinää. Pelit olivat tällä viikolla varsin runsasmaalisia ja erot aika selkeitä. Poikkeuskin mukaan mahtui. Wiikon isoin uutinen olli kuitenkin Wilmertin Woitto ja sitä kautta kauden ensimmäiset pisteet.

4   14.12.2017 21:00 h  MT Hockey - 8 - 2 Raportti

3 11.12.2017 22:00 h - 1 - 3
3 12.12.2017 21:00 h - 8 - 4
3 12.12.2017 22:00 h - 0 - 5

Hearts - PoNu   4-5

Viikko alkoi todellisella trillerillä. Hearts ja PoNu tarjosivat todellista kiekkoviihdettä. Heartsin alku oli jälleen vahva kun Mikael Hallbäck purjehti komean soolon ja Hearts johtoon. PoNu heräsi tästä ja latoi 3 seuraavaa maalia. Hearts onnistu vielä erän loppuminuuteilla kaventamaan 2-3:n. Toisessa erässä sama tahti jatkui, eikä Hearts päässyt rinnalle, saati ohi. Ottelun lopusta muodostui kunnon näytelmä kyn Hearts kavensi 4-5:n ja sai lopun hakea tasoitusta YV:lläkin. Tämäkään ei auttanut, ja Ponu ottaa voiton tiukkojen vaiheiden jälkeen 4-5 lukemin.

MT Hockey  -  Shooting stars 8-2

Ei ollut Shootingista MT:n haastajaksi. MT ratkaisi pelin jo ensimmäisessä erässä hurjastellen taululle 4-1 lukemat. Lopullinen niitti 5-1:n tuli heti kakkos erän kärkeen ylivoimalla. MT liikkui ja syötteli paremmin kuin vastustajansa, eikä Shooting saanut hippaa missään vaiheessa. Lopulta myös toinen erä päättyi lukemiin 4-1 ja yhteensä peli siis lukemin 8-2.

Erityismaininnat MT:n Tommo Nukarille 1+4 ja maalilla huikean debyytin pelanneelle Marko Kauppiselle 26 torjuntaa ja prosentit 92.86.

Sahara - Jukurit OT 1-8

Sahara sai otteluun unelma lähdön, kun se meni johtoon ensimmäisestä hyökkäyksestään. Tähän JOT kuitenkin heräsi ja Sahara pystyi pidättämään JOT:a 5 minuuttia. Sen jälkeen alkoi ilotulitus johon ei Sahara pystynyt millään vastaamaan. Ennen erän loppua oli JOT tehnyt jo 5 maalia, ja toiseen erään tuli vielä kolme lisää. Ottelu oli yksipuolinen ja lukemat sen myös kertovat 1-8.

Kovat tehot nakuttivat Antti Laakso 0+5 ja Kai Simola 4+0

Rattopojat- Mipro 1-3

Jälleen hyvä esitys junnuilta, vaikka se ei pisteitä tuonutkaan. Mipro pysyi aisoissa ekan kympin, mutta ensimmäisen erän viimeinen vitonen oli synkkä ja siihen MIpro iski kahdesti. Toisessa erässä Rattopojat pääsi jo paremmin mukaan ja paikkoja nousta peliin mukaan alkoi syntyä. Kavennus tulikin, mutta rinalle ei päästy, ja lopussa Mipro iski viimeisen niitin.

Wilmert - Cafe Keidas  8-4

Hyökkäämisen juhlaa. Molemmat joukkueet olivat päättäneet olla puolustamatta, ja se näkyi maalien määrässä. Wilmert oli tässä kisassa tehokkaampi ja se toi sille kauden ensimmäiset pisteet. Wilmert oli hieman terävämpi paikoissaan ja se sai pidettyä Keiaan koko ajan takana. Keidas roikkui koko ajan pelissä kiinni, utta todellista uhkaa Wilmertille siitä ei muodostunut missään vaiheessa. Kuitenkin hyvin yleisöön menevä peli.

Kovat tehot teki Teemu Nieminen 4+1

Star Expert - TOP 10 0-5

Starin voittoputki katkesi TOP:n käsittelyssä tylysti. TOP pelasi jälleen todella fiksusti, eikä se antanut vastustajalleen mitään palaa. Liike oli molemmilla hieman verkkaista, mutta TOP laittoi kiekkoa reppuun ja puolusti tiviisti.Star pysyi pelissä mukana ensimmäisen erän, mutta toiseen ei enää löytynyt paikkoja ja TOP rankoi. Lopulta TOP otti voiton 5-0 lukemin.

Pelipäällä oli Sami Pekkanen tehoin 1+3.