PONU AVASI YLÄSARJAN VOITOLLA
Sunnuntai, 03 Joulukuu 2017 09:17

jääkiekkogolfslide

Ensimmäinen täysi viikko ylä/alasarjaa on nyt pelattu, ja heti voidaan sanoa että nyt pelit olivat järjestään tasaisia, ja jännitettävää riitti aivan otteluiden loppuihin saakka. Viikon herkkupalana oli Saharan ja PoNu:n kohtaaminen, joka lopulta kääntyi PoNu.llle huiman taistelun jälkeen.

Shooting Stars - SuomU   3-5

Shooting oli jo avannut Yläsarjansa voitolla, ja nyt vastaan tuli suuri ja mahtava SuomU. Peli oli todella tiukkaa vääntöä koko 30 minuuttisen, mutta vielä ei SuomU ollut yllätettävissä.Ensimminen erä oli todella kyttäilevää ja vähämaalista vääntöä, ja tauolle mentiin SuomU:n johtaessa 1-0. Toisen erän alkupuolella sitten alkoivat maaliverkotkin jo venymään. Ensin Shooting tasoitti Vahvaselkä-Vahvaselkä parin toimesta, mutta SuomU kuittasi kahdesti kahden minuutin sisään. Shooting ei tästä lannistunut, vaan se iski vuorostaan kahdesti minuutin sisään ja peli oli taas aivan auki. Nyt homma hieman rauhoittui ja kävi selväksi että euraavan maalin tekijä voittaa ja se oli totutusti SuomU.  Lopussa lukemat vielä kaunistuivat maalilla , ja pisteet SuomU:lle 5-3 lukemin. Tämä ottelu kuitenkin sen näytti että SuomU:kin on löytävissä.

Jukurit OT  -  HC Hämminki 5-2

Hämminki lähti hakemaan revanssia Tasonmittauksen rumalle selkäsaunalle. Se ei aivan onnistunut, mutta nyt lukemat olivat paljon siedettävämmät. Hämminki sai peliin lentävän lähdön, kun joukkueen ehdoton stara Alexi Hurri siisi punapaidat johtoon puolenminuutin kohdalla. JOT pomppasikin tämän jälkeen kuskin paikalle, ja junnut saivat keskittyä puolustamiseen. Loistavasti Maalilla pelannut Lassi Puolakka sai antautua ensimmäisen kerran kahdeksan minuutin paikkeilla. Tässä vaiheessa kaikki oli vielä hyvin, mutta sitten Antti Laakso iski pukukoppimaalin, ja usko alkoi horjumaan.Lisää kylmää vettä tuli toisen erän kärkeen, kun JOT karkasi jo 3-1 johtoon. Alexi Hurri sytytti vielä toivon kaventamalla hetki JOT maalin jälkeen, mutta kun MOmenttumia ei saatu hyödynnettyä iski Lehi Lehtonen Hämmingiltä selkärangan poikki, ja lopulta JOT korjasi pinnat 5-2 lukemin.

Antti Laakso oli hurjassa vireessä tehoillen 3+2

Sahara   -  PoNu 5-6

PoNu jatkoi Nitro otteluita kun vastaan astui Sahara. PoNun esitys oli alusta asti pirteä ja se onnistuikin yllättämään Saharan vähän housut kintuissa. Peli oli todella hurha vääntö ja molemmat olivat liikkeellä jokseenkin enemmän hyökkäääminen mielessään. Ottelussa nähtiin muutama upea maali kun pelaajat sahasivat puolustuksia rilkki. Sahara oli ensimmöisessä erässä hieman tehokkaampi paikoistaan, ja se pääsikin tauolle 4-3 johdossa. Toiseen erän alkuun Sahara iski taas nopeasti ja näyttikin että nyt peli ratkeaa, mutta vielä mitä. PoNu alkoi puolustaa tiiviisti ja laittaa kiekkoa paikoista sisään. Sahara ei enää pystynyt vastaamaan PoNu:lle kummassakaan päässä kenttää, ja lopulta poNU:n kirin huipensi Juuso Liutu. PoNu:lle siis voitto lukemin 6-5

Wilmert- Star Expert 1-2

Tämän lähemmäs ei Wilmert vielä ole pistetä päässytkään. Peli oli joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella, ja tässä pelissä ei maaleilla mässäilty. MOlemmat puolustivat tarkasti ja virheitä välteltiin viimeiseen asti. Toki myös molempien tehottomuus paikaissa näkyi tuloksessa. Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta heti toisen erän kärken Wilmert siirtyi johtoon. Tämän jälkeen ota siirtyi starille koko aika enemmän ja enemmän. Lopulta Lauri Lappalaisen kahdella maalilla Star Expert otti niukan 1-2 voiton

Rattopojat - Golf HT 3-4

Junnujen alasarja avaus oli tuottaa todellisen jymypaukan, mutta se jäi yhdestä napsusata kiinni. Ottelu oli ennakkoasetelmasta poiketen todella jännittävä trilleri. Golf toki vei peliä lähes miten tahtoi, mutta Rattopojat puoluustivat todella uhrautuvasti ja Rattopoikien maalilla Tommi Pitkänen venyi moneen huipputorjuntaan. Golf johti peliä  jo 3-1, muta Rattopojat onnistui nousemaan rinnalle ajassa 27.09. Junnut alkoivat varmistella pistettä, mutta se kostautui viimeisellä  minuutilla kun timo Palosaaren kuti puhui ja Golfille pinnat 3-4 lukemin.

Mipro - Karla 2-5

Viihdyttävä peli, joka nousi lentoon vasta toisessa erssä. Molemmat kyttäilivät ensimmisen erän ja Karlan onnistuessa kerran jäi matsi aivan auki toiseen erään lähdettäessä.Ensimmisen vitosen aikana Karla karkasi jo 3-0 johtoon, mutta sen jälkeen Mipro kiri jo maalin päähän Hallinnan siirryttyä Miprolle heillä oli vielä pari paikkaa juntata peli tasoihin, mutta Jussi Huttunen sammutti Mipron kirin, ja Lopulta Karlalle voitto 2-5 lukemin.