A-LOHKO JATKUI TASAISISSA MERKEISSÄ
Sunnuntai, 22 Lokakuu 2017 11:05

SalibandyVILTTIKETJUSLIDE

Tasonmittaus jatkui A-lohkon peleillä ja otteluiden mentyä sopivasti ristiin tullaan Yläsarja paikoista käymään todella huikea taistelu. Loppusuoralle käännytäessä Huru-Ukot  on ottanut tukevan otteen ylös, mutta kolmesta muusta paikasta tullaan kymään todella armmoton taistelu. Tällä hetkellä 5 joukkuetta mahtuu kahden pisteen sisään, joten ratkaisuja tuskin saadaan vielä seuraavallakaan kierroksella, vaan lopullisia sijoituksia tullaan ratkomaan viiimeisellä kierroksella, jossa jokainen pelaa yhden ottelun. Muodostumassa on huikea tasonmmittausksen lopetus.

Huru-Ukot 7 PTS

Tupla voitolla kärkeen. Hurut pelasivat vahvan kierroksen, ja ei ollut kahta sanaa mien otteluissa kävisi. Ensimmäisen pelinsä Hurut ratkasi puolessatoista minuutissa, kun se nakui Daltoneita vastaan 3-0 luvat tauluun kolmesta hyökkäyksestä. Loppu menikin sitten pelailuksi ja hieman tunnelmakin meinasi pariin otteeseen lämmetä. Mutta kaikesta huolimatta vakuuttavaa jälkeä lukemin 7-1. Sama meno jatkui toisessa pelissä J B:tä vastaan. Ensimmäinen kymppi väännettiin tasaisesti, mutta sen jälkeen Hurujen rutiini alkoi näkyä ja sen myötä Hurut karkasi 5-2 voittoon.

Kierroksen pelaaja Markus Häkkinen 4+1.

Wilmert 6 PTS

Joutui luopumaan kärkipaikastaan kärsittyään ensimmäisessä pelissään tappion Daltonsille luvuin 2-5. Peli oli tiukka ja tasainen väääntö läpi ottelun ja vääntöä olikin sitten varsin paljon. Molemmat loivat paikkoja hyvään tahtiin, mutta Daltons käytti tilaisuutensa hieman Wilmertiä tehokkaammin, ja se maksoi Wilmertille pisteet ja paikan kärjestä. Toisessa pelissä homa sitten alkoikin taas oimia kun vastaan tuli MHS. Ensimmäinen erä meni vielä tunnustellessa, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. Wilmert karkasi 3-0 johtoon kuuden minuutin sisällä, ja peli oli taputeltu. Viimeinen vitonen varmisteltiin voittoa, ja se irtosikin 4-1 lukemin.

Illan tehokkain oli Jari Manninen 0+3

SB Daltons 5 PTS

Daltons pysyi leikkurin yläpuolella ottaen komean päänahan Wilmertiltä. Taito oli tiukka ja kumpikaan joukkue ei pelännyt näyttää tunteitaan ja osaamistaan. Lopulta Daltons siis kääri voiton 5-2 lukemin. Illan jälkimmmäinen taisto olikin sitten varsin masentava kokemus. Joukkue ei kerinnyt herätä Huru-Ukkoja vastaan ja ottelu oli ohi ennen kuin se ehti kunnolla alkaa. Hurut karkasi kahdeksassa minuutissa 4-0 johtoon ja siitä ei enää toivuttu. Kuitenkin muiden pelatessa ristiin on Junnuilla edelleen hyvä sauma taistella paikasta yläsarjaan.

Illan tehokkain oli Topi Pulkkinen 2+1

MHS 4 PTS

Kierros toi voiton ja tappion. MHS haastoi ensiksi hyvin Wilmertin, mutta konee thyytyivät viimeiselle kympille ja Wilmert pääsi rokottamaan. Lopulta oli tyytyminen 1-4 tappioon. Voittojen tielle paluu onnistuikin sitten toisessa pelissä J B:tä vastaan. Ensimmäinen erä meniin rinta rinnan ja huilille päästiin 3-3 lukemissa. MHS ratkaisi pelin Henry Ukkosen ja Niko Ylösen maaleilla juuri ennen erän puoltaväliä. J B alkoi hallita peliä, mutta MHS kesti ja korjasi pisteet mukaansa lopulta 6-3 lukemin.

