+40 KIEKKO POLKAISTIIN KÄYNTIIN
Maanantai, 06 Marraskuu 2017 10:01

jkiekko golf pelaaja

+40 kiekko alkoi eilen sunnuntaina, ja heti toisessa ottelussa jysähti pommi. Sarjan selvä ennakkosuosikki Sahara kyrvähti Wilmertille. Muissa peleissä ei sitten yllätyksi nähtykkään. Team 70´s riveissä nähtiin comeback kun"alaikäisenä" sarjassa esiintyvä Tuomas Anttonen palasi MAHL kentille pitkän jalkavamman jälkeen(Heti tuli maalikin tehtyä)

Tulokset

1 05.11.2017 15:30 h -  HiKi 9 - 0 Raportti
2 05.11.2017 16:30 h - 6 - 7 Raportti
3 05.11.2017 17:30 h - 7 - 2 Raportti
4 05.11.2017 18:30 h - 0 - 6 Raportti

HydO - HiKi 9-0

Kausi alkoi runsasmaalisella pelillä, jossa vain HydO onnistui maalien teossa. HydO oli heti alusta alkaen niskan päällä, ja se näkyi välittömästi taululla. Alku oli hurja, ja ennen kuin HiKi ehti toipua alku shokista oli peli jo 5-0. Tauolle mentiin 6-0 lukemissa. Toisessa erässä HiKi alkoikin jo saada hieman juonesta kiinni ja sen pelaaminen alkoi parantua. Maaleina se ei vielä konkretisoitunut, vaan HydO naputti vielä kolme kaappia ja korjasi voiton 9-0 lukemin.

Kovimmat pistenikkarit olivat Olli Linsen 4+1 ja Mika Häkkinen 2+3

Sahara - Wilmert Old School 6-7

Sahara on kauteen lähdettäessä suurin suosikki nostamaan pyttyä, mutta niin vain Sahara yllätettiin housut kintuissa jo ensimmäisessä pelissä. Wilmert OS oli paljon valmiimpi ja Sahara sai tuntea sen nahoissaan. Wilmert oli koko ajan potkun kaksi Saharaa edellä ja Sahara ei herännyt peliin vasta kuin aivan lopussa. Wilmert siis karkasi parin maalin johtoon jo heti ottelun alkuminuuteilla. Tämä tahti jatkui lähes läpi ottelun. Wilmert hallitsi ja Sahara roikkui pelissä mukana. Mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän Sahara sai juonesta kiinni ja Loppua kohti se alkoikin hallita jo peliä, mutta alun nukkuminen maksoi tällä kertaa pisteet.

Piste iiloine parivaljakko Nissinen 3+1 Viitikko 1+3

Wilmert Old School- Team 70´s 7-2

Wilmert jatkoi siitä mihin se Saharaa vastaan jäi. Wilmert ratkaisi pelin kun se latoi kolme maalia minuutin sisään ja sen jälkeen homma vapautui ja tempo hieman laski. Tiimi alkoi saada juonesta kiinni toisessa erässä, mutta se ei riiittänyt kiipeämään pelin kelkkaan mukaan. Wilmert nakutteli taululle lopulta 7-2 lukemat ja näin ollen paikka sarjan kärjessä on totta.

Ottelun hahmo oli Pasi Pippuri tehoin3+1

Golf HT - Sahara 0-6

Sahara oli sisuuntunut ensimmäisen pelin pettymyksestä, ja sen sai tuta Golf. Alku oli vielä hieman tunnustelevaa, eikä kummallekkaan siunaantunut mitään huippupaikkoja. Kuuden minuutin kohdalla Jonne Sinivuori pääästi saharan piinasta ja sen jälkeen se olikin sitten menoa. Sahara sai koko ajan tukevamman otteen pelistä, ja Golf vain koitti rimpuilla mukana. Maaleja ei tehnyt kuitenkaan kuin Sahara, sillä Golfin yritykset pysähtyivät hienon pelin pelanneeseen Marko Hänniseen. Lopulta Sahara leikitteli lukemiksi 6-0