Pirteimmin esiintyi Henry Ukkonen 2+1 tehoin.

RiSaba 4 PTS

Nyt alkaa näyttää jo vähän paremmalta. Vaikkakin äysiä pinnoja ei ullu tälläkään viikolla. Ensimminen peli AHMA:a vastaan oli vielä odella nihkeää ja RiSaba saa olla yytyväinen että mukaan tarttui piste. Peli oli todella tasainen, mutta kehno viimeistely meinasi koitui vielä kohtalokkaammaksi. Trendinä onkin ensimmäisillä kierroksilla ollut paikkojen tuhlailu. alku näyti vielä hyvältä, muta toisen erän alkuun tuli musa hetki ja AHMA karkasi 4-3 johtoon viiden minuutin sisällä. Lopulta takaa-ajo tuotti tuloksen ja pisteet tasattiin 4-4 lukemin. Toisessa pelissä napsahtikin siten kauden avaus voitto. Ei se vieläkään kaunista ollut, mutta nyt alkoivat allot löytää tietään verkkoon asti.  RiSaba karkasi taas alussa johoon, muta se kerittiin hukata, mutta tällä kertaa RiSaba ei lannistunut, vaan se jurjasteli Wilttiketjulta karkuun ottaen lopulta 7-4 voiton. Yläsarja paikka on vielä kovan työn takana, mutta kaikki on vielä täysin omissa käsissä.

Kierroksen pisterohmu oli Jonne Sinivuori 5+1 tehoin

Team A-H-M-A 4 PTS

AHMA:n kierros oi tasurin ja tappion. Kaksi todella tiukkaa vääntöä, joista hieman paremmalla onnella ja taidolla olisi ollut otetavissa suurempikin kasa pisteitä. Etenkin ensimmisessä pelissä RiSabaa vastaan voito oli tarjolla, mutta pinnistys ei aivan riittäny ja mukn tarttui piste. Toisessa pelissä Wilttiketjua vastaan nähin myös tiukka vääntö pisteistä. Ensimmäinen erä oli taas todella tasaista, muta toisessa erässä Wilttiketju nosi hieman tasoaan, eikä AHMA pystynyt siihen vastaamaan. Lopulta oli tyytyminen 3-5 tappioon. Tilanne lohkossa on kuitenkin todella tiukka ja paikka yläsarjassa on aivan omissa näpeissä.

joukkueen tehokkain oli  Oskari Laiho 1+2

Wilttiketju 2 PTS

Wilttiketju sai pisteilinsä lauantaina auki. Ensin RiSabaa vastaan tuli kuitenkin kuonoon. Wilttiketju pelasi alun ja lopun hyvin, mutta väliin saatui huono jakso, jonka aikana RiSaba pääsi karkuun. Toisessa pelissä AHMA:a vastaan homma alkoikin jo toimia paremmin, ja se näkyi myöskin taululla. Taas tiukka ensimmäinen erä, mutta toiseen Wilttikeju tuli paremmalla jalalla ja tehokkaammalla viimiestelyllä Lopulta siitä palkittiin 5-3 voitolla. Wilttiketju sai siis ensimmäiset pisteensä, mutta hieman tulee kiire mikäli yläsarja kiinnostaa joukkuetta.

Kierroksen hahmo oli Tommi Kekäläinen 2+3

Jälkipeli Bouncers 0 PTS

Jälkipeli Bouncers ei saanut pinnoja toisellakaan kierroksella. Pelit oliva jälleen tiukkoja vääntöjä. Molemmissa peleissä J B pysyi pelissä ja pistessä kiinni ensimmäisen erän, mutta toiseen erään loppuu bensa ja se maksoi mahdollisuuden taistella pinnoista molemmissa otteluissa. Asenteesta homma ei kuitenkaan jää kiinni, ja onkin vain ajan kysymys milloin peli napsahtaa kohdalleen ja pistetä alkaa tulemaan.